od Payne » 20 bře 2016 02:21
+Je vytočená úplně na maximum, má pocit, že jí Becca úplně znemožnila, čímž pádem jí zničila celý život. Když se ozve zaklepání na dveře, ignoruje ho, ale když zjevně nemá v plánu to vzdát, pozve ji dál. Payne leží v posteli, zády k ní+
B: Payne...+začne Becca snaživě, dál se ale nedostane+
P: Udělala jsi ze mě před ním totálního idiota! +zaječí na ni vztekle a v očích se jí zalesknou slzy+
B: Omlouvám se, Payne. Nechtěla jsem se tě dotknout a on tě určitě za idiota nemá. +snaží se to nějak vyžehlit+
P: No jasně, to asi nemá. Stačí, že mě má za slabocha, na kterýho musí dávat někdo pozor! +usápne zuřivě+ Myslela jsem, že mě chceš naučit, jak se postarat sama o sebe a říkala jsi, že si už vedu dobře! A teď mě takhle shodíš, přímo před ním! +naštvaně si otře slzy, které jí vyklouzly z očí+
B: Payne, mrzí mě to, vážně. Ale zbytečně to dramatizuješ...+kruci, to asi nebylo dobrý, napadne ji, když uvidí, jak Payne přivřela oči+
P: Takže jsem ještě hysterka? +zeptá se nebezpečně tichým hlasem a pak se k ní otočí znovu zády+ Běž pryč prosím. Nechci se s tebou bavit+
B: +do hajzlu a do prdele. Bože, potřebuje rychlokurz, jak jednat z přecitlivělou puberťačkou+ Payne, no tak. Jsem si jistá, že si o o tobě nemyslí nic špatnýho. +snaží se to vyžehlit+ Vlastně myslím, že se mu hodně líbíš. +zkusí to z trochu jinýho úhlu+ Pokaždý, když se na tebe podíval, zrychlil se mu tep...+dobře, tohle vůči němu není fér, ale udělala by i horší věci, aby si ji usmířila:D+
P: +trochu ji to zaujme, ale dál je otočená zády a rty má sevřené do tvrdé linky+
B: +pozoruje její záda a připadá si taky jako dokonalý idiot.+ Až si budeš chtít promluvit, o čemkoliv...víš, že za menou můžeš přijít kdykoliv...+ujistí ji tiše a pak s rezignovaným povzdechem vypadne+
I'm not a victim. I'm a survivor.