Ložnice Beccy

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice Beccy

Příspěvekod Vishous » 12 srp 2016 21:25

No ale takovej obojek +nakloní hlavu bokem a docela živě si to dokáže přestavit.+... ehm no nic. Jasně že můžeme, můžem co budem chtít, jsme sakra nesmrtelný. +Chvilku se na ni tak ještě dívá, pak zastaví vodu a zabalí ji do huňaté osušky.+ Máš pravdu, jdeme, ale fakt tě ujišťuju, že na zemi ani naštorc nespím +Pleskne ji pěkně ještě po zadečku, jak vyleze před ním, ale je to spíš jako pohlazení přes tu látku. A už poslouchá seznam jejich povinností, a už teď se děsí, že bude venku za bílého dne, kdy on tam být nemůže, zato jeho nepřítel jo.+ Hmmm +zamručí trochu ale zahraje to na únavu.+ Tak mi slib, že mi zavoláš jo? +nakrčí čelo a hledá nějaké boxerky. Což je docela komické, když tam nikdy předtím nespal a pod koženýma kalhotama chodí na ostro.+ Mám z toho tvýho setkání s Omegou blbý pocit.
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 srp 2016 22:41

No jo, je mi to jasný. +protočí oči, ale koutky jí trochu cuknou+ To jsme, pravda. +zasměje se, zachumlá se do osušky a vyjde z koupelny. Když ji pleskne po zadečku, zamračí se na něj přes rameno, ale na rtech jí hraje slabý úsměv+ No dobře, že jsi to ty…+prohlásí blahosklonně, když dojde k posteli. Mávne nad ní zlehka rukou a z letiště běžné velikosti se stane letiště pro Antonov 225:D+ Lepší, můj pane? +otočí se k němu a s tím oslovením se doslova pomazlí, pohled upřený do jeho očí+ Zavolám, slibuju. +slíbí vážným hlasem, jeho nevyslovené obavy jí neuniknou. Je zvláštní zase si zvykat, že o ni má někdo strach.+ Já taky, ale nemyslím, že po mě půjde. Proč? Nejsem důležitá a pokud vím, nic mě s vámi nespojuje. To by mohl být jediný důvod, proč by po mě šli. Aby se dostali k vám. K tobě. +dodá tiše a obejme ho kolem pasu. Vtiskne lehký polibek na prsní sval, těsně vedle hvězdicovité jizvy+ A myslím, že všichni smraďoši, kteří mě s tebou viděli, to už nikomu neřeknou. +zvlní jí rty poněkud zlý úsměv. To, že velitel Bezduchých u chaty zahlédl na jejím stehně černou dýku, samozřejmě neví…+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 13 srp 2016 12:53

+nahodí ten svůj pohled, jako zkus si sstěžovat...+ no do hajzlu +Trochu rozšíří oči na to monstrlože.+ To si dám líbit +plavně se tam rozloží a je skoro přes celou jednu půlku.+ Neprovokuj +přimhouří oči, uplně se mu zježily chloupky na krku. Přejede si dlaní přes tvář, druhou ruku si dá pod hlavu a trochu ustaraně na ni koukne. Pohladí ji po líčku a dá neposlušný pramen za ucho, obejme a přitiskne tak k sobě.+ Snad... +souhlasí po chvilce.+ Ale i tak. Bílý den je na hovno. +Pro cigáro před spaním by vraždil, ale víc už ji pokoušet nechce.+ Hezky se vyspi Leellan +vtiskne B polibek na čelo.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 srp 2016 20:24

Děkuji, není zač. Rádo se stalo. +zazubí se+ Ale no tak…copak ti ještě nedošlo, že já pořád provokuju? Hrozně mě to totiž baví…+ulpí na něm dlouhým pohledem, na rtech provokativní úsměv. Pustí na zem osušku, přistoupí k posteli a vleze pod deku. Přitulí se k jeho mohutnému tělu a moc se jí ten pocit líbí.+ Jo, to teda je. +povzdechne si procítěně; uvelebí se u jeho boku a mazlivě se otře tváří o jeho horkou kůži.+ Dobrou noc, V…+popřeje mu s úsměvem a během okamžiku spí jako nemluvně, tentokrát bez jakýchkoliv nepříjemných snů a nočních můr+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 13 srp 2016 21:13

No, to právě teď vidím +sklouzne po ní chtivým pohledem.+ Tak mrňavá a přitom tak zákeřná +ušklíbne se. Docela ho zalechtá jak se pomazlí s jeho kůží a taky z velké části ho to překvapí. Nebo spíš ho překvapí, jak je to fajn.+ Dobrou +Ještě chvíli počká, až má jistotu že spí, a pak se tomu poddá taky.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 srp 2016 23:48

+spí v podstatě bez pohnutí až do rána, kdy ji probudí zvuky z kuchyně. Protáhne se, otevře jedno oko a zamžourá na svítící displey budíku. Když zjistí, že je teprve devět, zavrčí a schová hlavu pod deku+ Je to puberťačka, proč nespí do jedenácti, jak se na něj sluší a patří? +zahuhle tluemeně a zase vyleze na vzduch+ Musím jí zablokovat ten internet...+nadhodí neadresně, ale že by měla v úmyslu to hned uskutečnit, to moc nevypadá; pak se podepře o loket a zadívá se Vishousovi do očí, protože je jasné, že ho ta její ranní samomluva určitě probudila:D+ Dobrý ráno...+usměje se a jemně ho políbí na rty+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 14 srp 2016 09:54

+Několikrát ji v noci stiskne paži, jen aby se ujistil, že je pořád vedle něj.+ Protože ví, že my máme půlnoc a někdo jí tu dal včera brutální trest +zamumlá na půl ještě spící. Otočí se na bok, paži přehodí přes její bok, takže jen tak nikam nezdrhne a Payne tak bude mít ještě chvíli čas být online :P+ Řekni že jsou aspoň čtyry odpoledne +broukne jí do kůže těsně pod klíční kostí a pak teda konečně rozlepí oči. Protře si obří pěstí a vypadá přitom jak obyčejný mimino, ty to dělaj taky, když jsou unavení.+ Zruším ráno +zamrmle jí do rtů+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 srp 2016 22:38

Pfff, prý brutální. +odfrkne si+ Až si uvědomí, jak moc tě omotanýho kolem prstu, tak ať ti pomáhají bohové. +prorokuje truchlivě a značně školibě+ To bohužel říct nemůžu, protože nejsou. +zklame ho a sama by byla ráda, nikam se jí nechce+ Jsem pro, tak ho zrušíme, jo? +zavrní a otře se svými rty o jeho+ Jsem ráda, že tady dneska budeš s ní. +řekne po chvíli tiše a jemně ho plíbí na hranu čelisti+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 15 srp 2016 08:31

Tak omotanýho jo? +přimhouří na ni oči.+ Mě nikdo omotanýho kolem ničeho nemá. +Zapíral by i kdyby mu šlo o život. To že s ním ty dvě cvičí, by nepřiznal ani při smrtelným mučení.+ To je teda pěkný hnus +zakryje si obličej jejími vlasy a zas zavře oči, jen ať se zkusí z jeho medvědího objetí vymanit :P+ Jakožto polobůh oficiálně ruším rána... A teď můžeš zůstat doma +Uculí se jí do rtů.+ Jo? no jestli budu muset přežít další den pochichtávání se puberťaček +myslí tím i Andy+ tak už mě k tomu nikdy nedonutíš +zubí a vyloženě kecá.+ Mám Payne rád +shrne to, a to že má v plánu ji naučit nějaké chvaty, kdyby si na ni Dean něco zkoušel už nedodá.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 srp 2016 21:50

Ehm…samozřejmě, že ne. +přikývne smířlivě a ze všech sil se snaží pobaveně nešklebit+ No tak bezva, ještě že to jde takhle snadno vyřešit. +protočí oči a vzápětí do jejich doupěte pronikne úžasná vůně, linoucí se z kuchyně.+ Jéje…zmínila jsem se, že Payne umí vážně skvěle vařit? +pootočí hlavu a koukne na něj, na rtech trochu potměšilý úsměv+ A neboj, dnes budeš mít na krku jen jednu puberťačku. +ujistí ho přátelsky a v očích jí vesele zajiskří+ A ona má ráda tebe. +pousměje se něžně, ale hned na to jí v očích znovu čertovsky zablýskne, což je zaručeným znakem toho, že to něčím dorazí:D+ I když vůbec nechápu proč, když jsi tak nesnesitelný, arogantní, egomaniak. +nezklame a ještě ho zákeřně zatahá za bradku+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Byt Beccy v Dublinu