Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Gabriel » 26 črc 2017 22:33

Hmm, ty jsi ale nenasytná...+mroukne a rty mu zvlní hříšný úsměv+ No doufám, že budeme mít možnost prchat co nejčastěji. +přivře oči a pousměje se+ No já to ani tak nenašel. Prostě jsem šel do realitky a řekl, že chci ten nejlepší střešní apártmán ve městě. A že mi na ceně nesejde. +osvětlí jí tu historii+ Žádná romantická story, pardon. +pokrčí omluvně rameny a zasměje se+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 26 črc 2017 22:35

+chvilku na to pípne Syr SMSka+

Ahoj Syr. Jsme s Payne zpátky ze Států. A právě se v Guns objevil jeden duch. Kterýho dost dobře znáš. Až budeš mít čas, stav se. Bydlíme v Guns. B.
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 27 črc 2017 20:06

To víš, ani s přibývajícím věkem - mým - se to nezmění +kření se a upraví si neposedné vlasy, ale stejně je to prd platné.+ Ha! to říkám pořád, že jsi lehce megaloman +dloubne mu prstem do pupíku.+ Doufám, že když ses rozjížděl při tom nejlepším a největším, žes nezapomněl na pořádný presovač +uculí se tak hezky a zvedne se a tak schválně se protáhne.+ Dala bych si kávu, ty? +a pípne jí mobil+ No tak to bylo rychlé +tvář jí stáhne útrpná maska, nicméně smsku otevře a svraští obočí.+
Hmm +přečte si to znovu a pak podá mobil Gabrielovi.+ Co si o tom myslíš? +zvedne k němu pohled.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 01 říj 2017 22:57

No jo, asi jsem, ale znáš to, starýho psa...+pokrčí rezignovaně rameny a koutky mu cuknou+ Jak bych mohl zapomenout na tak stěžejní věc, když mi je tvoje závislost naprosto známá. +zvedne obočí a tváří se nesnesitelně vědoucně:D+ Dám si rád...+přikývne a když mu podá mobil, vezme si ho a ten úsměv mu po přečtení zmizí+ Že se mi to vůbec nelíbí. Mám jít s tebou? +koukne na ni tázavě+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 02 říj 2017 18:47

vážně? +oči se jí rozsvítí a než stihne cokoliv zaběhne se podívat do kuchyně a zavískne jak malé dítě u vánočního stromečku+ miluji tě, ty můj megalomane +líbne ho na nos. Láska má holt tisíce podob.+ Mě taky ne +přikývne a zas z ní ta radost a štěstí trochu vyprchá, takže už nesvítí jak žárovičky.+ Budu ráda když půjdeš se mnou +ale, zvedne do vzduchu prst jakože dšsně důležitě.+ tu kávu si ujít nenechám, myslím, že ten duch tu půlhodinku ještě vydrží. Hm? hele taky tě napadlo, že jakmile vytáhnem paty z baráku, tak po nás někdo zatouží vlastně okamžitě?
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 21 říj 2017 00:07

Jistěže. +přikývne a musí se usmát, když slyší tu reakci+ I já tebe, závislačko. +zatahá ji za pramen vlasů a zasměje se+ Jo, myslím že vydrží a kromě toho mám na kafe taky chuť.+zvedne se a jde ho hned udělat. Nebo říct přístroji, ať jim kafe udělá:D+ Jo, taky jsem si toho všiml. +ušklíbne se+ Třeba když to budem ignorovat, nechají toho...+vysloví naději zkusmo+ Hmm, ne, to asi nevyjde. +zavrtí pak hlavou a koutky mu cuknou+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 28 říj 2017 20:29

*když kávovar pípne a vezme si svůj hrneček a láskyplně k němu přivoní a spokojeně vzdychne. Pak upije, miluje horkou černou kávu bez nějakých zbytečností jako jsou cukr a mléko* no, za zkoušku by to možná stálo, ale *loupne po něm pohledem* nevím, jestli bych to nevydržela já, nebo ty *usměje se* ten byt je naprosto dokonalý *rozhlédne se zznovu kolem* doufám, že se sem ještě dneska vrátíme *odloží dopitý hrnek a začne se oblékat. Automaticky otevře skříň a než jí dojde, že bude nejspis prázdná, dostane ji další překvápko. Jsou tam všechny její oblíbené hadříky, a boty taky! Jen se usměje a vytáhne černé tričko a roztrhané rifle. K tomu steely, bundu a nezapomene ani na...*no to mě podrž! Ty jsi myslel vážně na všechno! *ohmatá si věrnou kopii svého milovaného magnumu, zkusí jak jde hladce a zavrtí hlavou.* někdy mě děsíš, jak moc jsi posedlý kontrolou a detaily, ale na druhou stranu tě kvůli tomu zbožňuju. *dlouze ho políbí.*tak, já jsem připravena, Ghostbusters může začít *ušklíbne se, a zmocňuje se jí vzrušení, protože neví, co čekat *
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 07 pro 2017 22:59

+vezme si svoje kafe a požitkářsky upije.+ Řekl bych, že bysme nevydrželi ani jeden. +cukne koutky+ Jsem rád, že se ti líbí. +usměje se spokojeně a když zamíří ke skříni, schová úsměv do hrnku a jde tiše za ní, aby tu reakci viděl.+ Hmm, taky doufám. +prohlásí a když ji pozoruje jak se obléká a pak se mazlí s magnumem, oči mu trochu potemní. Jo, zrovna myslí na úplně jiný věci, než lov duchů+ To jsem rád, protože lepší to už se mnou nebude. +uculí se a odloží svůj dopitý hrnek do myčky. Sám se v rychlosti obleče, značkový oblek vystřídá černá košile, černé džíny a neodmyslitelná kožená bunda. Když se tak zadívá do zrcadla, nedokáže potlačit pobavený úšklebek+ Vypadáme jako vůdci nějakýho gangu. Vlastně počkat. My jsme vůdci gangu. +zasměje se, přitáhne ji k sobě a obejme ji kolem pasu+ Tak vzhůru na lov. +líbne ji na nos a připraví se na přemístění+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 led 2018 14:36

Myslím, že jako vůdci toho nejvíc creepy gangu na světě vypadáme zatraceně dobře +ušklíbne se a jakmile se k němu přivine, přemístí je kousek od Guns.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Předchozí

Zpět na Byt Gabriela v Dublinu