Syriana Spinnel píše:+Poťouchle se zaxichtí.+ Ty jsi ještě větší ďábel. než jsem si myslela. Budu dělat dokonale překvapenou a vyděšenou obyčejnou holku +culí se, jo to ona umí vypadat absolutně bezbraně a neškodně.+ Jak si přeješ můj pane +Na chvilku se zamyslí a bezhlasně odříká složité kouzlo, jehož slova se jí objevují v mysli, jako v knize.+ Tak? +pozvedne obočí, jestli ještě cítí její vlčici.+ Věř mi, +přivine se k němu+. Je to stejná potvora jako její lidské já +mrkne na něj jedním okem.+ No nepovídej?! +vycení zuby v úculu.+ Tahle hra se mi začíná líbit. No zdá se, že si ze Sýrie dovezla takový čtrnáctiletý suvenýr +směje se, taky tu historku ještě neslyšela dopodrobna.+ Zlato věř mi, měsíc bude ještě málo. +chichotá se, zatímco tam vejdou beta a gama.+
Nazdar chlapci +pozdraví je zvesela a stejně vyzubeně oplácí Davovi úsměv.+
To si piš, nejradši bych si ty jejich xichty natočila na video, udělala bych si takovou malou sbírku. Mimochodem tvůj výraz když jsem se tu objevila by se umístil v první desítce +culí se a stejně jako on, je nabitá adrenalinem. Lehce ho kousne do rtu, nedočkavá, až si tam nakráčí jak paní, Gabrielovi po boku.+
O tom vůbec nepochybuj, lásko. +zazubí se na ni+ Hmm...+nakloní se k ní a zhluboka se nadechne+ Dobrý, poznal bych to jen kdybych věděl po čem pátrat. +pokýve uznale hlavou+ Takže už ti vlastně můžu zase říkat Čarodějko, co? +mroukne jí do ucha, když je k ní tak hezky skloněný a uclí se+ Bože, to zní celkem děsivě. +potřese hlavou, ale musí potlačovat smích+ Vážně? Tak to se už nemůžu dočkat, až ji poznám. Já i můj vlk. +okousne jí laškovně krček a zamíří společně do jídelny+ Čtrnáctiletý?! +vyjeví se upřímně+ Tak to nám pomáhejte všichni svatý. +kroutí hlavou, čeho se ještě na starý kolena nedožije:D+ Jo, to máš asi pravdu. Tak možná radši tři měsíce? +nadhodí s vážným výrazem, ale v očích mu pobaveně blýská+ No škoda, že jsem to nevěděl dopředu, nechal bych nějaký skrytý kamery instalovat, protože to by rozhodně stálo za zaznamenání na věčný časy. +uchechtne se, když si to představí+ Tomu docela věřím, skoro mě z tebe kleplo. +pokýve úplně vážně hlavou a střelí po ní pobaveným pohledem+
+v jídelně zatím ještě nikdo není, tak Syr hezky galantně usadí a sedne si vedle ní. Není to žádný formální oběd, prostě jen "přátelské" posezení, bez nějakých politických opiček. Pár mintu na to vejde dovnitř Devin, Raven i jejich dceruška, tváří se všichni pečlivě neutrálně, ale na lehce napjatých postojích je poznat, že si nejsou zcela jistí, co se děje. Ovšem když všichni uvidí Syr sedící vedle něj, jejich tváře by mohly posloužit jako učebnice emocí. Od překvapení a lehkého nesouhlasu u Devina, přes ohromení a šok, rychle skryté pod nezájem u Raven, až k čisté nenávisti u Lorelei+
G: vítejte, jsem rád, že jste mé pozvání takhle na rychlo přijali. Omlouvám se za to, ale přišlo mi to vhodné, když se dnes Syriana vrátila a tak boje můžou už brzy začít. +uvítá je s absolutně zdvořilým výrazem a přátelským tónem, ale napětí svalů dává tušit, jak velmi kontrolované ty emoce jsou+