od Vishous » 04 pro 2019 20:51
A pořád tam máš to pěkný vlhký tmavý sklepení, s přikutýma okovama, kde se od stěn odráží steny a nářek.... +v diamantových očích mu blýskne, přímo před sebou vidí B, jak tam je zaháčená, duhovky celé téměř tmavé, bradavky tvrdé a rudé...+ Uhm.... +na to se musí posadit, protože prostě...+ pořád je to moje malá holčička, +vystrčí zatnutou bradu,+ doufám, že je na ni Dean hodný, asi je budu muset navštívit. +Pak se zastaví uprostřed pohybu, kdy hledá nějaký hadry a prudce se otočí k ní.+ Bylas to jediný, díky čemu jsem.... +svraští obočí.+ Kdo tohle kurva prohlásil? +pohled mu ztvrdne a klouby zbělají.+ Díky tobě jsem minimálně nechcípl trvale, co z toho, že trvalo než jsem se dostal zpět? +rozhodí rukama, což samo o sobě dává znát, jak je nasranej na toho, kdo prohlásil něco o vině.+ Díky tobě jsem zpátky, a zrzce, +dodá po chvilce,+ ale díky tobě ze mě není zasraný pole písku někde v ničem. +přijde k ní, zvedne jí bradu dvěma prsty,+ takže ani pípnutí o nějaký kurevský vině, jasný? +zeptá se se zdviženým obočím a pak ji pevně, tvrdě a krátce políbí.+ Oblečení ženo, přísahám jestli si brzo nezapálím, tak asi umřu. +mrkne na ni ve vtipu.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees