Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Gabriel » 07 lis 2018 22:02

+dává si velice záležet, aby si to užila, až do konce. Postupně zrychluje tempo a když se pak pod ním rozpadne v orgasmu, sevře jí boky možná příliš pevně, až tam bude mít modřiny a svůj vlastní výkřik utopí v jejich polibku. Pomalu to nechává doznívat, každé další křečovité zachvění jejího těla. Klesne na gauč vedle ní a přitulí si ji v náručí+ Máš pravdu, zásnubní sex je super. +zamručí jí chraplavě do ucha a jemně ji kousne do ohbí ramene a políbí zjizvenou kůži kolem klíční kosti+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 lis 2018 22:16

+To ona si to užívá zatraceně hodně. Hrudník jí prudce buší do toho jeho a když se pak na něj podívá, jak se culí, asi stejně jako ona...+ JO, je zatraceně skvělej... +mroukne a pohladí ho po zpoceném břiše.+ Takže pokračování v ložnici +zadívá se na něj TAK. Gabriel jen vyzubí a zvedne ji do náruče, kráčeje s ní do ložnice.

Tam promilují celou noc. Usnou až nad ránem, zamotaní jeden do druhého, zcela ukojení, unavení a šťastní.

Ráno, ještě než Syr otevře oči, na hranici bdění a spánku, si přehraje v hlavě celý včerejší večer a noc a tělem jí proběhne ozvěna orgasmu. Otevře oči a podívá se na chlapa vedle sebe. Sluneční paprsky mu dopadají na uvolněnou tvář. Jen mu lehce odhrne vlasy z tváře, lehounce ho líbne a opatrně vstane. Ježiši... drobné bodání bolesti jí rezonuje v těle a je to sakra skvělý. Obleče si župan, a vykrade se z ložnice. Nachystá prckům snídani, vypraví je do školy, kam odejdou s chůvou. Zavře dveře, ale chvilku na to se ozve zaklepání. Syr se zamračí. Nikoho opravdu nečeká. Přesto tiše docape ke dveřím a nakoukne kukátkem.... Pak prudce otevře dveře.+ Řekni mi Davide, že se na nás nežene zas nějaká zasraná pohroma +zavrčí místo pozdravu a jeho provinilý pohled jí odpoví. Syr si jen zhluboka oddechne.+ No tak pojď dál.... +otevře mu a odejde zpět do obýváku. Udělá rovnou dvě espressa protože pán a vládce už je taky vzhůru.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 07 lis 2018 22:48

+jenom tak napůl vnímá, že Syr vstane, ale zatím je moc líný a spokojený vlk na to, aby vstal. Ale když pak poutem smečky zaznamená, že Dave je na cestě sem, okamžitě se probere. Dá si rychlou sprchu, oblékne se a vejde do kuchyně, kde akorát Syr vyrábí pressa+ Dobré ráno, snoubenko...+políbí ji důkladně a v očích mu zajiskří. Vezme si svoje kafe a spolu se Syr vejde do obývávku+ Nazdar, ty si umíš vybrat chvíli, to ti teda povím. +oznámí mu velmi přátelsky, ale pousměje se, aby ty hrany trochu otupil+ Tak jo, co se děje? +zadívá se na něj vyčkávavě+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 lis 2018 23:04

D: +hned jak se otevřou dveře, vycítí několik věcí. 1. Jeho král a královna měli velmi uspokojivou noc. Trochu mu to nadvzedne koutky. 2.) Gabriel už je také vzhůru 3.) jeho alfa měla velmi dobrou náladu až do té doby, kdy ho spatřila. Za to se cítí vážně provinile, a taky se mu to odrazí na tváři. Bůh ví, jak moc těm dvěma přeje aby byli šťastní, ale po té co přišel ten formální email....+ Hele moc se omlouvám za přepadení jo? +Vejde za Syrianou a když do místnosti vstoupí i Gabriel, oběma se jim formálně skloní s odhaleným krkem na straně. Když pak zase vstane....+
Ehm, jo, hele gratuluji vám dvěma... +a myslí to zatraceně upřimně.+ Tohle přišlo dneska v noci na náš oficiální smečkový email. +Předá vytištěný email Syr do ruky. Gabrielovi tak uplně nevěří v tom, že by ho nerozcupoval na kousíčky dřív než ho dočte.+

S:Dobré ráno, skoromuži +nehledě na situaci musí se naprosto vyculit a polibek mu vrátí zpět se vším všudy. Když pak vidí Davea, jak se tváří.+ No dobrá dobrá, +protočí oči, nechtěla na něj být nepříjemná. On je všehovšudy nejspíš jen posel.+ Hm? +zamračí se a vezme si od něj list. Rychle přeběhne pár prvních vět.+ No to mě poser... jak to sakra zjistili? +mračí se a pak začne číst nahlas i Gabrielovi.+
K rukám Gabriela Lupei:

Vážený alfo klanu rumunských lugaru, Gabrieli,
Zveme tě na oficiální obchodní schůzi, ve věci projednání pravidelných dodávek léčivé panacei pro náš klan. Věříme, že tato návštěva bude projevem stále trvajících dobrých vztahů našich smeček, i přes předchozí drobné šarvátky. Jak doufáme, napraví se předchozí neshody a naše vztahy se kladně prohloubí. Očekáváme tě ihned po příštím novoluní.
S pozdravem a úctou Devin a Raven, západoamerická smečka

+To poslední už zjevně zavrčí.+ Dělají si ze mě prdel že jo? +mávne s papírem v ruce a neví jestli má chuť řvát, něco rozbít, nebo brečet.+ přes předchozí drobné šarvátky... no mám dost. +Dá papír Gabrielovi do rukou, aby si ho přečetl jestli chce a přejde k velkým francouzským oknům k bazénů, kde si zapálí a dívá se na město. Ruce se jí u toho třesou jen trošku.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 08 lis 2018 18:32

Dobře, nebudeš protentokrát potrestán coby posel špatných zpráv. +cukne pobaveně koutky, i když tuší, že ho srandičky brzo přejdou. A taky že jo. Když Syr začne číst, čelist mu postupně ztuhne a oči zledovatí+ Předchozí drobné šarvátky...+procedí pak skrz zuby a když mu Syr předá papír, zmačká ho do kuličky a hodí do krbu+ Nikam nejedu a jednat s nimi nebudu. +prohlásí pak neústupně+ Pro jejich vlastní bezpečí. Protože přísahám, že bych té proradné čubce rozpáral krk ve chvíli, kdy bych ji viděl. +vyloží jim svůj názor poměrně plasticky a ofenzivně si založí ruce na hrudi+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 lis 2018 18:59

+Stojí trochu ztraceně u toho okna a kouká ven. V hlavě jí to zase nebezpečně šrotuje a pak jí něco dojde.+ Budeš muset tam jet +bože nejradši by si ukousla jazyk už jen proto, že to řekla. Pak se koukne na Davida.+ Dave, nech nás, prosím. +počká, až Dave odejde dostatečně daleko, tedy ven z budovy, kde si sedne na lavičku, a i přesto místnost zabezpečí ještě kouzlem.+ Nevím jak, ale jsem si zatraceně jistá, že ve smečce někdo donáší. +Přejde k sedačce, ruce obmotané kolem svého hrudníku a kouká se na Gabriela, kterej tam stojí jak bůh pomsty.+ Věř mi, že by mi to udělalo obrovskou radost a že mi rve srdce na kusy, posílat tě od sebe 8 tisíc kilometrů a ještě k.. no k nim. Ale zjevně máme zase ve smečce zrádce.... +pořád přemýšlí a pak jí něco dojde.+ A nikdy jsme nezjistili kam zmizela Rina. Dám svou pravou nohu za to, že ji tam najdeš.... +přejde k němu a opře se čelem o jeho hrudník, obejme to ztuhlé, napnuté tělo a cítí jeho zlobu pod kůží.+ Zdá se, že už v tom zase plaveme. +Jo, myslí pomyslný bazén sraček a pak se zasměje.+ Navíc jsi král takže... +hluboce si pozvdechne a má dojem že asi bude muset brzo někoho zmlátit.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 08 lis 2018 21:37

+má pocit, že se asi přeslechl+ Cože? +koukne na ni, jakoby jí narostla druhá hlava+ Promiň, zdálo se mi, žes zrovna řekla, že musím jet...?! +zmlkne, protože mu dojde, že se nepřeslechl. Nechá ji mluvit a pozorně ji poslouchá. A zdánlivě nesouvisle ho zalije taková vlna pýchy, hrdosti na svoji družku, na svoji budoucí ženu, že ho to na chvíli skoro připraví o dech. Takže když se k němu přitiskne, prostě ji pevně obejme a políbí ji do vlasů+ Nevím, co bych si bez tebe počal. Vážně. +zašeptá a zadívá se jí do očí+ Souhlasím s tebou a nechápu, že mě to samotnýho nenapadlo. Ale proto mám tebe, dokáže myslet ve chvíli, kdy já chci jenom něco zabít. +pousměje se a něžně ji políbí na rty+ Jo, to plaveme. +přikývne souhlasně a zase ji schová v náručí+ Ale zvládneme to. Už jsem zvládli horší věci. +prohlásí s jistotou+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 lis 2018 21:45

+Hluboce si vydechne, protože měla dojem, že už startuje jedna řady hromsky pitomých hádek. A když s ní souhlasí, zalije jí obrovská vlna úlevy.+ No, vlastně, mám aktuálně taky chuť někoho zabít +zamumlá mu do rtů.+ Myslím, že nám moc času nezbývá, vzhledem k fázi měsíce, +ušklíbne se, protože úplněk je za zasraných 12 dní.+ Musíme se co nejlíp připravit, zjistit co a jak a +vydechne.+ A taky jim odepsat. +Přitulí se k němu, vdechuje jeho vůni a už teď ji prakticky fyzicky bolí, že od ní bude tak moc daleko.+ Zlato, věřím že Will ani Dave v tomto nejedou, jak jsi na tom ty? +protože je sakra důležitý se rozhodnout s kým budou sdílet informace a zasvětí je do stávající krize.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 08 lis 2018 21:56

Víš ty co? Už teď je všechny nenávidím ještě víc, než před půl hodinou. A i to stálo za to. +zavrčí temně+ Jo, odepsat. +ušklíbne se, jakoby ho bolely zuby+ Pokud si to nechceš vzít na starost, tak s tím musím chvíli počkat. Teď by to totiž nic politicky korektního nebylo. +konstatuje suše+ Jo, souhlasím. Za ty dva bych dal ruku do ohně. Za každýho jednu. +prohlásí s naprostou jistotou v hlase+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 lis 2018 22:05

Dobře, takže +kousek od něj ustoupí, protože prostě když je moc blízko ,trochu těžko se jí přemýšlí.+ Plán: dám si sprchu, obleču se +koukne svý tělo zahalený jen v županu.+ pak až trochu vychladneš, se přesuneme do Bukurešti a rozhodneme se, kdo pojede s tebou, a kdo zůstane se mnou... Souhlasíš? +a taky kdo jí pomůže udělat trochu čistku ve smečce.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Byt Gabriela v Dublinu