1169/39B, Crown Street, Dublin

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

1169/39B, Crown Street, Dublin

Příspěvekod Gabriel » 14 bře 2016 20:09

Obrázek

Obrázek
Obrázek
Gabriel
Kožoměnec

Re: 1169/39B, Crown Street, Dublin

Příspěvekod Syriana Spinnel » 24 úno 2017 12:08

Gabriel píše:To asi můžeš. +svolí milostivě, ale místo aby se oblíkal, sleduje ji žhavým pohledem+ Hmm...+zavrčí jen hluboce, no nakonec teda vstane, protože riziko, že je někdo na poslední chvíli zadrží, je až příliš vysoké. Rychle se oblékne a pak ji přitáhne k sobě.+ Tak nás můžeš unést, čarodějko. +zazubí se a líbne ji na nos. Počítá, že je přemístí do Dublinu, kde si už seženou auto. Nebo si prostě udělají procházku městem a do bytu dojdou pěšky.+

+Obleče si prostě jenom džíny a triko s dlouhým rukávem, ale s pěkným výstřihem a konečně se odhodlá vyvětrat koženou bundu. Protože při pohledu z okna už vidí jaro.+ Drž se mě +mrkne na něj, drapne ho za ruku a přemístí je někam do Dublinu, a objeví se u zadního vchodu do mrakodrapu, protože už přece ví kde to je, když odtamtud letěli vrtulníkem.+ čarodějné aerolinky vám děkují za využití +zazubí se na něj a s potěšením zjišťuje, že už není ani tak zelený.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 24 úno 2017 17:53

Hmpf....+zahuhle jenom, ale rozdýchá to docela rychle+ Díky, moc jsem si cestu užil. +zašklebí se+ Tak pojď, jdeme si prohlédnout naše hnízdečko. +vezme ji za ruku, obejdou dům a vejdou do rozlehlé vstupní haly, dokonce s recepcí s dveřníkem. Zjevně to je moc dobrá adresa.+ Dobrý den, pane Lupei. Madam. +usměje se na oba recepční profesionálně a dál se věnuje své práci. Zamíří se Syr k výtahu, který přijede přímo bleskově a když nastoupí, přitáhne ji sobě.+ Nemůžu uvěřit, že jsme po takkový době zase sami. +usměje se na ni a jemně ji políbí na rty+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 25 úno 2017 09:54

Jsem ti kdykoliv k dispozici, vždyť víš +zahýbe na něj obočím.+ zdravím +pozdraví recepčního a pořád si nemůže zvyknou, že Gabriel má i příjmení. Ve výtahu se k němu přivine, jak sviští nahoru.+ taky z tebe spadla taková neviditelná tíha? +usměje se.+ Cítím se uplně volně +neví jak líp to vyjádřit.+ Budem zdrhat častěji jo? +už jsou skoro nahoře.+ Tak mi ten svůj kutloch předveď, už jsem celá nedočkavá, mimochodem se ti povedl rekord s mou trpělivostí +culí se a je jí hezky.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Zpět na Byt Gabriela v Dublinu