Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 lis 2018 22:05

Dobře, takže +kousek od něj ustoupí, protože prostě když je moc blízko ,trochu těžko se jí přemýšlí.+ Plán: dám si sprchu, obleču se +koukne svý tělo zahalený jen v županu.+ pak až trochu vychladneš, se přesuneme do Bukurešti a rozhodneme se, kdo pojede s tebou, a kdo zůstane se mnou... Souhlasíš? +a taky kdo jí pomůže udělat trochu čistku ve smečce.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 08 lis 2018 22:57

Já jsem úplně vychladlej. +oznámí jí, ale zlatožlutě svítící oči to trochu popírají:D+ Ano má paní, naprosto souhlasím. +zazubí se na ni pak+ A já se teď nasnídám. Možná pak teprve trochu vychladnu. +ušklíbne se a jde zplundrovat ledničku. A taky mávne na Davea, aby si šel taky dát snídani+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 lis 2018 23:19

jo, úplně +zavrtí jenom hlavou a jde do té sprchy. Tělo ji příjemně bolí, ale teď už to ztratilo svý kouzlo, i když... zadívá se na fialové otlačeniny rukou na zápěstích a na bedrech, a ten kousanec na krku hm hm... Dá se rychle dokupy, kouzlem vysuší vlasy a schválně si je vyčeše do vysokého culíku, aby ten cucflek byl vidět, hi. Obleče si nátělník a černé uplé jeansy, nazuje conversky a jde zpátky do kuchyně.+ Tak, zbylo na mě něco, nebo jste to všechno ztrestali? +Zvedne obočí v otázce a nalije si pomerančový džus.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 09 lis 2018 20:56

+když se Syr vrátí z koupelny, zvedne k ní oči od svého skoro prázdného talíře, velice pomalu po ní sklouzne pohledem, na okamžik se zastaví na krásné cucfleku na krku a zadívá se jí do očí. Zvedne koutek v křivém, spokojeném úsměvu+ Samozřejmě jsem jídlo pro svou ženu schoval. +přisune jí plný talíř+ Dobrou chuť, miláčku. +poví jí a bez rozpaků se natáhne pro polibek. A je mu zcela šumák, jestli třeba Davovi přivodí rozpaky:D I když u něj o tom dost pochybuje:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 09 lis 2018 21:19

+Kdyby nevěděla, myslela by si, že je sám se sebou až moc spokojenej.+ Ach jak jsi laskavý můj pane a vládče +mrkne na něj a ještě než si sedne, tak postaví hrnek kafe i před Davea.+ mmm +hezky mu polibek vrátí a pak si sní snídani. Cítí jak se na ně Dave dívá a když koukne jeho směrem, vidí, že se přímo tlemí jak pako.+ Tak co Davide, už sis našel holku?
D: jo, alfo, hned několik +zahýbe významně obočím a neujde mu, jak si ji Gabriel pěkně označkoval.+ Ale při pohledu na vás dva, mě chytá trochu fantas, že bych si taky mohl stačit s jednou... +při té představě se cítí jako by ho bolely zuby...+ hm, zatím asi ne. Hele, jestli se neozvem Willovi, bude si myslet, že jste mě rovnou vykuchali takže...
S: Vážně, Dave, co si tak vzít příklad ze svého... přítele? +mávne rukou ke Gabrielovi.+ Ale myslím, že jsi ztracený případ. Aha....+takže to bylo tahání sirky kdo z těch dvou jim to přijde sdělit.+ Hm, Dave, mám dojem, že tě musím seznámit s lepším způsobem cestování, než je vrtulník. +Natáhne k nim oběma ruku a přitom koukne na Gabriela.+ O sto, že to nedá a poblije se +zakření se na svého muže.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 10 lis 2018 00:33

No možná bys měl, je to docela fajn. +zajiskří mu v očích+ Správně, ze mě by sis rozhodně měl vzít příklad. Z koho taky jinýho, že? +zatváří se a neúspěšně se pokusí skrýt úsměv. A když pak zmíní "jiné cestování, úsměv se mu ještě rozšíří+ Teda ty jsi ale zákeřná. Takhle hned po jídle...+potřese hlavou, vstane a pořádně s ji k sobě přitiskne+ ...asi by ses nad svojí krutostí měla vážně zamyslet. +poví jí velice vážně+ O tisíc...+navýší sázku a zazubí se na Davea omluvně+ Vojáci určitě nezvrací. Ani ti bývalí...že ne? +koukne na něj pobaveně, počká až se chytí Syr a sám se připraví na to hnusný škubnutí. Protože kdyb se pozvracel on sám, to by teda bylo hodně trapný:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 10 lis 2018 13:39

+Dívá se na něj absolutně neprostupně, a děsně nechápavě.+ Já? absolutně netuším o čem to mluvíš +zavrtí hlavou ale koutky rtů jí cuknou, když se podívá na Dave, který....+
D: Vůbec nechápu o čem to tu vy dva mluvíte +mračí se.+
S: No, Dave, ať je to jak chce, zkazil jsi mi radost +vyzubí se.+ Takže tě vezmem domů trochu rychlejší cestou. +Culí se a jo, děsně krutá a zlá a vážně doufá, že tu sázku vyhraje.+ Fajn, beru tisíc a radím ti abys od něj odskočil hned jak se objevíme v Rumunsku.
D: +stiskne pevně čelist.+ Já teda rozhodně nezvracím +opáčí a srdce mu buší trošililinku rychleji.+
S: Jo jo, jasně, +Přivine se ke Gabrielovi a pevně čapne Davida za ruku. Někde za žaludkem ti dva můžou ucítit takové to silné škubnutí, jak když hákem někdo trhá střeva a v tom už sviští rovnou před dům v Bukurešti. Cestou tam se Syr culí trochu vyšinutě.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Předchozí

Zpět na Byt Gabriela v Dublinu