Hlavní sídlo smečky

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní sídlo smečky

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2019 23:20

to jo... ale je to symbol, že jo. +uculí se+ Slib. +pokrčí rameny, a radši to nerozňoumává+ no, asi radši nechceš. +souhlasí+ nebylo to moc pěkný, naposled sem ho viděla... no, to jsem ještě byla tehotná se sophií. +usoudí+ teda ty seš úplnej destroyer. +zasměje se a pochválí malou, jak pěkně ničí :D+ No, není to jediný, co dělá. +uvede to trochu na pravou míru+ dělá rodinný právo, takže pozůstalosti, závěti, předmanželský smlouvy, vypořádání nemanželskejch dětí... +zašklebí se+ rozvody, rodový kletby, zásnubní smlouvy u nezletilejch a tak. No, a taky tohle. +připustí+ Jednou ho jeden starej týpek požádal, aby se postaral, aby ta "situace" zmizela. +zatváří se dost znechuceně+ Tak se mu povedlo zařídit, aby to dítě dostalo novou identitu a rodiče někde, kde už ho jeho původní rodina nenajde. +pousměje se+ nejhorší na tom ale je, že kolikrát ani není jistý, že to dítě bude moták, chápeš? +zavrtí zhnuseně hlavou+ Mají na to nějaký prastarý magický rituály, aby to zjistli, ale... ze Sophie jsem třeba magii necítila až skoro do jejích dvou let. A pak najednou dovedla kouzlit. Někdy se to prostě projeví pozdějc. +povzdychne si+ Ale to jim do těch pitomejch zapšklejch hlav nenacpeš. +zašklebí se+ To by bylo moc fajn. +usměje se+ tady by ty děcka byly určitě v bezpečí. +přikývne+ no a kdyby šlo jen o odnošení... tak v tom mám už taky celkem praxi. +pousměje se+
Jo a byla bys kousnutá. +zazubí se sophie a ta představa jí evidentně přijde ohromně humorná+ jako pacinku! +zajásá sophie, když vidí šunkový ruličky, co vypadaj jako palačinka, a hned se je jme motat+ ne sophi sama. +zavrtí hlavou a netrpělivě jí odstrčí prsty, že to jako zvládne+
Fakt? +zasměje se Vicky, vezme si Zoe do náruče a jde s ní k nim, opře se tam o linku a drží malou tak, aby na všechno viděla, protože je zvědavá jak opička+ Tak to je dost že se pochlapil. +uculí se+
Zo nemuze papat jako my. +vysvětlí Syr Sophie moudře+ má hloupý bzicho. +povzdychne si+
nene, malý břicho. +namítne vicky, ale culí se+ a řeklas tetě děkuju, co? +polechtá ji na koleni+ My jsme s byronem taky byli na rande poprvý až po svatbě, čoveče. +uculí se+
dekujuuuu! +uculí se sophie, a koukne na matku+ vidiš, zekla. +uculí se vychytrale+
no to je dobře. +zasměje se Vicky trochu rezignovaně+ Jo, je toho hodně, ale ve dvou to jde, přinejhorším si je rozdělíme. +uculí se+ Každej dělá boty, když je v něčem novej... +mávne rukou+ jo nic joo? +musí se uculit+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 úno 2019 18:35

+Zaujatě poslouchá o Chrisově práci, a docela ji zamrzí, že se s ním nikdy nesetkala osobně, protože rozhodně je to člověk, který dělá obrovské skutky, a takového by ráda měla mezi svými přáteli.+ Situace... +zopaakuje po Vicky a trochu u toho zavrčí, jak je jí to proti srsti.+ Jak takhle vůbec někdo může smýšlet o svým potomkovi? to teda fakt nepochopím. +Zavrtí hlavou, protože to jí prostě hlava nebere.+ Jj, to je fakt hrozný. +Zavrtí smutně hlavou.+ U Nicci se to též projevilo až později, tuším až kolem dvou a půl, u dvojčat.... +zamyslí se, ale ať dělá, co dělá....+ ach jo. Někdy mám tak jasný záblesky, že ti jsem schopná povědět, co jsem prováděla před dvaceti lety v jasně danou hodinu a s kým... a z toho mám 90% prostě vykouřených z hlavy. +A že Vicky ví, jakej tam měla bordel dost jasně.+
Eh! +vykuleně zůstane na Vicky koukat a hledá nějaký slova. Pak ji prostě jen obejme, docela hodně dojatá.+ Ty jsi fakt neskutečná víš to? +zasměje se měkce.+ Moc si tvojí nabídky vážíme, takže pokud by nám to nevyšlo ani nijak na milion stotisící pokus, budu opravdu poctěná, když budeš můj osobní inkubátor. + No myslím, že bezpečnějc by se měli asi málokde.
To bych teda byla naprosto překousnutá +kření se na Sophi a důležitě na ni vykuluje oči.+ ovšem ovšem, jak je libo slečinko +zvedne ruku, že přestává motat a poodstoupí.+ No ona je ještě malinkatá, ale brzo bude, neboj. +Pohladí ji po vlasech na to poděkování a ještě na ni mrkne.+ Bylo to moc pěkný, to rande, kdyby to bylo častěji, vůbec bych se nezlobila. Nooo +trochu zčervená.+ Když on se vždycky tak pěkně zlobí a když pak "maluje" tak hrozně moc "přetahuje". +Významně na ni zahýbe obočím, aby tu metaforu pochopila, i když je to nejspíš zjevný+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2019 20:50

Tak se nějak domluvíme, to určitě klapne. Chris bude rád. +usměje se+ Jo, je to hnus. +zašklebí se souhlasně+ A jen kvůli takový prkotině jako je magie... místo aby byli rádi, že mají zdravý krásný děti. +pokrčí rameny rezignovaně+ Z toho si nic nedělej. +usměje se konejšivě+ S tím, jak to tm vypadalo... +poklepe si na spánek+ si vedeš fakt skvěle. A jseš tady teď, a to je důležitý. +pousměje se+ Eh! +vykulí taky oči, jak ji sevře+ ale prosím tě. +uculí se trochu na rozpacích. Já to teda jako případně musím taky probrat s byronem. +uvědomí si+ Ale určitě to vymyslíme nějak abys o to nepřišla. +naznačí si jakože břicho a Sophie mezitím přežvykuje šunku a kostičky sýra a bubnuje patama o skříňky pod linkou+ Jo tak přetahuje. +zazubí se Vicky děsně moc+ Tak to pak jo. +uchichtne se+ No já taky zetahuju nekdy. +přikývne sophie s plnou pusou+ potoe mám netupelivou luku. +vysvětlí jim to+ Musí se víc tlénovat. +koukne na ně moudře a Vicky dostane velice dospělej záchvat chichotání+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 27 úno 2019 20:40

Víš, je bezva mít stejně cáklý přátele. +pořád se ještě usmívá a pak gestem požádá, jestli si ji smí zase pochovat.+ ano, děsně děsně moc přetahuje. +začne se tam taky děsně nedospěle a nealfovsky křenit a je ráda, že ji nevidí nikdo krom holek.+ ty ještě pořád můžeš kotě +pohladí ji po vláskách.+ ale víš co? Mohla bys třeba strejdovi Gabrielovi nakreslit nějaký obrázek hm? +zeptá se jí, když dobaští,+ ty Vicky, kdy vyrazime na nějakou ladies night? Už jsme dlouho nikde neblbnuly a myslím, že by nám to prospělo všem. +samo že myslí i Beccušu a možná i Payne+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 02 bře 2019 16:29

jo, s tím souhlasím. +zazubí se, a když Sophie natáhne ruce, sundá ji z linky zase na zem, aby mohla pobíhat+ no tak hlavně že se vám spolu dobře maluje. +uchichtne se, a ještě když jí podává Zoe, trošku se pohihňává+ No to bys mohla, nakreslíš něco pěknýho? +usměje se a Sophie už si tahá pastelky+ Jo maluju auto a obina. +poučí je, vezme si zelenou a začne zuřivě čmárat+ No to teda sakra dlouho, já jsem teď asi rok nepila. +zasměje se+ Myslím že se zbořím po prvním drinku. +zakoulí očima+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 02 bře 2019 18:02

Mmmmm +souhlasně zahmká v odpověď Vicky a přihraje tam Sophii nějaký papír na obrázek. Chová si spokojenou Zoleju a je moc hezký jak z toho trochu bolí ruce, jak může takový malý drobeček vůbec něco vážit. Je to zajímavý.+ No, tak to je nejvyšší čas to napravit.+ Co Soph, že je na čase aby máma začala taky bořit? +vyzubí se na prcka.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2019 01:26

Kdyby ti byla moc těžká, tak ji klidně polož. +uculí se, a pohladí Zoe po nožce, malá vypadá naprosto spokojeně, občas zamele pusou nebo zatřepe rukama a všechno si prohlíží, tak si chvilku odfoukne a je ráda+ Sophi netlač tolik, nebo se ti zlomí tužky. +pousměje se trochu, ale Sophie je naprosto zaujatá svojí představivostí, čmáře po papíru a trošku vystrkuje špičku jazyka+ Až tak jo? +zasměje se+ No je fakt že tuhle se mi zdálo o tom, jak chutná gin tonic. +uculí se+ A jak tu vůbec královnuješ? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 05 bře 2019 23:12

Zlato, + věnuje jí pobavený pohled+ zvednu auto i s tebou uvnitř. +poučí ji,+ opravdu není potřeba Zolejinku pokládat a ty odpočívej,. +sem tam něco na mimčo zabrouká a zavrní, a je ráda, že se tam holky cítí dobře. + Kralovnování je strašná otročina. +ztiší hlas, protože nepotřebuje, aby ti někdo zaslechl.+ vážně jeden by řekl, že na takovou mordu máme lidi. +zavrtí hlavou+ to musíš pořád všechny ubezpečit v tom, že dělají věci správně, rozdávat úkoly, +mávne rukou otráveně.+ a pak jsou tj takový sranda věci jako protokoly. Ty se mi pořád daří nějak přešlapovat. A to pak teprv Gabriel přetahuje +vyzubí se.+ no a co kdybych ti udělala strašně moc slabý gintonic, jen aby sis to připomněla. Vlastně jen tonic ovoněný ginem, +láká ji a pozvedá Sophi popadané pastelky+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 13 bře 2019 18:55

No to je vlastně asi pravda. +usoudí a zazubí se+ To víš no, je snadný na to zapomenout, nevypadáš na to. Ale to je vlastně as výhoda. +uculí se na ni, usadí se tam a občas trochu nepřítomně odpoví sophii na nějakou otázku, protože ta jich má dycky hodně+ No jo, lidi potřebujou chválit. +zasměje se+ Tak jo, ovoň mi ho. +přikývne vděčně+ Jsem fakt ráda, že s Jadem po mně tyhle věci nikdo nechtěl. Nebo aspoň ne aktivně. +ušklíbne se vesele+ Ale tak... stojí to za to, ne? +mrkne na ni pobaveně+ A rozdávání úkolů může bejt sranda. +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 24 bře 2019 19:48

+namíchá jí tam fakt slabounký gin tonik, aby ještě tak měla na svědomí zkalení hned dvou lidí na ráz. Podá jí to i s brčkem a aby to Soph nebylo líto, dá jí taky brčko do džusíku.+ no, jako není to tak hrozný, jak tu naříkám. Ale je to... ubíjející. Poslední dobou jsme šli z jednoho bazénu sr... ehm shits do druhé, a ještě většího. +Sedí na sedačky, nohy pod sebou skrčené a je ráda, že se vlastně může někomu vykecat.+ Onehdá jsem už G. říkala, že si nejsem jistá, jestli nějaký další ještě zvládnu se zdravým rozumem. +prohrábne si vlasy a vlastně je to pravda.+ Rozdávání úkolů je ta nejlepší věc na světě, ale je s tím spojený to chválení... a taky trestání, muheh.
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti