od Rebecca Altamirano » 12 srp 2016 22:41
No jo, je mi to jasný. +protočí oči, ale koutky jí trochu cuknou+ To jsme, pravda. +zasměje se, zachumlá se do osušky a vyjde z koupelny. Když ji pleskne po zadečku, zamračí se na něj přes rameno, ale na rtech jí hraje slabý úsměv+ No dobře, že jsi to ty…+prohlásí blahosklonně, když dojde k posteli. Mávne nad ní zlehka rukou a z letiště běžné velikosti se stane letiště pro Antonov 225:D+ Lepší, můj pane? +otočí se k němu a s tím oslovením se doslova pomazlí, pohled upřený do jeho očí+ Zavolám, slibuju. +slíbí vážným hlasem, jeho nevyslovené obavy jí neuniknou. Je zvláštní zase si zvykat, že o ni má někdo strach.+ Já taky, ale nemyslím, že po mě půjde. Proč? Nejsem důležitá a pokud vím, nic mě s vámi nespojuje. To by mohl být jediný důvod, proč by po mě šli. Aby se dostali k vám. K tobě. +dodá tiše a obejme ho kolem pasu. Vtiskne lehký polibek na prsní sval, těsně vedle hvězdicovité jizvy+ A myslím, že všichni smraďoši, kteří mě s tebou viděli, to už nikomu neřeknou. +zvlní jí rty poněkud zlý úsměv. To, že velitel Bezduchých u chaty zahlédl na jejím stehně černou dýku, samozřejmě neví…+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time