Obývací pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 16 zář 2017 00:57

Věřím, že to zabralo. Tobě to sérum přece taky zázračně pomohlo +pousměje se už veseleji+ Přeji si, aby to už bylo za námi, ať víme, na čem jsme +obejme ho kolem krku, protože moc dobře ví, že on se tím trápí ještě víc než ona+ Nebudeme na to zatím vůbec myslet. Měli bychom teď raději využít, že děti spí +mrkne na něj šibalsky+ Ale sex to nebude +uculí se, aby si nedělal zbytečné naděje+ Ještě se na to moc necítím +dodá omluvně a odběhne a hned je zase zpátky i s velkou krabicí+ Koupila jsem nám k té naší papírové svatbě ještě jeden společný dárek, ale už jsem nám ho nestihla dát +s tajemným úsměvem rozloží na stůl stolní hru Games of thrones+ Zahrajeme si? Já jsem Lannister +hlásí předem nesmlouvavě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 zář 2017 01:12

Musíme jenom doufat a věřit. +usměje se a políbí ji do vlasů, ale je mu jasné, že jen tak na to nemyslet se mu asi nepovede+ S tím si vůbec nedělej starosti, počkáme, až budeš úplně v pořádku. +ujistí ji s úsměvem+ Nejsem zas tak nenasytný. +polechtá ji se smíchem+ Vážně? A nebude vadit, že jsem nečetl knihy? +uculí se+ tak dobře... +chopí se pravidel, a začne je číst+ to je nějak komplikované. +zasměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 16 zář 2017 18:18

Slib mi prosím, že kdyby to, nedejmerlin, dopadlo... ne podle našich představ... tak si to nebudeš vyčítat +je to pro ni nesmírně důležité+ Je stovka jiných způsobů +mrkne na něj stylem těš se na večer, miláčku+ Tys to ještě pořád nečetl? +zakroutí hlavou udiveně, že existuje vůbec někdo, kdo ty knihy nečetl+ Pustíme si celou sérii alespoň na videu, abys byl v obraze +najde řešení+ Ne, nevadí, pro začátek si vyber rod, za který budeš hrát +a jako fanynka GoT je hrozně zvědavá, který rod si jako absolutní neznalec této ságy vybere a jestli mu instinkt napoví správně :D+ Ono existuje nějaký návod, který bys ty nepochopil? +zasměje se+ Až začneme hrát, dostaneš se do toho +uklidňuje ho a zatím rozloží plán hry a rozdá karty a žetony+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 zář 2017 19:30

Ale ona by to byla moje vina. +pousměje se+ Je to handicap, i když samozřejmě i s ním se dá žít šťastný život... ani nevím, jak by se ta nemoc projevovala u tak malých dětí. +zamračí se+ To je. +zasměje se a vtiskne jí na rty polibek+ Ale nejde přece jen o to, jestli můžeš, nebo ne... samozřejmě chápu, že musíš být unavená. +usměje se, to ovšem neznamená, že by se netěšil :D+ Nějak jsem se k tomu nedostal. +uculí se+ Tak dobře... někdy to ještě dočtu. +usměje se+ rod... +zadumá se a koukne co je v nabídce (já to nikdy nehrála, nevim, jestli můžete být oba lannisteři :D)+ tohle sis vybrala ty? +ukáže jí+ draci... ti vypadají zajímavě... ale tihle mají ve znaku... +zasměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 16 zář 2017 20:56

Žádná tvoje vina +oponuje mu důrazně+ Když už, tak nás obou. Oba jsme moc dobře věděli, do čeho jdeme +prostě nepřipustí, aby bral vinu na sebe+ Přesně tak. I kdyby se to stalo, zajistíme jim plnohodnotný a šťastný život, abychom jim to co nejvíc usnadnili. Ty jsi přece taky šťastný a milovaný a tvůj handicap je při užívání Marcusova séra mnohem snesitelnější +láskyplně ho políbí na čelo+ Četla jsem... +pochopitelně si to v těhotenství už zjišťovala, aby byla připravena, kdyby je to nedejbůh potkalo+ ...že se novorozeně mění ve štěně vlka už od prvního úplňku +snaží se být ohleduplná, ale taky ví, že Remus má právo to vědět+ Tys byl taky kolikrát unavený a nikdy jsi mě neodmítnul, když jsem ti nedala pokoj +mrkne na něj šibalsky+ A taky to chci +teď si ale víc chce zahrát GoT :D+ Jo, tyhle mám já. Mají ve znaku lva +uculí se, že to se dalo od ní čekat+ Ty si musíš vybrat někoho jiného +radí mu+ Hm, draci jsou lákaví +přikyvuje souhlasně+ To je zlovlk (předpokládám, že myslel to:)). To je něco jako vlkodlak +zasměje se a čeká, co vybere+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 17 zář 2017 02:43

