od Rebecca Altamirano » 06 pro 2019 22:15
+když vejde Wrath do pracovny, přestane si prohlížet knihy a otočí se k němu, připravená na všechno. Pod tím jeho pohledem má nutkání začít se neklidně ošívat, jenže pak najednou klekne na koleno a začne mluvit...Uvědomuje si, že asi zírá s otevřenou pusou, ale chvilku jí trvá, než se přinutí ji zase zaklapnout, ale ani pak naprosto neví, co má dělat nebo říkat. Jak ji vezme za ruku, může cítit, že se trochu chvěje. Tohle tedy nečekala ani náhodou a je nesmírně vděčná, že to neudělal před ostatními.+ Já...+zkusí to, ale přes poněkud sevřené hrdlo nějak nemůže dostat nic dalšího+ ...já...vůbec nevím, co říct. +řekne nakonec trochu roztřeseným hlasem a potřese hlavou, jakoby si ji potřebovala pročistit.+ Kdykoliv bych to udělala znovu, pro kohokoliv z vás. +zadívá se mu pak do tváře, když si je svým hlasem trochu jistější.+ Ale pokud se to mělo povést jen jednou, jsem šťastná, že to byl Vishous. +pousměje se+ A bude mi nesmírnou ctí, pokud mě budete chtít přijmout mezi sebe. Jsem připravená kdykoliv nasadit svůj život, za kohokoliv z vás. +zní to jako přísaha a taky to tak myslí+ A taky naučit se poslouchat rozkozy. V rámci možností. +dodá s podtónem pobavení v hlase+ Nicméně musím říct, že bez Syriany bych to nikdy zvládnout nemohla. +považuje za nutné tohle říct+ A taky se obávám, že co nevidět rozrazí tyhle dveře, bez ohledu na to, že jí všichni řekli, že sem nesmí. +teď se už pobaveně usmívá, ale je si dost jistá, že daleko od pravdy asi nebude; a jen co to dořekne, dolehne k nim i přes masivní, zavřené dveře tlumená rána a další tříštění rozbíjeného nábytku.+ A jéje...+vydá se ke dveřím, ale král ji dvěma kroky dožene a rozrazí je jako první+
Butch: ne, vážně Syr, teď se to fakt nehodí...+zkusí to ještě po dobrým, přece jen tu modřinu, co mu vyrobila před pár hodinama pořád docela cítí. Bohužel Z. takovou trpělivostí a empatií ani zdaleka neoplývá, takže když se ho Syr znovu pokusí obejít, hmátne po ní, s úmyslem ji prostě zastavit. A vzápětí zjistí, že letí vzduchem a tvrdě narazí do další skříně, která se rázem změní v hromadu třísek. Pár vteřin zpracovává ten šok, pak ale vyskočí na nohy a nejspíš by se do té bitky vážně pustil, kdyby se v tu chvíli rozletěly dveře královy pracovny...+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time