Kuchyně

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Kuchyně

Příspěvekod Jade » 16 bře 2016 20:24

Schopný lidi nerostou na stromech. +ušklíbne se docela pobaveně; když sezná, že nejde o mezinárodní konflikt, ale spíš jen menší šarvátku, napětí se mu z postoje trochu vytratí+ Jsi zraněnej? +otočí se poprvé rovnou na Deana, kterej prudce zavrtí hlavou. Střepy zaražený v paži a v zádech pálí jak čert, ale radši by si upižlal nohu lžičkou, než by to před Payne přiznal+ Tak mi nalej. +přikývne Jade, a sleduje, jak se mini-Becca moudře přesouvá dál od něj+ No to doufám. +ušklíbne se na to její žalování+ Ta druhá varianta by se totiž vysvětlovala daleko hůř. +probodne Deana očima, a jeho řečnický pokusy zarazí u nadechnutí+ Neboj se, příležitost mluvit dostaneš doma. +protáhne, a jeho hlas získá varovnej osten. vezme si od beccy skleničku a zamíří s ní na balkon, jasný znamení, že tohle tête-à-tête chce vést ve dvou+ Špatnej vliv na mládež... +zakrouží skleničkou s whiskou a zavře za nima dveře, a odřízne ty dva nezletilce od zdroje. Opře se zády o stěnu domu, upije Jacka, a chvilku se jen tak dívá do tmy+ Jeho táta nedávno zaklepal bačkorama. Tenkrát v egyptě. +protáhne tiše, a upře na ni oči+ Tady mladej pán od tý doby hamletovsky prahne po pomstě. +vytáhne si cigaretu z krabičky+ hádám že se asi konečně rozhod, kam ji směrovat. +odfrkne si trochu. Natáhne ruku, a dotkne se rány na její paži, smočí si prsty v krvi, a pousměje se+ to je od něj? +zeptá se, a vypadá skoro hrdě :D+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Dean » 16 bře 2016 20:31

+trochu polkne, na ten rozhovor potom se fakt netěší. Vztekle na ty dva kouká, nesnáší, když se k němu někdo chová jako k děcku, a ještě víc nesnáší rozhovory za zavřenýma dveřma o nás bez nás. konečně vstane ze země, zuřivě nakopne pohovku, a frustrovaně si prohrábne vlasy+ Promiň. +ozve se pak o poznání klidnějc a střelí po Payne očima+ za to předtím, fakt jsem... nechtěl jsem ti ublížit. +zamumlá nakonec+ ze stolu shrábne svůj přívěsek a mobil, vezme si zpátky hůlku, a na zemi najde tu zbraň, co mu tam asi tak před půl stoletím upadla. Rutinně procvakne zásobník, zkontroluje, jestli se nevzpříčil náboj, a zastrčí si ji do pouzdra. Jejího očividnýho zklamání si nemůže nevšimnout+ klidně odposlouchávej, kdyby nechtěl, abysme to slyšeli, vykouzlil by bariéru. +odfrkne si, máchne hůlkou, a jako kdyby tam stěna nebyla, najednou slyší tlumený hlasy+ Myslíš že spolu spí? +koukne na dveře balkonu, a pak zase na ni, jak jí na čele taky kvete pěknej moncl+
Dean

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 bře 2016 21:14

+neujde jí, jak se Payne přesunula za její záda, ani pohled, který jí Jade věnoval. Nechává ji to ale celkem v klidu, je si jistá, že Payne je rozhodně v bezpečí. Minimálně do určitýho věku:D Vezme si svoji skleničku a vyjdou na balkon. Poslouchá ho a když zmíní Egypt, stiskne rty, jinak ale nedá najevo, že by jí to nějak otřáslo+ Jo, to se evidentně rozhodl. +potřese hlavou+ A má kliku, že je Payne v pohodě. A že já jsem takový lidumil. +ušklíbne se pak sklopí oči a sleduje, jak se dotkne krvácející rány od stříbrné dýky a pomalu k němu zvedne pohled+ Jo. Volba menšího zla. +ohrne ret a napije se+ Myslíš, že je v pořádku, aby taková nálož dynamitu pobíhala po měste s nabitou zbraní? +zvedne tázavě obočí; rozhodně ho nechce poučovat, jak vychovávat cizí psychopaty, ale důsledky jsou zřejmé:D+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 16 bře 2016 21:23

+se zdviženým obočím a rukama založenýma na hrudi sleduje, jak nakopne pohovku+ To se mi ulevilo, žes chtěl zabít jen někoho, kdo mi zachránil život. +přijme poněkud jízlivě jeho omluvu, ale pak pozoruje, jak zvedne ze země svou zbraň, zkušeně ji zkontroluje a uklidí na místo. Pak se zadívá na hůlku a nakonec do jeho očí+ Takže jsi taky kouzelník. +konstatuje suše, pak se otočí a zamíří k ledničce+ Dáš si? +zvedne láhev s colou a sama se chopí své stále plné sklenky. Uvědomí si, že si vlastně chtěla ohřát večeři. Opře se o linku a zadívá se na něj a pak na balkon+ Těžko říct. Je tam spousta divnýho napětí. +je jí sice čtrnáct, ale toho by si nevšiml jen úplný ignorant+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Jade » 16 bře 2016 21:47

tak ty sis pořídila Mini-Me? +uchechtne se, no kdyby to věděl, tak by se urazil, pff, klátit patnáctky. :D promne stopy její krve mezi prsty, a pak se ušklíbne+ ale musíš mu přiznat jistej... potenciál. +poznamená mezi dvojím potáhnutím z cigarety+ Hm... +přimhouří oči+ pravda je, že na nikoho jinýho ji nevytáhnul. +zvedne pomalu koutek+ prostě musíš bejt vždycky něco extra. +dodá pobaveně a napije se+ Je mu šestnáct, potřebuje to na někoho hodit. +pokrčí rameny+ Už se to nestane. +pronese potom s naprostou jistotou, a odlepí se od zdi+ a... +nakloní hlavu na stranu+ až tě budu chtít mrtvou, přijdu si pro tebe sám. +roztáhne rty v úšklebku, od něj to zní skoro jako nemravnej návrh+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Dean » 16 bře 2016 21:51

no, můj táta je zase kvůli ní mrtvej, takže sorry, ale tvoji nostalgii fakt nesdílím. +koukne na ni chmurně zpod patky+ jo. +přikývne, a koukne na ni+ ty ne? +zeptá se pak mírnějc, a je rád, že se o ní může něco dozvědět+ Radši bych si dal toho Jacka. +zamumlá, střelí pohledem po balkonu, a pak se chopí flašky, co tam becca nechala+ stejně mě zabije, tak je to fuk. +povzdychne si, a tu sklenici coly jim oběma dolije solidním panákem+ ty s ní žiješ? +koukne na ni tak nedůvěřivě, a přiťukne si s její skleničkou+
Dean

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 bře 2016 22:16

+protočí oči, ale nepopře to. Je si jistá, že po cestě sociopata vykročila už před tím, než ji potkala+ Jak jsi řekl, schopný lidi nerostou na stromech. +pokrčí rameny+ To přiznávám. Ještě přežít pubertu, tebe, přidat trochu sebekontroly, a...+pootočí hlavu a zadívá se do kuchyně+ ...a neumřít na otravu alkoholem. +cukne pobaveně koutky a obrátí se k němu+ Já? +zdvihne obočí a úsměv se jí rozšíří+ Vždycky. +potřese hlavou a dopije svou skleničku+ Tím jsem si jistá. +že nestane+ Příště už bych nemusela být tak ohleduplná. +dodá kousavě+ Ach. Jaká pocta. +položí si ruku na srdce a v očích jí zablýskne+ Už se těším...+zvedne koutek v křivém úsměvu a znělo to jednoznačně jako výzva:D+

(co to ty schízy zase vyváděj?! :zed: :smich: )
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 16 bře 2016 22:22

+zvedne obočí a nakloní hlavu na stranu, jakoby odhadovala, nakolik to může být pravda+ To je mi líto. +dodá po chvíli a asi jí to i líto je. Ona zatím oba rodiče má, i když dobře ví, že to nemusí mít dlouhého trvání, vzhledem k tomu, kde žijou+ Ne. +zavrtí hlavou+ Obyčejný člověk. +ušklíbne se a pak sleduje, jak se chopí lahve a okoření jim jejich nudný pití. Obdaří ho prvním, skutečným úsměvem+ Rebel. Boží. +ťukne si s ním a napije se. Trochu se zašklebí, ale rozhodně jí to zachutná+ Jo, žiju. +zase po něm defenzivně koukne+ Máš s tím problém? +vystrčí vyzývavě bradu a provrtá ho očima+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Jade » 16 bře 2016 23:26

Jo, co si člověk neudělá, to nemá. +ušklíbne se s určitou dávkou pochopení+ Ten ji má divokou i bez tohohle všeho. +protočí oči a myslí tu pubertu. Zalítne očima ke kuchyni a pokrčí rameny+ Mám pocit, že toho panáka fakt potřebuje. A já ho vychovávat nebudu. +opře se paží o zábradlí vedle jejího boku+ Hm... +přimhouří oči+ Možná si zasloužíš absolutně bezvýznamný plus za to, žes ho nesežrala. +zvedne koutek+ Hodná upírka, dostane sušenku. +popíchne ji pobaveně, a druhou rukou se opře o zábradlí vedle jejího druhýho boku, a uzamkne ji tím mezi svýma pažema. alespoň opticky+ jednou si spolu zatančíme. +protáhne daleko tišejc a provrtává ji těma svýma pichlavýma očima; těžko říct, kterej druh tance myslí, každopádně oba asi nadělají spoušť :D+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Dean » 16 bře 2016 23:34

Jo, mně taky. +zamumlá, a nepodívá se na ni dokud si není jistej, že nevypadá dostatečně tvrďácky, a nevymrká z očí vlhkost+ Moc obyčejný asi ne, když žiješ tady. +koukne na ni zkoumavě, a když se na něj usměje, podvědomě se musí usmát taky, a vypadá tak daleko víc jako kluk+ Cos myslela? +ušklíbne se vesele a zhluboka se napije, a dá si záležet, aby to s ním ani nehnulo+ A myslíš, že to je dobrej nápad? Víš kolik lidí musí mít stejnej problém jako já? A když jsem vás tu našel já, asi to nebude takovej problém. +zamračí se, a radši se zarazí, než řekne nahlas, že by byl radši, kdyby bydlela někde kde bude víc v bezpečí. Střelí očima po balkónu, a zkousne si ret+ Pojď se mnou k nám. +zašeptá pak, tak tiše, aby to slyšela jen ona. Jade tě vezme, máš dobrý instinkty. +usměje se povzbudivě+
Dean

PředchozíDalší

Zpět na Byt Beccy v Dublinu