Chatovací okýnko na FB:D

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Chatovací okýnko na FB:D

Příspěvekod Dean » 18 bře 2016 22:03

+pochopí to, a radši do toho nešťourá, aby s ním nepřestala mluvit+ Nekecej, jakýho? +to v něm rozhodně probudí zájem, další společný téma :D+ ale na koncertě budou prohlídky, po tý paříži... +dopíše, aby si ho náhodou nebrala s sebou :D, ani ho nenapadne, že by třeba mohla nevědět, o co jde. čte si její řádky o beccy a chtě nechtě se mu roztřesou ruce. Najednou pochopí to, co Jade říkal o mrtvým idiotovi; dojde mu, jak málo mu chybělo. Vzpomene si na svoji mámu, a na chvilku se mu udělá ze od žaludku; natáhne se, a zaklapne notebook, jako by nechtěl, aby to viděla+
Dean

Příspěvekod Payne » 18 bře 2016 22:16

+vyfotí mu mazlíka a fotku mu pošle - http://knifeimport.com/images/products/detail/MX8071.jpg+ To je mi jasný...+napíše a protočí oči; nic o paříži samozřejmě neví, protože to ještě byla tak nějak v Sýrii, ale nepovažuje za nutný mu to vyprávět:D aspoň zatím; pak si ale všimne, že zelená tečka u jeho jména zmizela. Zamračí se, ale přesto poslední zprávu odešle. Tak asi musel taky jít něco dělat. Vlastně by se možná taky měla jít aspoň chvíli učit. Povzdechne si a nakonec noťas taky zaklapne; nechce riskovat, že by jí třeba Becca na poslední chvíli koncert zatrhla, kvůli blbým známkám:D+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Dean » 20 bře 2016 17:53

+celej den stráví v archivu; chápe, co se mu tím Jade pokouší naznačit, ale to neznamená, že ho to neštve už po půl hodině. Nicméně neremcá, takový zadostiučinění by mu v životě nedopřál. Když se vrací do pokoje, pěkně ho bolí záda. Je zvyklej chodit večer domů rozlámanej z tréninku, ale bolest z nošení krabic je něco sakra novýho. Dá si rychlou sprchu, a ještě v ručníku otevře Facebook. Chvilku kouká konec jejich poslední konverzace, a pak se odhodlá jí napsat+ čau, jak je? +odešle, a po chvilce váhání přidá+ještě jsi naštvaná?
Dean

Příspěvekod Payne » 20 bře 2016 18:07

+ráno se probudí docela pozdě; skoro jedenáct. Páni. Vstane, dojde se umýt, v kuchyni si vezme něco k jídlu a uvaři si čaj. Vezme si to všechno do pokoje a sedne si ke stolu. Zapne notebook a když otevře facebook, srdce jí poskočí nad novou zprávou.+
Ahoj, docela fajn:) A co ty? +odešle a když se objeví druhá část, chvilku váhá+ jenom trochu. Ale ne na tebe:) +odešle to a potlačí touhu začít si okusovat nehty+
Payne

Příspěvekod Dean » 20 bře 2016 18:33

+jen se uculí, když uslyší známej zvuk kliknutí chatu a vyskočí z postele+ Nic moc, Jade mě přeřadil do archivu. +přidá rozčílenýho smajlíka+ Ale nějak to přežiju, a pak mi zase vrátí zbraň. +dopíše, aby si nemyslela, že je málo drsnej+ To jsem rád:) +usměje se i v reálu, skousne si ret a pak napíše+ Včera to bylo fajn:) +a praští se do čela, protože je trapnej jak stěrače na ponorce+
Dean

Příspěvekod Payne » 20 bře 2016 20:02

To je mi líto. Musí to být děsná nuda. +polituje ho účastně+ To bylo. Ráda bych si to zase někdy zopoakovala:) +odešle, pak chvilku váhá a kouše se nervózně do rtu; potom se ale odhodlá a dopíše+ Klidně i bez toho koncertu:)
Payne

Příspěvekod Dean » 20 bře 2016 20:23

není to moc zábavný:) +napíše a pak zaváhá+ ale... našel sem složku o tom zmrdovi +přidá, pak smaže poslední slovo a opraví ho na hajzlovi, aby ji moc nepohoršil+ co zabil mýho tátu +dodá, a cítí takovou zvláštní úlevu, že se o tom má s kým bavit+ docela zajímavý věci. je vcelku hodně zapletenej s tvojí... +zarazí se a chvilku hledá to správný slovo, postupně zavrhne krvesajku, babysitterku, mámu, tetičku i krvelačnou mrchu, a napíše prostě B.+ Jo, já taky. +zaculí se na monitor jako největší idiot, div nepoposedá na židli+ klidně i bez kluků.:) +dopíše, a doufá, že to nepochopí nějak špatně+
Dean

Příspěvekod Payne » 20 bře 2016 21:46

To si umím představit. Vlastně ne, neumím:D +uculí se, když to odešle a připíše+ Ale rozhodně s tebou naprosto soucítím:) +pak se jí trochu sevře žaludek, když si přečte další větu+ Vážně? A jak...hodně? +kousne se do rtu a sama neví, jestli zrovna tohle chce opravdu vědět+ Jo, i bez nich:) :D +uculí se na monitor a cítí, jak jí tváře trošku zčervenaly. Ale tady to nevadí, protože ji nemůže vidět, což jí vlastně věci dost usnadňuje:D+
Payne

Příspěvekod Dean » 20 bře 2016 21:56

dík :D +napíše+ jsou tu jenom náznaky... +přidá, a kousne se do rtu, už si všimnul, že ji rozčiluje, když o B mluví špatně, tak se pokouší tomu vyvarovat; což ovšem neznamená, že by se změnily jeho myšlenky :D+ Jade na ni stoprocentně má někde vlastní složku, ale nemůžu ji najít. +připíše+ ale podle toho co jsem viděl... hodně. Hodně osobně. Možná... by to mohl bejt její... stvořitel? +pátrá chvilku po tom správným slovu. Na chvíli zvažuje, že by se Payne zeptal, jestli by se pro něj o tom nemohla s beccou pobavit a vytáhnout z ní něco o sethovi, ale pak se rozhodne ji do toho nezatahovat. Ovšem když napíše, že by ho taky ráda viděla, rozculí se a na setha skoro zapomene+ Nechceš jít do kina? +osmělí se napsat+ Třeba na Bohy Egypta, nebo na Revenanta... já nevím, co máš ráda.:) +navrhne a nervózně hypnotizuje obrazovku+
Dean

Příspěvekod Payne » 20 bře 2016 22:07

Hmmm...+napíše jen a neví, co si o tom myslet; na jednu stranu ji to zajímá, na druhou má pocit, že tohle by se měla dovědět přímo od ní, a ne od někoho, kdo ji nemůže přijít na jméno:D+ Ne, stovřitel to není. To byla jedna z prvních věcí, na který jsem se ptala a říkala, že se jmenuje Lestat. +odepíše s jistotou+ Jo, proč ne:) +napíše na to kino a zase se usmívá jak blbeček+ Na ty Bohy jsem viděla trailer, to by mohla být docela sranda. Mám ráda ty filmový triky a tak. Příšery, kouzla. Je to super:) +rozepíše se trochu víc, je vidět, že to ji asi fakt baví:D+
Payne

PředchozíDalší

Zpět na Byt Beccy v Dublinu