Black dagger brotherhood vs Lessers

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Black dagger brotherhood vs Lessers

Příspěvekod Syriana Spinnel » 05 pro 2019 20:07

+Má pocit, že už to zašlo moc daleko, aby to mohlo jen tak skončit. Drtivý tlak na stehně, bolí ji to a stiskne zuby a ani nepípne. Teď ne, fakt ne.+ Rhagi... +Je jí z toho celkem nedobře, protože to s ním očividně hodně zamávalo a..+ hele moc se omlouvám, tohle byl přece můj nápad, neměla jsem tě provokovat.... +prohrábne si mokrý vlasy.+ Znesvětil? Vůbec by mě nepřekvapilo, kdybych po rodeu v téhle vodě nečekala aspoň šesterčata. +Vyzubí se na něj, a jak tam sedí jako malý smutný štěně, cítí se daleko hůř.+ Tak pojď, vstaň, +nabídne mu ruku, že mu pomůže vstát. A taky to udělá, vytáhne ho nahoru celkem lehce - je přece vlkodlak, a když jsou venku, oba je vysuší a dokonce mu přikouzlí novou, krásnou košili.+ Zlato, myslím, že sama nejlíp vím, co je pro mě dobrý. JE mi s tebou fajn, možná až trochu moc... +zčervená trochu.+ Ale v žádným případě se nemíním od tebe držet dál. +pokrčí rameny, a jak je malinká je mu sotva do půl hrudníku.+ A klidně se o mě můžeš opřít, podržím tě. Kdykoliv. +Vtiskne mu lehký polibek do krční jamky.+ A myslím, že je na čase udělat welcome party pro Vishouse, určitě bude rád středem pozornosti. +nabídne mu ruku, aby je vzal dolů.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 pro 2019 21:58

Ano, přesně toho. +přikývne důrazně+ To už doufáme dva, tak by to mohlo vyjít. +ušklíbne se a taky ho pevně obejme. Pak se pár vteřin dusí ve vzduchoprázdnu a pak už stojí před obrovským domem, jehož okna září do tmy.+ No vidíš, nebylo to tak zlý ne? +uculí se na něj+ Kdybych tě neznala, skoro bych řekla, že se snad bojíš...+protáhne významně a když dojdou ke dveřím, chystá se podívat do kamery; no než to stihne, uslyší zevnitř hroznou ránu. Zní to, jako když někdo hodil velký kus nábytku a ten se roztříštil o zeď. Podívá se na Vishouse a je připravená ty dveře vyrazit. Naštěstí se vzápětí otevřou, tak honem vejdou do haly a to co vidí, by ji možná rozesmálo, kdyby to nebylo i celkem děsivý+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rhage » 05 pro 2019 21:58

Ale já se nechal provokovat rád. +podívá se na ni a trochu se pousměje no pak trochu vyděšeně vykulí oči+ Šester...! Ježišikriste.. +nic takovýho ho očividně nenapadlo; prostě chlap:D. Když k němu natáhne ruku, chvilku na ni kouká, ale pak se jí chytí a nechá se vytáhnout na nohy.+ Máš vážně páru. +uculí se s uznáním a pak překvapeně kouká, že jsou suchý a oblečení+ Tohle je super. +zasměje se a už vypadá trochu víc sám sebou+ O tom nepochybuju, že víš...+povzdechne si+ No ale měla bys...+zavrtí hlavou, ale neodporuje, už poznal jak je paličatá, takže to nemá smysl:D+ Jo, a to platí i opačně, víš to, viď? +nakloní hlavu nastranu a pousměje se+ Jo, určitě bude štěstím bez sebe. +zasměje se+ Doháje, pořád tomu nějak nemůžu uvěřit. Je fakt zpátky...+zakroutí hlavou, pak ji k sobě přitáhne a ve vteřině jsou zpátky dole, kde už nikdo není+ Hmm, tak můžem rovnou do sídla, zdá se...+cukne koutky a nechá ji, aby je přemístila. Protože tak ji může držet o chvilku dýl+
The secret side of me,
I'll never let you see.
I keep it caged but i can't control it.
So stay away from me,
The beast is ugly.
I feel the rage and i just can't hold it.
Rhage

Příspěvekod Syriana Spinnel » 05 pro 2019 22:37

V: Bylo to naprosto skvělý +souhlasí a ironie z toho přímo kape. Než stihne dveře otevřít, zjistí, že už na jeho obličej nefungují. Ovšem sám přece vynalezl systém, který se každého čtvrt roku aktualizuje. A on tu nebyl 3 zatraceně dlouhý roky.+ Home sweet Home. +vstoupí dovnitř hned za ní a ježíši.+ Co to tady kurva předvádíte? +Lassiter v šílených růžových legínách po celé jejich krásné vstupní hale věší balónky, třpytky a kdo ví co, Zsadist po něm hodil skříň a ta se teď rozprskla o jednu ze zdí.+

W: Ty parchante! +Hromový hlas jejich vládce se rozlehne domem a vzápětí obrovský, slepý král stojí přímo před ním a pravým hákem ho naprosto totálně sejme. A pak ho sevře v medvědím obětí.+ Přísahám, že jestli to míníš zopakovat, vlastnoručně tě zabiju. +A pak se tam začnou všichni hrnout. A vyhrožují mu podobným stylem. Wrath se neomylně zacílí pohledem na Rebeccu a i zpoza brýlí ji špendlí pohledem.+ Musíme si promluvit. Do pracovny. Hned. +Založí si ruce na hrudi a čeká až se tam odebere. Anděl mezitím všechny vytáčí nějakou šílenou popovou music, ve stylu Britney Spears. A v tu samou chvíli se tam objeví Rhage a zrzavá malá čarodějka, která je trochu perplex, z toho, co se to tam sakra děje.+

Syr: Hmm, vím +přikývne, a je ráda, že má nějakého dalšího spojence, pro případ ztroskotání.+ Páni, to tady mýváte často, takové mejdany? +uculí se, nechá se vmanévrovat do toho obřího sídla a je z toho docela v šoku. Je to tam úžasný a ta jabloň na podlaze. Sklenička se jí objeví v ruce ani neví jak a v druhé jídlo od nějakého milého starého pána.+ Teda vy jste všichni vážně urostlí chlapáci +culí se a připadá si jako na soukromém Strip mejdanu. Vidí jak B. mizí nahoře a udělá krok, že půjde za ní, když v tom se jí do cesty postaví chlápek s jizvou přes celý obličej a jenom zavrtí hlavou.+ Aha, no tak... +zamračí se na chvíli a pak se nahoru zadívá znovu.+ Hele já půjdu za ní, a ty mi v tom nezabráníš... +odpovědí je jí jenom úšklebek a zdvižený obočí. No a pak, světe div se se tam objeví Polda a položí zjizvenému ruku na rameno.+ Věř jí, Z. nezabránil bys. +špikuje zrzku pohledem.+ Ale nahoru teď nemůžeš.

V: +Ani si nevšimne, že se mu Becs ztratila, protože se na něj všichni vrhli. Někdo mu do ruky nacpal jeho oblíbenou vodku a cigáro a i tu šílenou hudbu někdo díky všem svatým změnil. Zaměří se pohledem na Rhage, který je podivně potichu a na zrzku, která čelí rovnou dvěma z jeho bratrů. Hm. Rentgenuje je pohledem a přemýšlí, jestli to dělali nebo ne.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 pro 2019 23:10

+jenom trochu zamrká a nestačí zírat, co se to tam děje. Z pohledu na anděla v růžových legínách jí zacukají koutky a pak nadskočí pár čísel nad zem, jak jim král málem zboří barák rovnou na hlavu. Úplně potichu a nenápadně se stáhne, protože to je Vishousova chvíle a jeho rodina se s ním musí pořádně přivítat. Začne pohledem hledat Fritze, že ho poprosí o skleničku nebo pět, ale místo toho se chytne do rentgenového pohledu zpoza panoramatických brýlí. S podobným typem rozkazů má celkem dlouhodobé potíže, nicméně usoudí, že osina v zadku může být někdy jindy, ale ne dnes. Takže projednou sklapne a odebere se do královy pracovny. Je jí blbý sednout si bez povolení, tyhle šlechtické hovadiny sice nikdy moc neprožívala, ale Wrath vyzařuje tak silnouu přirozenou autoritu, že ani ona proti tomu není imunní:D Takže si tam prohlíží vybavení a nakoec se zastaví u obrovské knihovny pokrývající celou jednu stěnu a s obdivem si pročítá názvy na hřbetech knih.+

R: Ne tak často, jak by anděl chtěl. +zašklebí se a sleduje ten šrumec. Stoupne si tam někde bokem, protože on se už s Vishousem přivítal. Cítí ten známý neklid a ví, co musí udělat. Musí to vyřešit, než se mu to vymkne z kontroly. Podívá se na hodiny a usoudí, že má nejmíň tři hodiny, než začne svítat. Času víc než dost, na dvě, možná i tři čísla. Aniž by si všiml pohledu, kterým ho skenuje Vishous, potichu se protáhne ven a odhmotní se do města, k jednomu ze svých oblíbených klubů.+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 pro 2019 18:14

Wrath: +Zaplňuje celou místnost jenom svou přítomností. Se samozřejmostí obejde kolem nástrah typu francouzská pohovka, kredenc, a jeho pracovní stůl. Ví naprosto přesně kde se nachází a přijde až přímo k ní. Chvíli na ni "kouká" z té své zatracené výšky a pak... Klekne si na jedno koleno, přímo pře ní, skloní hlavu a pronese čistým a hlubokým hlasem:+

Za celou mou rasu, za mé lidi, za mou rodinu... +Začne a pak... zavrtí hlavou a zvedne ji k ní+. Zatraceně, děkuji ti. Díky, že jsi toho parchanta nenechala odejít a přivedla ho zpátky. +Vezme do dlaně její ruku a vtiskne polibek na místo, kde by měl být prsten.+ Dlužím ti do konce svého života. +Vstane a křivě se usměje.+ Budu poctěn, když budeš členem Bratrstva Černé Dýky. Tu už dávno nosíš se ctí. +vypukne ticho, jak čeká, co ona na to.+

Vishous: +neujde mu, jak je Rhage nervózní. Tři roky toho parchanta neviděl, a přesto by mohl jasně definovat, co s ním je. Takže nešukali. Budiž mu ke cti. Nikdy by to neřekl, ale tímto u něj bratr stoupnul ještě výš, než byl. Když se vypaří, naprosto to chápe. Ví proč musí. Potřebuje to.+

Syr: přísahám, že jestli mě vy dva nepustíte nahoru, bude tu za chvíli asi hodně sranda, kluci. +Jak je oproti nim malá, vypadá to celkem vtipně, jak jim tam vyhrožuje, no myslí to smrtelně vážně.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 06 pro 2019 22:15

+když vejde Wrath do pracovny, přestane si prohlížet knihy a otočí se k němu, připravená na všechno. Pod tím jeho pohledem má nutkání začít se neklidně ošívat, jenže pak najednou klekne na koleno a začne mluvit...Uvědomuje si, že asi zírá s otevřenou pusou, ale chvilku jí trvá, než se přinutí ji zase zaklapnout, ale ani pak naprosto neví, co má dělat nebo říkat. Jak ji vezme za ruku, může cítit, že se trochu chvěje. Tohle tedy nečekala ani náhodou a je nesmírně vděčná, že to neudělal před ostatními.+ Já...+zkusí to, ale přes poněkud sevřené hrdlo nějak nemůže dostat nic dalšího+ ...já...vůbec nevím, co říct. +řekne nakonec trochu roztřeseným hlasem a potřese hlavou, jakoby si ji potřebovala pročistit.+ Kdykoliv bych to udělala znovu, pro kohokoliv z vás. +zadívá se mu pak do tváře, když si je svým hlasem trochu jistější.+ Ale pokud se to mělo povést jen jednou, jsem šťastná, že to byl Vishous. +pousměje se+ A bude mi nesmírnou ctí, pokud mě budete chtít přijmout mezi sebe. Jsem připravená kdykoliv nasadit svůj život, za kohokoliv z vás. +zní to jako přísaha a taky to tak myslí+ A taky naučit se poslouchat rozkozy. V rámci možností. +dodá s podtónem pobavení v hlase+ Nicméně musím říct, že bez Syriany bych to nikdy zvládnout nemohla. +považuje za nutné tohle říct+ A taky se obávám, že co nevidět rozrazí tyhle dveře, bez ohledu na to, že jí všichni řekli, že sem nesmí. +teď se už pobaveně usmívá, ale je si dost jistá, že daleko od pravdy asi nebude; a jen co to dořekne, dolehne k nim i přes masivní, zavřené dveře tlumená rána a další tříštění rozbíjeného nábytku.+ A jéje...+vydá se ke dveřím, ale král ji dvěma kroky dožene a rozrazí je jako první+

Butch: ne, vážně Syr, teď se to fakt nehodí...+zkusí to ještě po dobrým, přece jen tu modřinu, co mu vyrobila před pár hodinama pořád docela cítí. Bohužel Z. takovou trpělivostí a empatií ani zdaleka neoplývá, takže když se ho Syr znovu pokusí obejít, hmátne po ní, s úmyslem ji prostě zastavit. A vzápětí zjistí, že letí vzduchem a tvrdě narazí do další skříně, která se rázem změní v hromadu třísek. Pár vteřin zpracovává ten šok, pak ale vyskočí na nohy a nejspíš by se do té bitky vážně pustil, kdyby se v tu chvíli rozletěly dveře královy pracovny...+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 pro 2019 23:15

Stačí říct: tvé přání je mi rozkazem můj králi. +Pronese to vážně, ale cuknutí koutků dává znát, že má zatraceně vytříbené smysl pro humor. Zvedne se a se zdviženým obočím naslouchá litanii na Syrianu.+ No nepovídej, a já myslel že je to jen Rhagova nová hračka. +no pak je překvapený ještě o kousek výš.+ Přes bratry se sem nikdo... +nakrčí náhle obočí, protože i když nevidí, tak sluch má vytříbenej a pozná když mu někdo rozbíjí nábytek v domě. Stačí dva dlouhý kroky a je u dveří. Prudce je otevře a vystoupí ven.+ Může mi někdo sakra z vás trubců vysvětlit, proč jste zničili skříň ze 14. století? Zsadiste? +vyštěkne, zadívá se na bratra, který vypadá, že zrzku vykuchá za živa.+ co se tam válíš jak pytel hnoje, neříkej mi, že se pereš s malou holkou?! +Založí si ruce na hrudníku a rentgenuje je pohledem.+

Z: Není malá, má páru jako bejk +zavrčí skrze zuby pro sebe.+

S: On si začal! neměl na mě sahat..

W: Ticho! +zahřímá, až od stropu spadne několik balónků. V. bavíš se? +

V: To si kurva piš. +Ozve se spokojeně, protože tohle je rozhodně lepší než kdejaký Lassovy telenovely.+ Vidět dva bratry za jeden den zemi, dobrý skóre zrzko. +mrkne na ni a zapálí si všudypřítomné cigáro.+

W: Dva? +podiví se a pak zavrtí hlavou.+ Co jste to za chlapy? +Sejde několik schodů, no stejně se na vlkodlačicí tyčí jak Mount Everest.+ haž si s nimi o zeď jak chceš, ale nerozbíjej mi nábytek. +Poučí ji děsně vážně.+

Z.+P.: Wrathe!

Syr: Omlouvám se pane, opravím to dřív než mrkneš okem. +To že v ten moment všichni zmlknout, dokonce i Lassiter jí dojde v zápětí.+ Uhm...

W: +Nakloní hlavu jestli ji dobře slyšel... A pak se zase začne smát.+ Tak jo, vůbec se vám nedivím. +Rozvrkočí jí háro na hlavě a sejde kolem dolů. Jakoby se před chvílí nic nestalo.+ Kde je nějaký chlast?

S: +No to snad... co to... No s ním asi o zeď nehodí, tak prostě opraví tu skříň a protestně si zapálí cigáro a zdlachmí první z láhví, co se jí dostala pod ruku.+

Vishous: +Dojde k Becs, stojí těsně vedle ní a má ten svůj křivej úsměv.+ Připrav se. +vyzubí se regulérně, chytí ji za ruku, aby třeba nezdrhla když Wrath zvolá přes celou místnost:+

Přivítejte Rebeccu, Shellan Vishouse, syna Bloodlettera, jako sobě rovnou, součást naší malé estrádní kompanie. +Připije jí na zdraví, vědom si toho, že udělal přesně to, co nechtěla.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 pro 2019 00:37

Uhmmm...+střelí po něm pohledem a když si uvědomí, že si z ní utahuje, protočí oči a zasměje se+ Jednu nula pro tebe. +docela se uklidní, protože když má smysl pro humor, určitě to bude v pohodě.+ Ehm, to před ní možná radši neříkej. +zatváří se trochu kysele, ale i pobaveně, když si představí reakci své reaktivní kámošky:D; jak rozrazí dveře, vyjde za ním a dost se baví a je to vidět. No když Syr zmíní “mrknutí oka”, má co dělat, aby se neudusila, jak se snaží nesmát nahlas; naštěstí to nemusí zadržovat dlouho, protože se rozesměje i Wrath a tím u ní získá pár dalších plusových bodů. Zazubí se na ni a ukáže jí zdvižený palec.+ Hmm, co? Na co se mám...+vzhlédne s úsměvem k Vishousovi, když dojde k ní, ale vzápětí jí úsměv ztuhne a intenzivně zatouží po tom, aby ji země ihned pohltila. Připadá si, jako srna lapená v záři reflektorů a za tohle teda králi pár těch plusových bodů zase strhne+ Hmm, díky moc, ale já to nejsem, kdo vstal z mrtvých. +uculí se a zcela zákeřně jse pokouší obrátit reflektory na Vishouse. Pak jí dojde další věc...představil ji jako Vishousovu shellan a náhodou si ještě pamatuje, co ten titul vlastně znamená. Uff..no panejo. Trochu jí z toho všeho jde hlava kolem a začíná toho být na jednu upírku nějak moc. Nicméně opravit ho, se ani nepokouší a radši se začne shánět po nějakým chlastu:D+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 pro 2019 11:03

+Všichni bratři, jako jeden muž, připijí na zdraví a pak postupně, jeden po druhém k ní přijdou, pevně ji objemou a pogratulují. Lassiter uzavírá celé to procesí a on se s tím nepáře, obejme ji, políbí a pleskne po zadku.+ Bacha na testosteron číčo, moc by ti neslušel. +mrkne na ni a odtančí bokem. Jako poslední přijde zrzka a kámošku objeme.+ Abys ty své funkce všechny stíhala +vyzubí se na ni a vřele ji obejme.+ Gratuluji +usměje se a zapluje zpět do svého kouta. Pak už zbývá jen V.+

Vishous: +No, tak tohle překvapí i jeho samotného a vidí jak B. ztuhla.+ V klidu kotě, nech jednoho starého slepého krále při svých myšlenkách. Vítej mezi námi, kotě +zakrouží jí dlaní na bedrech.+ Myslím, že je nejvyšší čas vypadnout. +Navrhne taktický únik z mejdanu, který se brzo strhne v pořádnou pijatiku.+ Nebo chceš zůstat?

S: +Přijdou k ní Zsadist a Butch a tyčí se nad ní jak dvě hory.+ Tak, co pro vás můžu udělat pánové? +kopne do sebe další dávku etanolu a uculí se.+

B: Dáme si páku. +vybalí to na ni, protože prostě přece nemůže být silnější než ona.+

S: +no ještě že už polkla, protože by asi vyprskla smíchy.+ No... tak prosím, koho mám udělat jako prvního?

B: +páč se cítí, protože zvedá na benchpress 270kg.+ Mě.

W: jestli u toho rozbije ten stůl, podám si tě Poldo.

S: Sedne si ke stolu a s potěšením sleduje, že jí nikdo moc šancí nedává. Muheh, tohle si užije. Polda má oproti ní obrovskou ruku, a myslí si jak je ve výhodě. Na tři oba dva zaberou a chvíli to stojí jen tak, svaly napnuté, i když u zrzky nejsou tak obrovské. Trochu povolí, záměrně a když vidí ten jeho vítězoslavný úsměv...+ Neber to osobně cukrouši. +Když se polda zamračí, zabere naplno a třískne mu s tlapou o desku stolu, až to zapraští.+ Není rozbitý! +informuje Wratha a vzápětí sedí naproti ní tichý zjizvený bratr. V jeho pohledu je něco.... propojí ruce a zabere, podívá se na něj znovu... a.. povolí. Povolí nenápadně, ale přesto a Z. ji udělá.+ Blahopřeju +usměje se na něj a promne si namoženou ruku. Přece jenom jsou to chlapi jak hory.+ Hele frajeři, co takhle zkusit něco míň macho, biliard? +uculí se a vůbec nemá chuť odejít, spíš pařit až do rána, noci, to je sakra jedno.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions