Озёрск- Челябинская область 40

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Mise Panacea

Příspěvekod Gabriel » 24 dub 2018 19:41

Dobře, tak buď. Zasloužím si to. +usměje se jí do rtů+ A vykoupit to hodlám až budeme doma. +zamručí hluboce a jemně, ale důrazně ji kousne do krku a pak ji prostě jen tiskne k sobě a líbá ji. Nakonec ji trochu neochotně pustí a ustaraně ji pozoruje. Vidí, jak je unavená a nejradši by ji přehodil přes rameno a odvezl rovnou domů. Ale zároveň ví, že to neudělá, protože zaprvé by mu to neodpustila a za druhý...no, sám by s tím asi měl trochu problém, když teď ví, jak na tom to dítě je.+ Hmm...+zamračí se trochu, když mu to začne objasňova a i když se mu to nelíbí, možná by to mohlo vyjít. Ale jinou možnost asi stejně nemají. Všimne si strachu a paniky v jejích očích, sedne si k ní a přitiskne ji k sobě+ Budu tam s tebou, neboj. Celou dobu. +líbne ji něžně na spánek+ Jo, to víme. +přikývne zachmuřeně a nakrčí zamyšleně čelo+ Proč odtud svou smečku neodvede? Rusko je obrovský, ne? +koukne na ni tázavě+ Nebo je v tom nějaký ještě jiný háček? +zadívá se jí zkoumavě do očí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 24 dub 2018 19:52

Těší mě. +uculí se trochu a potřese si s ním rukou, krátce a pevně, žádný kdo dočůrá dál. Prima změna:D+ No...z těch, co znám...jo. Všechny. +zajiskří jí vesele v očích, ale když vidí, jak se zatváří, zkoumavě se na něj zadívá+ Klidně to můžu ošetřit po mudlovsku. Teda bez kouzel. +upřesní, neví jestli by tomu slovu rozuměl+ Eh...+zaletí pohledem ke dveřím, kde zmizela Syr s Gabrielem a chviličku přemýšlí, že ho trochu podusí, ale když vidí ten jeho výraz, slituje se a zavrtí hlavou, malinko skrývajíc smích+ Určitě ne. Jen mu potřebuje objasnit, že je fakt naštvaná a on jí, že nešlo jinak. +pokrčí rameny a má je oba očividně až děsivě dobře přečtený:D+ Jak...+zarazí se na chvilku a trochu nejistě se něj podívá, ale nakonec se rozhodne. Však jí hlavu neutrhne. Snad:D+ Jak stará je tvoje dcera? +zeptá se tiše, protože v papíru nebylo. Ten byl totiž opravdu jen velice stručný+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 24 dub 2018 21:11

V tom případě doufám, že tam budeme velmi brzy +tiše se zachichotá, a spokojeně zavrní, když ji kousne. Když mu dopoví svůj plán, který, když ho teď řekla nahlas vlastně zní vážně dobře, tak ho pečlivě pozoruje. Čeká, vlastně ano, opravdu čeká, že zas začne vyšilovat a přehodí ji přes rameno a vezmou roha:P , ale nic z toho se nestane a pak jí opravdu vyrazí dech. :shoced2* + Uhm... teda... +Už byla připravená, že ho přesvědčí, ale takhle je uplně beze slov.+ Dobře, to budu moc ráda +vzpamatuje se nakonec a uplně se k němu přitulí, a vše co bylo je rázem odpuštěno.+ No... co mi tak stihnul říct, tak celé město je uzavřená oblast, lidi jsou tu prakticky ve vězení. Kvůli vysokému procentu ozářených a nemocných je z města nepustí, aby nenakazili ostatní obyvatelstvo hrdé matičky Rusi. Co bys udělal ty, kdybys měl možnost obchodovat s něčím opravdu cenným, co lze vyrobit pouze zde a nemohl bys pryč? +Dá mu chvilku čas na rozmyšlenou a uplně vidí ten okamžik, kdy mu sepne žárovička.+ Jo, a tys mu dal takovou nakládačku +povzdechne si.+ a přitom by většina města pomřela hlady, kdyby se smečkou odešel....
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Dimitrij Ozera » 24 dub 2018 21:18

Chudáci vaši mužové... +až mu trochu Lupeie začne být líto, jestli jej tak komanduje zrzka i doma, ale na druhou stranu ta představa, že ji zkrotí.... trochu se zavrtí.+ Ne, kouzla v pořádku +pozvedne koutek.+ Ja to nechápu +zavrtí hlavou, až mu sklouzne pramen do obličeje.+ Cítil jsem tvou vlčici, skoro můžu říct, že jsem ji viděl, ale teď... jako by tu vůbec nebyla. Jsi upírka... +tentokrát už v tom není žádný podtón averze, či nevraživosti, nebo zhnusení.+ A k tomu čarodějka.... +zase zavrtí hlavou.+ Tak do toho, máme mnogo raboty... +uvolní se trochu a zjistí že ho začíná bolet tělo. Celé.+ Aha, no... +zaletí pohledem opět do ložnice.+ tak snad budou potichu. Hmmm? +zvedne hlavu a docela z blízka se zadívá Beccy do očí.+ sedm.. +polkne.+ Ninka má sedm. +zadívá se na dveře do pokojíku+. Uzdrav mě, prosím Rebecco.. chtěl bych jít za ní. +zadívá se na ni a smutek mu přímo čiší z tváře. Sám už má představy, že už mu s ní mnoho společného času nezbývá.+
Dimitrij Ozera

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 24 dub 2018 21:34

Zatím si nikdo nestěžoval...+prohodí s úšklebkem a v očích jí zablýskne+ Tak jo. +přikývne, když řekne že kouzla nevadí a hned se do toho pustí. Nejdřív mu přejede rukama těsně nad kůží, zjistí ta nejvážnější zranění a pak jemně položí ruku na tmavofialovou podlitinu na žebrech a tiše šeptá léčitelská zaklínadla. Svůj speciální způsob použít nemůže, páč k němu nemá žádný blízký vztah, že:D+ No jo, já vím. Je to trochu divočina. +uculí se a krátce na něj koukne, než pokračuje k dalšímu zranění. U těch nejhorších zaklínadla tiše šeptá, ale když přejde na lehčí a povrchová, už zaklínadla nahlas neodříkává+ Nejdřív jsem byla jen čarodějka. Pak upírka. +pousměje se+ K vlkům jsem měla vždycky blízko. Ale jednou, když jsem byla poblíž upíra, který zrovna přivolával nového vlkodlaka...se objevila moje vlčice. Taky to nechápu. +pokrčí rameny+ Neproměnila jsem se. Aspoň zatím. +dodá a přejde ke zraněním na obličeji. Jemně přejede přes roztržené obočí a sleduje, jak se rána hned za jejím prstem zatahuje, až zůstane jen tenká, růžová jizva.+ To je moc málo. +zašeptá a podívá se mu vážně do očí+ Uděláme všechno proto, abys o ni nepřišel. Slibuju. +řekne tiše, znovu zvedne ruce a vyhojí poslední šrámy na jeho tváři a rozražený ret.+ Ok. Hotovo. +usměje se a odstoupí od něj+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 24 dub 2018 21:41

Taky doufám. +zavrní a otře se svými rty o její. Přitulí ji k sobě a jemně ji hladí po boku. Když mu to objasní, chvilku je úplně potichu a pak si povzdechne+ No jo, máš pravdu. Jako vždy. +koukne na ni a líbne ji na čelo+ Nakládačku dostal, protože si ji zasloužil. +zavrčí zas trochu, ale už v tom není skutečná zlost ani vztek+ Ale umím ocenit, když se někdo stará a záleží mu na svých lidech. A nejen na nich. +podívá se na ni vážně+ A navíc pokud dostaneme panaceu...+pokrčí lehce rameny, ale k tomu není potřeba nic dodávat. Vždyť právě proto tady teď všichni jsou+ Tak jdeme za nima? Ať si nemyslí, že tady děláme kdoví co. +zavlní na ni obočím a zazubí se vysloveně ďábelsky:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Dimitrij Ozera » 25 dub 2018 16:13

Otázkou je, jestli k tomu vůbec měli příležitost +zdvihne obočí a vycení se. V průběhu léčení, cítí jen příjemné teplo a brnění, nad kůží a jak prostupuje hlouběji jeho tělem. Poslouchá jak Rebecca drmolí kouzla a zavře oči. Je to jako flashback, o kterej vlastně ani moc nestál. Najednou před sebou vidí jinou drobnou černovásku, jak mu nadává a přitom ho léčí, velké břicho se jí rýsuje pod košílí a on na něj něžně položí ruku.... Otevře prudce oči, ne, ne, ne, ne, takhle tedy ne. Bude se soustředit na to co se děje v tuhle chvíli+ To je tedy... +hlava mu to skoro nebere.+ ale máš ji v sobě, možná je to jen otázka času. +podívá se na ni a kdyby potřebovala, klidně by ji pomohl, i když vlků má kolem sebe zjevně dostatek.+ Spasibo +Přejede si po obličeji vzápětí hned po jejích prstech.+ Jsem tvůj dlužník. A.. no omlouvám se za první dojem, obvykle nejsem tak... výbušný. +ušklíbne se a zadívá se na otevírající se dveře, ze které vyjdou Lupei a zrzka ruku v ruce.+
Dimitrij Ozera

Příspěvekod Syriana Spinnel » 25 dub 2018 16:26

Tak vidíš, řekla bych že máte víc společného než si sám myslíš +mrkne na něj a není v tom nic špatnýho.+ Dostaneme panaceu, vlastně mám v plánu trochu víc, než jen dostat panaceu +v očích jí tajuplně zajiskří, a jestli to vše dopadne jak má, bude to totální pecka. Jejich smečka bude už napořád v bezpečí.+ Ale to je všechno až po.+ Tak pojďme, +drapne ho za ruku a nechá ho jít prvního, zas musí to jeho alfí ego trošku uchlácholit.+ A že bys dělal co? +štípne ho do zadku jak jde za ním a tváří se přitom jak naprosté neviňátko.+ Gabriel má skvělý plán +oznámí těm dvěma a usměje se vyloženě ďábelsky tentokrát ona a zcela přesně a cíleně hodí celou tu věc s vysvětlením na něj. Když chce být ten kdo o všem rozhoduje, tak ať jim to klidně oznámí, ráda mu přenechá ten výsostný okamžik.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 25 dub 2018 20:52

Tss...nejsem až taková semetrika, jak to asi vypadá. +ušklíbne se, ale koutek jí trochu cukne. Neujde jí určitý neklid během léčení i to jak prudce otevře oči, ale nekomentuje to. Každej má svoje démony, o tom sama něco málo ví.+ Jo, to je. Ale radši bych se tomu vyhnula. Nejsem si úplně jistá, co by to provedlo...se vším ostatním. Takže dokud to půjde, zůstane tam, kde je. +ušklíbne se a pak trochu překvapeně zamrká, už trochu té dlačí zálibě v paci-čmuchy odvykla, co skoro nechodí do Slastí.+ Nemáš zač. +pousměje se+ A kromě toho, já ti zas zlikvidovala žoldáky, takže...+pokrčí rameny a omluvně se usměje+ Nahradím ti je. +slíbí pak a o tom nehodlá smlouvat:D+ V klidu, jsem zvyklá na mnohem horší reakce. +ušklíbne se a jde si ke dřezu umýt ruce. Když uslyší cvaknout dveře, ohlédne se a jak vidí vlčí hrdličky ruku v ruce, musí se uculit. No když vidí Syrianin výraz, tuší, že se mají na co těšit. A tak se opře zase o linku, založí si ruce na hrudi a zadívá se vyčkávavě na Gabriela+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 25 dub 2018 21:28

Hmm..+zamručí jen neadresně, ale nehádá se. Toho už dneska stačilo:D+ Víc? Jak to myslíš, víc? +koukne na ni i když tuší, že se nic nedozví+ No jo, já vím. Že se ptám...+povzdechne si, ale v očích mu pobaveně zajiskří+ To si piš...+zavrčí ještě a když ho zákeřně štípne, má co dělat, aby po ní rovnou neskočil. Místo toho na ni trochu překvapeně koukne, ale pak jen pokrčí rameny+ No...takže plán je zhruba takový...Syr malé poskytne transfúze. Uvidí se, jestli to zabere. No a pak...+nadechne se, protože tuší, že po tomhle by mohla nastat z vlkodlakovy strany poněkud explozivní reakce+ Pak bysme ji vzali k nám...+tak a děj se vůle boží:D+
Gabriel
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Syractions