Ano, dnes už jsou mnohem lepší možnosti, než když jsem byl dítě. +usměje se+ I to společenské stigma se trochu stírá... přesto bych byl raději, kdyby se tomu vyhnuli. +pousměje se+ O tom jsem četl. +přikývne, oba se připravovali natajnačku :D+ Ale žádná velká studie na to téma není... kdo by také dobrovolně svoje dítě něčemu takovému v zájmu vědy vystavil. +uculí se+ Věřili jsme Marcusovi doteď, budeme mu muset věřit i dál. +shrne to, aby si těmi myšlenkami moc nekazili večer+ Myslím, že teď teprve oba poznáme, co je opravdová únava. +zasměje se+ To jsou... ale Oheň a krev není úplně můj styl. +přečte si motto+ Tak zlovlk... zdá se, že tomu neuteču ani ve hře. +poznamená pobaveně+ Tak dobře, to se mi líbí. +souhlasí a vezme si zlovlka+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 17 zář 2017 10:34

Máš pravdu, budeme věřit tomu Marcusově lektvaru, zatím nám vždycky jenom pomohl +usměje se na něj optimisticky a přestane na to chvíli myslet+ Věděla jsem, že si vybereš Starky. Ani netušíš, kolik toho máš s nimi společného +uculí se a začnou tedy hrát a brzy se s těmi složitými pravidly poperou a hra je začne bavit+ Musíme se připravit na to, že se zanedlouho u nás dveře netrhnou s návštěvami. Naši přátelé se určitě přijdou podívat na naše potomky +počítá s tím+ A taky budeme muset zajít za potenciálním kmotrem Nicolase a požádat ho, jestli to přijme. Vanessa už je srozuměná a prý už i vybrala náušnice pro malou. Tak mě napadlo... jestlipak náš kmotr ví, že mám dvojče? +uculí se pobaveně, jak se na to bude tvářit+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 18 zář 2017 18:14

přesně tak. +usměje se a soustředí se na přítomnost, nebo se o to alespoň snaží+ Vážně? +uculí se+ Jakto? +zajímá se a nechá si od ní vypovědět, o koho vlastně jde. Za chvilku ho hra pohltí, komplikovaná pravidla jsou dobrá výzva, a docela se u toho baví+ Chceš si zvát návštěvy po jednom? Můžeme udělat nějaký komornější večírek, a sfouknout všechny najednou. +zasměje se+ Určitě nás neodmítne... +přikývne s jistotou+ To je zajímavá otázka, teoreticky by měl vědět všechno, ale zase jste to tajily dobře... +poznamená se smíchem+ Také bychom měli vyřešit otázku opatrovníků... +podívá se na ni+ Není to příjemné pomyšlení, ale pokud by se nám něco stalo, měli bychom být právně připravení. +vezme ji za ruku+ Můžeme to nechat na kmotrech, jestli chceš.
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 18 zář 2017 21:26

To není vůbec špatný nápad. Udělali bychom miminkovský večírek pro všechny najednou, stejně přijdou asi jen holky, chlapy mimina nezajímají +uculí se, rozhodně jí to ušetří čas+ Myslíš, že neodmítne? Musíš se přimluvit, jste kamarádi +oči jí pořád bloudí k chůvičce, jestli něco nezaslechne z pokojíčku+ No to se uvidí, jak se na nás dvě bude tvářit. Třeba to opravdu ví. A pokud ne, Merlin s námi +zasměje se+ Opatrovníků? Hm, máš pravdu, člověk nikdy neví... +nechce radši ani pomyslet+ Kmotři by byli povolaní. Jen jestli přijmou takovou zodpovědnost +dumá+ Nejsi ty náhodou opatrovníkem Siriusově dceři?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 19 zář 2017 13:16

Bylo by to jednodušší i pro tebe, nemusela bys být pořád ve střehu kdy se kdo objeví. +uculí se+ Určitě neodmítne. Jsme přátelé, a ty pro něj pracuješ už tak dlouho... vsadím se, že bude úplně tajně rád. +mrkne na ni+ Byla u něj Vanessa někdy v převleku za tebe? +zajímá se+ Je to jen pro případ. +přikývne+ Nejspíš na to nikdy nedojde, ale kdyby se nám oběma něco stalo, je dobré být připravený a nenechat to jen na úřadech. +pousměje se+ To je otázka, Vanessa by péči o dět určitě zvládla, ale její životní styl zrovna mateřství nesvědčí. +pokrčí rameny+ Ano, to jsem. +usměje se, heh no netuším, ale když to říkáš :D+ Nevím, co jim tehdy dalo dojem, že bych byl dobrý rodič, ale je to tak. Chtěla bys to na oplátku svěřit zase jim? Je pravda, že Meg a Sirius mají stabilní domov a rodinu... +zamyslí se+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse