Kuchyně

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Kuchyně

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 bře 2016 00:07

To asi potřebuje, ale alkohol sebekontrole zrovna nesvědčí. +ušklíbne se, ale když to neznepokojuje jeho, ji už vůbec ne. A Payne to vysvětlí potom:D+ No to skutečně oceňuju, napíšu si to do deníčku. +to plus:D trochu se zakloní, aby mu pořád viděla do očí a usměje se, široce, ale aniž by ukázala špičáky+ Nepochybně... a budu čekat. +vydechne a duhovky jí na okrajích nepatrně zezlátnou, jak ji ta představa, ať už jí myslel kterýkoliv druh "tance", zaujala+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 17 bře 2016 00:18

Na tom nic neobyčejnýho neshledávám. Chodím do školy, dělám úkoly, musím poslouchat. Jako doma, jen mnohem bezpečnější prostředí. +pokrčí rameny+ Co jsem si myslela? No, že jsi asi trochu sebevrah. +ušklíbne se kousavě, ale nakonec se usměje; pak ho poslouchá a ten úsměv jí postupně z tváře zmizí; o krok ustoupí, aby si udržela volný osobní prostor a probodne ho očima+ A jediný důvod, proč bych to měla dělat, je...? +zvedne obočí a změří si ho pohledem+ Zopakuju to, pokud jsi mě před tím neslyšel. Zachránila mi život. +odsekne každé slovo a přízvuk zesílí, jak jí hlas zabarví emoce+ A tím nemyslím, jen před smrtí. Jsou horší věci než smrt. Mnohem horší. +tvrdý pohled v jejích očích se naprosto neshoduje s tím, že je o pár let mladší než on+ A kromě toho, jestli věříš, že on je míň nebezpečný než ona, tak se prober. +ušklíbne se jedním koutkem a znovu skříží ruce na hrudi+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Jade » 17 bře 2016 00:38

jako kdyby to byl rozdíl. +poznamená skepticky, nějak si nedělá iluze, že by ji Dean i v tom největším záchvatu vzteku dokázal sejmout+ a teď navíc vím kde bydlíš. +ušklíbne se, v očích mu blýskne. nakloní se k ní blíž, a přejede jí rty těsně nad tou citlivou kůží nahoře na krku, pod čelistí a pod uchem, aniž by se jí dotknul; ví že nemusí, že ten náznak stačí+ zajímavý, že vždycky skončíme takhle. +poznamená nad pulzující kůží na jejím hrdle, zdánlivě klidně, ale jeho hlas získá ten hrubší, hlubší podtón, ztěžklost příslibu. moc ostře si uvědomuje přítomnost těch dvou děcek hned vedle, a nikam dál to hnát nehodlá; jen když se odtáhne, všechny ty tisíce možností se mu promítnou v očích+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Dean » 17 bře 2016 00:42

možná. +pokrčí neurčitě rameny+ ale asi si tě nevybrala proto, že máš hezký oči. +zamumlá ironicky, a honem se napije, když mu dojde, že to vlastně byl kompliment+ to se přece nutně nevylučuje. +uculí se na ni skoro mile+ jo, nedělám si iluze. +ušklíbne se kysele, když přijde na přetřes kdo je nebezpečnější+ taky by tě mohl ledacos naučit. +poznamená hladce, nadhazuje udičku+ a napadlo tě někdy proč? +ji zachránila+ a co bude dál? udělá z tebe taky upíra? +zvedne obočí+ no, je to tvůj život. +pokrčí rameny nakonec, sám moc dobře ví, jak nesnáší, když někdo dělá rozhodnutí za něj+ jen prostě... buď opatrná.+sklopí oči ke svojí sklenici+
Dean

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 bře 2016 01:02

No jo, to asi víš, že? +souhlasí klidně a když se nakloní blíž a jeho dech ji pohladí kůži, v břiše se jí vytvoří ten zrádný, tvrdý uzel vzrušení a touhy. Duhovky jí přelije jantar.+ Taky jsem si toho všimla...+hlas má také náhle položený hlouběji, než normálně; ty tisíce možností si velmi jasně uvědomuje a také si uvědomuje, že tentokrát už nemá žádnou brzdu; nepřijde na jediný důvod, proč to zarazit. Samozřejmě až na ty dva pubertální důvody vedle.+ Nebuď na něj moc tvrdej. Jenom chtěl očistit svět od jedný krvelačný stvůry. +usměje se jedním koutkem, pořád, opřená o zábradlí+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 17 bře 2016 01:17

To určitě nevybrala, protože nepřežil nikdo, z koho by vybírat mohla. +odsekne, ale pak do té nenarušené části její duše dorazí celý smysl té věty. První skutečný kompliment, dokonce od staršího kluka. Její čtrnáctileté srdíčko se šťastně zachvěje; na okamžik musí uhnout očima a tváře jí maličko zčervenají rozpaky+ To asi mohl. +pokrčí rameny; nechce jeho učitele napadat a nechce před ním říkat, že rozhodně dává přednost ženě-učitelce, přestože je upírka.+ Ano, napadlo. To mi věř. +znovu se na něj zadívá, po rozpacích ani stopy+ Každou noc a každý den přemítám nad tím, proč zrovna já jsem přežila a ostatní ne. A proč mě tam prostě nenechala a nezapoměla na mě. +rozhodí rukama a pak se zasměje, není to ale veselý zvuk+ O tom jsme teda vážně ještě nemluvily. +jestli ji promění. Vztekle si otře jednu zrádnou slzu, která jí sklouzla na tvář+ Všechno vidíš hrozně černobíle. Ale není to tak snadný. Všude je ještě spousta šedivý. +zavrtí hlavou, prudce položí svou skleničku na linku a projde kolem něj; jeho poslední slova ji ale ještě zastaví ve dveřích a ohlédne se na něj a bůhví proč, ji píchne u srdce, když vidí, jak tam tak stojí a zírá do skleničky+ Já budu. Neboj se. +pak zmizí na chodbě a po chvíli klapnou dveře od jejího pokoje+
Payne

Příspěvekod Jade » 17 bře 2016 01:33

jo... +protáhne jí do ucha, s váhou všech věcí, který by s tou informací moh udělat, v hlase. propaluje ji pohledem a cítí to, určitou změnu v jejím držení, v jejích očích, a to vědomí mu v těle proudí rovnou do klína. Na chvilku zváží, jak moc velkej průšvih by byl prostě je oba přemístit někam pryč, kde nejsou puberťáci ani následky; pak se nadechne, vydechne, a ovládne se+ já mu rozumím. +ušklíbne se a vytáhne si další cigáro; nakonec má chlapec jeho školu, že :D+ ale musí pochopit, že teďka už nejedná jen sám za sebe. +vyfoukne nad sebe sloupeček dýmu a chvilku kouří mlčky, chuť tabáku mu pomáhá dostat vzrušení pod kontrolu+ bejt tebou, začal bych uvažovat, jak je možný, že tě tu našel. +poznamená pak, vajgl hodí přes zábradlí, a odlepí se od něj+ moh by si z něj vzít příklad někdo další, a to by byla strašná, politováníhodná věc. +dodá se svým obvyklým sarkasmem, a vrátí se do kuchyně+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Dean » 17 bře 2016 01:40

+když se začervená, musí se uculit, a honem ten úsměv zapije, aby ho neviděla. Poslouchá ji mlčky a pozoruje přitom její obličej, a pomalu mu dochází, že její příběh bude asi trochu složitější, než si původně myslel. Pak si uvědomí, že kvůli němu brečí, a poněkud zpanikaří; sice ho naučili, jak střílet na pohyblivej terč, ale brečící holky teda v repertoáru nemá. Honem přemejšlí, co by měl říct, aby se zase usmála, když najednou zdrhne. chvilku za ní kouká, s vágním pocitem, že to nějak posral. Pak žuchne na židli, přitáhne si tu opuštěnou láhev Jacka, truchlivě se o ni opře, a přemejšlí o tom, že jeho život naprosto skončil. Akorát si chce dolejt, když klapnout dveře od balkónu a Jack mu kouzlem vyjede z ruky+ jdeme. +oznámí mu Jade stručně, zaregistruje, že Payne zmizela, ale obavy o ni fakt nemá+ Měj se. +poznamená ještě směrem k Beccy, Dean jí věnuje poslední zuřivej pohled, a pak mu Jade položí ruku na rameno a přemístí je pryč+
Dean

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 bře 2016 02:02

+vidí mu to ten okamžik rozhodování v očích a opravdu zvědavě čeká, jestli se mu poddá; nepřekvapí ji ale, když se rychle dostane pod kontrolu; trochu se narovná a sama posbírá svoji sebekontrolu a ty ostrý jehličky touhy posbírá a zavře do trezoru:D+ Ale vždyť já mu taky rozumím. +usměje se nesnesitelně chápavě+ Nepochybuju, že mu to vysvětlíš dostatečně plasticky. +ušklíbne se zase ve svým obvyklým stylu+ Mám to v plánu, samotnou mě to nemálo zajímá. Něco ale nepochybně zjistil u vás. +prohlásí s jistotou+ Ale vypadá to, že by se klidně uživil i jako detektiv. +uculí se pobaveně+ No ovšem, jsem si jistá, že by tě tvůj žal zcela přemohl. +protočí oči, když vejde zpátky do kuchyně. Hned si všimne, že tam Payne není a když uvidí tu hromádku neštěstí, opřenou o láhev bourbonu, bylo by jí ho skoro líto. Jenže pak si vybaví, že měl nabito ostrými náboji, měl stříbrnou dýku a kolíky a první na koho tu narazil, byla Payne. A tak mu místo přátelského úsměvu nabídne jeden dost zubatý, ať má do svých nočních můr hezký detail.+ Čau. +mávne mu ještě a už jsou pryč+ Jasně a ten bordel si můžu uklidit sama. +zavrčí nasraně a mávne rukou; Během pár vteřin se roztříštěné sklo poskládá a spojí a byt zase vypadá jako nový. Rozhlédne se a s povzdechem usoudí, že je čas na vážný rozhovor+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 18 bře 2016 00:46

+zaklapne noťas a s velmi smíšenými pocity si sbalí ručník, láhev s vodou. Pak napíše Becce smsku, že je připravená. O okamžik později se ozve prásknutí a objeví se Becca a přemístí je do Guns+
Payne

PředchozíDalší

Zpět na Byt Beccy v Dublinu