Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 led 2019 23:32

+přijímá ho v sobě celého, bere si vše, co jí dává a za nic na světě by neměnila. Snaží se zklidnit svůj tep, dech, ale nedaří se jí to. Když z ní vyklouzne, pocítí prazdnotu, proto je vděčná, že si ji vtáhne do náruči. Cítí se moc hezky, hříšně, sexy, vyšukaně, uvolněně, krásně, milovaně, klidně... a to vse jendiky tomuto chlapovi.+ já miluju tebe +položí mu dlaň na tvář.+ moc tě miluju +rozťáhne se jí tvář v laskyplném úsměvu.+ a děkuji +dodá po chvilce příjemného ticha.+ myslím, že přesně tohle jsme oba potřebovali. +přes obličej jí přeletí zlobivý úcul.+ minimálně já určitě+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 02 led 2019 18:59

+přitulí si ji k sobě a tváří se trochu jako kdyby posvačil kanárka. Nebo možná celou klec.+ No tedy...vážně jsi mi zrovna poděkovala? +zvedne obočí a koutek mu trochu cukne+ Nicméně souhlasím, nejspíš potřebovali. +přivře spokojeně oči, skloní se a znovu ji políbí+ A podle tvýho výrazu soudím, že efekt to mělo značně dočasný. +ušklíbne se a v očích mu pobaveně blýskne+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 02 led 2019 19:31

mmm... +souhlasně zavrní.+ nevím, čemu se tak divíš. +Zamumlá mu do kůže na paži a jemně ho zkousne.+ Ale ne, myslím, že efekt to mělo přesně ten, který to mít mělo. +Pohladí ho po břiše a je celá taková vláčná, tvárná, spokojená...+ klidně mi příště místo řečí rovnou nařež... +zahýbe na něj obočím a lehce se zachvěje...+.. když něco provedu. +hezky ho políbí, vytáhne se trochu do sedu a oddělá si neposedné vlasy.+ Gabrieli... +proplete svý prsty s jeho.+ chtěl bys mít se mnou dítě? +zadívá se na něj zkoumavě. Pokud řekne že ano, budou to řešit. Brzy. Přece jenom už není nejmladší.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 02 led 2019 20:43

Jo, asi máš pravdu. +pousměje se a pak mu obočí vystoupá ještě o kousek výš+ To zní jako dobrý nápad. A taky to ušetří spoustu času. I když...+zablýskne mu poněkud ďábelsky v očích a políbí ji na zpátek+ Hmm? +koukne na ni s úsměvem a jemně jí prsty stiskne, pak ale hned zvážní. Chvilku si ji zkoumavě prohlíží, pak zvedne ruku a jemně ji položí na její tvář; palcem ji pohladí po lícní kosti a pak jí přejede po rtech+ Chtěl. +přikývne pak tiše, ale pak si přidrží její obličej, aby se mu musela dívat do očí+ Ale nechci to tolik, abych byl ochotný kvůli tomu riskovat, že umřeš. +poví jí tiše, výraz v očích vážný, ale neústupný+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 02 led 2019 21:08

+Ani nepostřehne, že zadržela dech. Dobře. Takže by to malý vlče opravdu chtěl. Paradoxně pocítí takovej klid, že je to zvláštní. Pak ale zvedne oči a s vážným výrazem kouká do těch jeho, protože to, co řekne po tom, je to nejšílenější a nejvíc úžasný vyjádření lásky.+ Dobře. +vydechne a vklouzne mu do náručí, najde jeho rty v polibku plném potřeby+ dobře. +Zopakuje nakonec a položí si hlavu na jeho hrudník, zapasuje na to místečko pod bradou u krku a vdechuje jeho vůni.+ Zkusím se poptat v mých kruzích a pozjišťovat nějaké informace. +vydechne mu do kůže.+ Do té doby +zkousne si ret, ale pak se usměje.+ ti budou muset stačit ty tři moje. +zvedne k němu oči.+ Tak, ty vážný, strašidelný věci máme za sebou... +trochu se zavrtí a přitom ji zabolí jistý svaly v těle, o kterých možná neměla ani ponětí.+ kdy zavoláš Rebecce? +vyklene obočí v otázce+.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 02 led 2019 23:31

+pátravě se jí dívá do očí a snaží se odhadnout, co se jí asi honí hlavou a trochu se mu pak uleví, když to vypadá, že je s tím v pohodě. Stulí si ji do náruče a oplatí jí polibek a pak se pousměje+ Ti tvoji tři mi víc než bohatě stačí. +zasměje se tlumeně, o pak na ni trochu zaraženě koukne+ Uhmm...myslíš, že jako teď hned? +zatváří se trochu jakoby ho bolel zub, ale stejně ví, že ho to nemine a že tentokrát musí fakt zavolat sám+ Stejně si pořád trochu myslím, že nás pošle do háje zelenýho. +ušklíbne se, ale natáhne se pro telefon a najde tam číslo na upírku.+

+telefon zvoní poměrně dlouho, než to zvedne+
B: Hmmm? +ozve se neurčitě+
G: Beccy? Volám nevhod? +koutek mu trochu cukne+
B: Záleží na tom, co potřebuješ. +odfrkne si a podle šustění nejspíš vstává z postele+
G: Vzbudil jsem tě? Kolik hodin je v New Yorku? +zakroutí na Syr pobaveně očima+
B: O šest míň než u vás. K věci, vlčáku. +zavrčí, ale i přes telefon asi pozná, že se pobaveně ušklíbla+
G: Dobře, promiň. Ale je to trochu vtipný. Upírka co vyspává. +očividně je velice dobře naložený+
B: Gabrieli. +trochu to zní, jakoby řekla "trochu mě sereš"+
G: Potřebujem s tebou něco probrat. Mohla bys se zastavit? Až půjdeš třeba náhodou kolem? +požádá jí velice zdvořile, bohužel potlačovaný smích v hlase to trochu kazí+
B: Stavím se, jen abych ti mohla nakopat zadek. +ubezpečí ho sladce+ A abych viděla Syr. Tak za chvíli. A oblečte se...+dodá poněkud kousavě a zavěsí+

+obrátí se na Syr s telefonem v ruce a velice významně povytaženým obočím+ Vážně si pořád myslíš, že to je dobrý nápad? +podívá se na ni; no není času nazbyt, takže se oblíkne. Nebo tedy zapne si kalhoty, čímž to považuje za dostatečný oblečení+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 03 led 2019 14:54

+vidí, jak vyčkává co bude, a trochu nad tím zakroutí očima.+ Hele, jsem s tím v pohodě ať tak, nebo tak. Nebudu ti tady vyšilovat, že ho chci hned, nebo že ho nechci, jasný? +Osvětlí to snad jednou pro vždy a pak se musí křenit těm jeho vytáčkám.+ Vypadáš jako by ses jí snad bál? +zvedne obočí a přitáhne si peřinu. Docela nepokrytě se baví totiž.+ Když se nezeptáš, tak se to nedozvíš. +Prozradí mu to velký tajemství a zatímco vytáčí číslo, zapálí si cigaretu. Po děsně dlouhý době. Když uslyší B. musí se zasmát trochu víc nahlas, protože G. po ní šlehne pohledem. Jen na něj vyplázne jazyk. Jsou naprosto k zulíbání. Oba dva. To, Gabrieli, trochu mě sereš tam teda slyšela. A on taky, ale je v tak dobrým rozmaru, jak už jej dlouho neviděla. Když doposlouchá celý jejich hovor, posadí se a kouká kde se jí válí hadry.+ No... +vstane a natáhne si kalhotky a ze skříně si vezme jednu z Gabrielových miliard košil, čímžto považuje oblíkání za hotový a ustele postel. Ví, že i když vyvětrá, tak bude B. okamžitě jasný, že tu prošukali dobrých pár hodin, ale s tím už nic nenadělá. S krásnými fialovými modřinami na zápěstí a na krku taky ne. Potutelně se uculí a v klidu dokouří.+ dobrej nápad možná ne, ale zábava to teda bude určitě. +a že probírat bude Gabriel ani nezmiňuje. Nene, nenechá ho v ničem vykoupat, ale ať se alfa činí. Ona bude jen přicmrndávat. Jako třeba: jo B. abych nezapomněla, Gabriel bude od teď tvůj nový krvedárce. muheh. To bude vážně legranda.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 03 led 2019 19:05

+trochu na ni přimhouří oči, když z něj má tak nepokrytou srandu, ale koutek mu stejně zrádně cukne. A navíc v tý jeho košili, s těma modřinama...vypadá naprosto k nakousnutí+ Jo, zábava to rozhodně bude. Jen mám ošklivý tušení, že nejvíc bavit se budeš ty. +podívá se na ni významně+ A ona nejspíš taky, abych byl upřímný. +ušklíbne se a pak se zadívá ke dveřím+ No a je to tu...+povzdechne si přehnaně odevzdaně a když se ozve zaklepání, pozve ji dál+ Rozhodně neztrácíš čas...+ušklíbne se na ni místo pozdravu a kývne ke gauči, u jedné stěny, že se může posadit+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 led 2019 19:14

+ani ona není takový hulvát, aby se přemístila někomu do ložnice, takže se spokojí s obývákem. Naštěstí tam nikdo, kdo by z ní dostal infarkt, zrovna není, takže pokračuje plynule k ložnici. Zaklepe a když ji Gabriel pozve dál, vejde dovnitř. Stačí jí jen krátký pohled na ty dva a hlavně jediný nádech a rty jí zvlní pobavený úšklebek+ Zdá se, že moje poznámka o oblečení vůbec nebyla od věci. A to jsem jen střílela od boku. +zablýskne jí pobaveně v očích+ No moc si na to nezvykej, jen jsem prostě zrovna neměla nic důležitýho na práci. +uculí se na něj+ Díky, jsi velmi pozorný. +usadí se pohodlně na gauči a koukne na Syr. Teprve z tohodle úhlu má trochu lepší výhled, hlavně na její krk a zápěstí. Obočí jí vystoupí o kousek výš, stejně jako koutek, vtipné poznámky si ale kupodivu odpustí+ Takže...co tak důležitýho se mnou chcete probrat? +koukne tázavě z jednoho na druhýho+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 03 led 2019 19:41

+Zvedne ruce v obranném gestu.+ Ok. vzdávám se a omlouvám se, že se směji. Ale musíš uznat, že je to vážně vtipný. +A asi má nějakej nával endorfinů, protože ten smích nemůže zastavit. Takže když B. vejde ještě trochu se pohihňává.+ No co, máme zdravý sexuální život +vyplázne na ni jazyk. I když zdravý... je možná trochu zavádějící, vzhledem k pozůstatkům na kůži.+ Ahoj +obejme ji a lehce stiskne+ Chci aby bylo uvedeno do záznamu, že to všechno je jeho nápad +ukáže prstem na Gabriela a naprosto nehorázně ho práskne.+ Ale je to boží a skvělý nápad a já doufám, že se ti bude líbit. +Tak a víc toho neřekne, jen si skříží nohy v kotnících, pohodlně se opře a ke spokojenosti jí chybí už jen nějaký alkohol+.
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti