od Syriana Spinnel » 09 lis 2018 21:19
+Kdyby nevěděla, myslela by si, že je sám se sebou až moc spokojenej.+ Ach jak jsi laskavý můj pane a vládče +mrkne na něj a ještě než si sedne, tak postaví hrnek kafe i před Davea.+ mmm +hezky mu polibek vrátí a pak si sní snídani. Cítí jak se na ně Dave dívá a když koukne jeho směrem, vidí, že se přímo tlemí jak pako.+ Tak co Davide, už sis našel holku?
D: jo, alfo, hned několik +zahýbe významně obočím a neujde mu, jak si ji Gabriel pěkně označkoval.+ Ale při pohledu na vás dva, mě chytá trochu fantas, že bych si taky mohl stačit s jednou... +při té představě se cítí jako by ho bolely zuby...+ hm, zatím asi ne. Hele, jestli se neozvem Willovi, bude si myslet, že jste mě rovnou vykuchali takže...
S: Vážně, Dave, co si tak vzít příklad ze svého... přítele? +mávne rukou ke Gabrielovi.+ Ale myslím, že jsi ztracený případ. Aha....+takže to bylo tahání sirky kdo z těch dvou jim to přijde sdělit.+ Hm, Dave, mám dojem, že tě musím seznámit s lepším způsobem cestování, než je vrtulník. +Natáhne k nim oběma ruku a přitom koukne na Gabriela.+ O sto, že to nedá a poblije se +zakření se na svého muže.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me