od Rebecca Altamirano » 25 bře 2016 15:39
+ostražitě sleduje každou, i nejmenší podezřelou reakci z jeho strany, připravená okamžitě do něj nasypat další stříbro. Poslouchá Syr a vycení na něj zuby v celkem děsivé parodii na úsměv+ A věř mi, že si to užiju...+ušklíbne se studeně+
+když chlap uvidí Syr, oči se mu rozšíří+ To není možný...+z jeho zdeformované tlamy zní ta slova podivně, hlas má vrčivý a hluboký, ale rozumět mu je dobře; a pak mu do očí vstoupí rezignace a porážka. Ví, že z tohodle už živý nevyjde a i kdyby se mu nějak povedlo utéct, našla by si ho ta, která si ho na tuhle práci najala. Vlčí znaky se pomalu vpijí zpátky do jeho těla a k zemi klesne znovu nahý chlap, smířený s osudem+ Poslala mě Raven, družka alfy amerických lugaru. +řekne naprosto zřetelně, vědom si toho, že jeho doznání nahrává+ A stejně jsem už mrtvý, až by se dověděla, že nejen nejsi mrtvá, ale dal jsem ti proti nim tu nejlepší zbraň...+zhluboka se nadechne, ví že je z ní teď to, co on. Jen nechápe, jak se to mohlo stát tak rychle, neměla by s proměnit hned po napadení. Kdyby to tak bylo, přežila by napadení dlakem většina obětí. Krátce střelí pohledem po té druhé, jestli s tím nemá něco společného; to je už ale jedno. Tiše zasténá bolestí, cítí jak se mu stříbro vpaluje hlouběji do těla a ve tváři začíná šednout. I krev, která vytéká z ran je našedlá a na popáleninách je zřejmé, že se už nehojí+
+Beccu ani moc nepřekvapí, že to radši vzdal. Vybrat si lehčí smrt v téhle situaci nepovažuje za zbabělost, jako spíš za vítězství zdravého rozumu nad zbytečným hrdinstvím. Otočí se na Syr a zvedne obočí+ Máš ještě nějaký otázky? +nakonec je to její "druhový" otec, tak by možná bylo fajn pár věcí si objasnit+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it