od Syriana Spinnel » 03 pro 2019 21:22
To já nevím, ale měla by to okouknout, říkala něco mezi deseti dny až dvěma týdny. Jenže to taky znamená, že mi to bude muset rozříznout, a rozřezávat tak dlouho, než to všechno vyndá, protože se to zase bude samo hojit. +Při té představě trochu zbledne.+ Poprvé jsem byla aspoň v bezvědomí, +protočí oči, protože ji to trochu děsí. Zvlášť teď, když si nemůže od bolesti ani nijak moc pomoct.+ A pak to zas budu mít v sádře, asi. +no nejsou to dobrý zprávy a je si toho vědomá.+ Lillian... se chová slušně. Ale.. jak to říct... nemůžeš někoho trestat za to, že ti není sympatický a první dojem nenapravíš. +pokrčí rameny, protože neví jak moc to jde pochopit.+ Děkuju. +sevře v dlani desku komody trochu pevněji, když po něm mydlinky kloužou dolů, sjede po nich pohledem a tváře jí naberou zdravější odstín.+ Hmmm to teda je. Vlastně... dost mi pomoho že tu byl. +přizná i sama sobě, protože jí to do téhle chvíle úplně nedošlo, jak moc pro ni dělal.+ Mám z nich radost.+ eh... momentálně se mi zatraceně moc líbí, co vidím. +přizná a zkousne si ret, aby nezavzdychala nahlas. Vážně ještě chvilku a bude pod ní loužička, jak vlhne jen z toho pohledu na jeho božské tělo. Nicméně skopne z nohou teplé ponožky, a tak jak je, tedy v triku, vstoupí za ním do sprchy. Přejede rukou po buchtičkách na břiše, vzhůru ke krku a za bradu si ho přitáhne k polibku. Triko okamžitě navlhne a přilepí se k tělu.+ Takže ty záda +mroukne spíš pro sebe a napatlá mu na kůži sprcháč, který pak začne děsně pomalu rozetírat po jeho kůži.+ Máme nějakou úchylku na sex ve sprše, nebo je to v pořádku? +obejde ho kolem dokola a na tváři jí pohrává rošťácký úcul.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me