od Syriana Spinnel » 28 říj 2017 20:29
*když kávovar pípne a vezme si svůj hrneček a láskyplně k němu přivoní a spokojeně vzdychne. Pak upije, miluje horkou černou kávu bez nějakých zbytečností jako jsou cukr a mléko* no, za zkoušku by to možná stálo, ale *loupne po něm pohledem* nevím, jestli bych to nevydržela já, nebo ty *usměje se* ten byt je naprosto dokonalý *rozhlédne se zznovu kolem* doufám, že se sem ještě dneska vrátíme *odloží dopitý hrnek a začne se oblékat. Automaticky otevře skříň a než jí dojde, že bude nejspis prázdná, dostane ji další překvápko. Jsou tam všechny její oblíbené hadříky, a boty taky! Jen se usměje a vytáhne černé tričko a roztrhané rifle. K tomu steely, bundu a nezapomene ani na...*no to mě podrž! Ty jsi myslel vážně na všechno! *ohmatá si věrnou kopii svého milovaného magnumu, zkusí jak jde hladce a zavrtí hlavou.* někdy mě děsíš, jak moc jsi posedlý kontrolou a detaily, ale na druhou stranu tě kvůli tomu zbožňuju. *dlouze ho políbí.*tak, já jsem připravena, Ghostbusters může začít *ušklíbne se, a zmocňuje se jí vzrušení, protože neví, co čekat *
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me