Žádná tvoje vina +oponuje mu důrazně+ Když už, tak nás obou. Oba jsme moc dobře věděli, do čeho jdeme +prostě nepřipustí, aby bral vinu na sebe+ Přesně tak. I kdyby se to stalo, zajistíme jim plnohodnotný a šťastný život, abychom jim to co nejvíc usnadnili. Ty jsi přece taky šťastný a milovaný a tvůj handicap je při užívání Marcusova séra mnohem snesitelnější +láskyplně ho políbí na čelo+ Četla jsem... +pochopitelně si to v těhotenství už zjišťovala, aby byla připravena, kdyby je to nedejbůh potkalo+ ...že se novorozeně mění ve štěně vlka už od prvního úplňku +snaží se být ohleduplná, ale taky ví, že Remus má právo to vědět+ Tys byl taky kolikrát unavený a nikdy jsi mě neodmítnul, když jsem ti nedala pokoj +mrkne na něj šibalsky+ A taky to chci +teď si ale víc chce zahrát GoT

+ Jo, tyhle mám já. Mají ve znaku lva +uculí se, že to se dalo od ní čekat+ Ty si musíš vybrat někoho jiného +radí mu+ Hm, draci jsou lákaví +přikyvuje souhlasně+ To je zlovlk (předpokládám, že myslel to:)). To je něco jako vlkodlak +zasměje se a čeká, co vybere+