Dětský pokojíček

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Dětský pokojíček

Příspěvekod Remus » 07 říj 2017 23:59

+nikam nespěchá a hladí ji, nechce na ni tlačit, a vlastně si docela užívá i jen tak být blízko u ní a vychutnávat si tu jejich chvilku, ale když se chopí iniciativy, vůbec se nebrání a vyjede jí dlaněmi po stehnech+ Lásko... +vydechne vzrušeně, v očích se mu leskne touha+ Ano... +zakloní trochu hlavu, když do ní vklouzne celý. Pohledem na ni se ujistí, že je v pořádku, sevře jí boky, a pomáhá jí se na něj nadzvedat v tom správném tempu, které je oba přivede na vrchol rozkoše+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 08 říj 2017 11:42

+s rostoucím vzrušením se na něm pohybuje, užívajíc si každým svým smyslem, co si museli nějakou dobu odepírat+ Och, lásko... je to nádhera… chci tě… moc +šeptá toužebně do vzdechů něžné nesmysly a jen doufá, že zrovna teď se nerozbrečí některý z prcků :D. Na samém vrcholu blaha, v důsledku dlouhé sexuální abstinence, v ní doslova exploduje gejzír orgasmu a ona vykřikne v nejvyšší rozkoši Remusovo jméno+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 říj 2017 19:20

+přenechá jí trochu víc iniciativy, jednak díky poúplňkovému období a jednak, aby si sama určila co je jí příjemné a nebolí ji, klouže jí prsty po kůži a na děti v kolíbkách jaksi zapomene+ ah... Styx... +zasténá, rozkoš mu proudí tělem, a když vidí, jak sama sklouzne do orgasmu, nechá se pohltit tím svým, tiše vykřikne a vystoupá na vrchol blaha spolu s ní. Když slast opadne, ještě chvilku prudce oddychuje, stáhne si ji k sobě do peřin a spokojeně se uculí+ V pořádku? +ujistí se, a políbí ji na rty+ Miluji tě. +zašeptá jí do rtů+ Měli bychom asi zase nějak vyřešit antikoncepci. +uvědomí si pak, že případné třetí dítě do roka k dvojčatům by asi nechtěli :D+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 08 říj 2017 19:50

V naprostém pořádku... jenom se mi z toho vzrušení trochu zatočila hlava po tak dlouhé době bez sexu +zasměje se a přitulí se k němu+ Taky tě miluji... děsně šíleně +zaboří mu nos do krční jamky a se zavřenýma očima nasává jeho vůni+ Antikoncepci zatím nemusíme vůbec řešit. Dokud kojím, tak mi otěhotnění nehrozí, víš? +mrkne na něj vesele, že zná něco, co on podle všeho ne :D+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 říj 2017 21:59

A líbí se ti to pořád stejně? +škádlí ji trochu se smíchem, a ještě ji drží u sebe a hladí, spokojený a uspokojený+ Vážně? Myslel jsem, že to je jen pověra. +uculí se+ tak dobře, nechám to na tobě. +souhlasí s úsměvem a dívá se na slunce za okny+ Budeš chtít letos zůstat na vánoce tady? vím že jezdíváme za sněhem, ale s dvojčaty to bude logisticky náročné. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 09 říj 2017 10:29

Ale jo, docela to šlo +vrátí mu s vážnou tváří to škádlení, ale pak už se neudrží a vyprskne smíchy+ Jasně, že se mi to líbilo! S tebou mě ten sex nikdy neomrzí. Ani když nám bude sto let +dá mu pusu na rameno+ To není pověra. Vyčetla jsem to v odborných lékařských článcích na internetu. Je to kvůli jednomu hormonu, prolakninu, který brání ovulaci a jehož hladina v těle stoupá právě laktací +dělá chytrou+ Laicky řečeno, čím víc budu kojit, tím déle budu chráněna proti otěhotnění. A myslím, že při současné dvojnásobné produkci mléka zatím nemusíme antikoncepci řešit +zasměje se+ Samozřejmě, není to úplně stoprocentní, ale to není žádná antikoncepce. Tady je ale záruka až 98%, což ti nezaručí ani Snape se svým antikoncepčním lektvarem +rozesměje se (u mně to fungovalo u všech tří :D )+ Vánoce? Přemýšlela jsem, že- +přeruší ji dětský pláč z pokojíčku+ No konečně se jim uráčilo probudit +uculí se, dojde pro prcky a položí je mezi sebe a Remuse do postele. A mimina utichnou a se zájmem pozorují své rodiče+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 09 říj 2017 23:27

Tolik chvály. +spráskne tiše ruce, ale pak se rozesměje+ To jsem rád. +usměje se a políbí ji na čelu+ Dobře, přiznám se, že o tom jsem si nic nenačetl. +uculí se+ Takže ti budu věřit. Ostatně... i kdyby se to přihodilo, poprali bychom se s tím. +usměje se na ni něžně+ á dvojitý budíček. +zasměje se, a posune se v posteli, aby se tam vešli, překulí se k nim na bok a sleduje, jak prckové kopou nohama a třepou rukama, a všechno sledují+ Tady se vám líbí, co? +pousměje se+ O čem jsi přemýšlela? +podívá se na ni tázavě+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 10 říj 2017 14:22

No jo, seš prostě jednička. Můj divokej Vlk +uculí se a vlepí mu polibek+ Konečně vím něco, co ty ne +zatváří se, jako by vyhrála turnaj tří škol+ Jakože bys nebyl proti tomu, kdybychom měli třetí dítě? +vykulí na něj oči+ Poslyš, ty ses toho otcovství nějak namlsal +uculí se pobaveně+ Tak kdo bude první na kojení? +zeptá se prcků a pak si vezme k sobě Nicolase, protože uz začíná být nespokojený a přiloží si ho k prsu+ Myslím, že ten úplněk měl na něj trochu zvláštní vliv. V noci se často budil a furt měl hlad a pak najednou prospal v kuse celé dopoledne +přemítá+ Ale hlavně že to všechno dobře dopadlo. Koukej, jaký má hlad +pohladí malého po naducané tvářičce+ Hm, máš pravdu, že s dvojčaty se asi letos do Walesu na Vánoce nedostaneme. Myslela jsem, že bychom letošní svátky oslavili tady, ostatně, aspoň jednou bych chtěla zažít Vánoce v plavkách, byla by to zajímavá změna +zasměje se+ Do zasněženého srubu se můžeme zajít podívat třeba na silvestra, jenom sami dva. Poprosím Vanessu anebo chůvu, aby nám dvojčata pohlidaly. Co ty na to? +s úsměvem sleduje Nicka, jak hladově saje+ Hele, nech tam něco i pro sestřičku +směje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 10 říj 2017 20:16

+se smíchem ji políbí na rty+ Toho je spousta, co já nevím. +uculí se+ No pozor, pozor... +zvedne pobaveně ruce+ neříkám, že se o nějaké chci snažit. Jen, že pokud by se nám povedlo omylem, samozřejmě bychom se s tím vypořádali. +usměje se+ Myslím, že třetí by teď opravdu bylo nad naše síly. +dodá s úsměvem+ Ale neproměnil se... +poznamená zahloubaně+ Možná bude prostě jen vykazovat určité anomálie, ale nakažený není. +pokrčí rameny+ vyptáme se na to příště Marcuse... +dodá, a zatím baví dcerku, aby neprotestovala, že musí počkat+ To je dobrý nápad. +souhlasí+ Stromeček si můžeme postavit i ve třiceti stupních. +uculí se na ni+ Přiští rok už si prckové i užijí sníh, letos bychom je akorát museli hodně oblékat. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 10 říj 2017 22:26

Myslím, že dvě děti nám úplně bohatě stačí +konstatuje se smíchem+ Jistě, Marcus nám to vysvětlí. Hlavní je, že je Nick zdravý +natáhne ruku a pohladí Remuse po tváři, aby si s tím nedělal starosti. Bella zatím nespustí očka z tatínka, kope divoce nožkama a vydává podivné zvuky, jako by mu chtěla něco důležitého říct. V nestřežené chvíli chytne do pěstičky Remusovy vlasy a pevně drží a nepustí+ To bude docela zábavné mít vánoční stromeček uprostřed léta. Ale proč to alespoň jednou v životě nezažít +zasměje se+ Už se moc těším, jak budeme letos o svátcích už velká rodina. Budou to naše první společné Vánoce s dětmi +usměje se+ Dostala jsem přímo bláznivý nápad +ušklíbne se najednou šibalsky+ Nový rok přivítáme všichni společně tady v Austrálii, za tropické noci to může být taky zajímavé. Po půlnoci se my dva přemístíme do Walesu, kde bude v plném proudu teprve silvestrovská noc. Oslavíme ji v té hospůdce v lesích a za pár hodin ještě jednou přivítáme Nový rok, ten pravý, mrazivý a zasněžený. Co na to říkáš? +mrkne na něj vesele+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse