od Syriana Spinnel » 07 lis 2018 23:04
D: +hned jak se otevřou dveře, vycítí několik věcí. 1. Jeho král a královna měli velmi uspokojivou noc. Trochu mu to nadvzedne koutky. 2.) Gabriel už je také vzhůru 3.) jeho alfa měla velmi dobrou náladu až do té doby, kdy ho spatřila. Za to se cítí vážně provinile, a taky se mu to odrazí na tváři. Bůh ví, jak moc těm dvěma přeje aby byli šťastní, ale po té co přišel ten formální email....+ Hele moc se omlouvám za přepadení jo? +Vejde za Syrianou a když do místnosti vstoupí i Gabriel, oběma se jim formálně skloní s odhaleným krkem na straně. Když pak zase vstane....+
Ehm, jo, hele gratuluji vám dvěma... +a myslí to zatraceně upřimně.+ Tohle přišlo dneska v noci na náš oficiální smečkový email. +Předá vytištěný email Syr do ruky. Gabrielovi tak uplně nevěří v tom, že by ho nerozcupoval na kousíčky dřív než ho dočte.+
S:Dobré ráno, skoromuži +nehledě na situaci musí se naprosto vyculit a polibek mu vrátí zpět se vším všudy. Když pak vidí Davea, jak se tváří.+ No dobrá dobrá, +protočí oči, nechtěla na něj být nepříjemná. On je všehovšudy nejspíš jen posel.+ Hm? +zamračí se a vezme si od něj list. Rychle přeběhne pár prvních vět.+ No to mě poser... jak to sakra zjistili? +mračí se a pak začne číst nahlas i Gabrielovi.+
K rukám Gabriela Lupei:
Vážený alfo klanu rumunských lugaru, Gabrieli,
Zveme tě na oficiální obchodní schůzi, ve věci projednání pravidelných dodávek léčivé panacei pro náš klan. Věříme, že tato návštěva bude projevem stále trvajících dobrých vztahů našich smeček, i přes předchozí drobné šarvátky. Jak doufáme, napraví se předchozí neshody a naše vztahy se kladně prohloubí. Očekáváme tě ihned po příštím novoluní.
S pozdravem a úctou Devin a Raven, západoamerická smečka
+To poslední už zjevně zavrčí.+ Dělají si ze mě prdel že jo? +mávne s papírem v ruce a neví jestli má chuť řvát, něco rozbít, nebo brečet.+ přes předchozí drobné šarvátky... no mám dost. +Dá papír Gabrielovi do rukou, aby si ho přečetl jestli chce a přejde k velkým francouzským oknům k bazénů, kde si zapálí a dívá se na město. Ruce se jí u toho třesou jen trošku.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me