No právě, dřív nebo později by ses určitě přeřekl +zasměje se+ Neboj, taky budeš mít příležitost, až mě začnou bolet záda +jemně mu přejíždí po ztuhlých svalech, aby mu to bylo příjemné+ Rohatého hada? Na co jsou promerlina hadovi rohy? +podíví se+ Tak teď už si odpočiň +obejme ho zezadu kolem krku a do ucha mu pošeptá+ Zavři oči +když to Remus udělá, Styx na vteřinu odběhne a pak položí na stůl objemný hezky zabalený balíček+ Už se můžeš kouknout +když si Remus balíček rozbalí, je tam značně ošoupaný, asi sto let starý kufr http://nd06.jxs.cz/893/081/1cead99a1c_104024234_o2.jpg + Tak jsem si dala práci vypátrat magický kufr Newta Scamandra. A nejenom vypátrat, ale jej i pro tebe koupit, aby sis mohl sebou vozit ten svůj svět. Říkal jsi tenkrát, že by se ti takový kufr náramně hodil +usměje se a pak mu podá ještě nějakou knížku+ A tohle je původní originální výtisk knihy o fantastických zvířatech. Z téhle jste se ve škole určitě neučili. Je to rarita +dodá s úsměvem+ Všechno nejlepší k narozeninám, Vlčku! +políbí ho něžně na rty+
(celý víkend budu mimo net, tak jsem to udělala trochu s předstihem )