od Syriana Spinnel » 20 led 2019 21:48
+Dlouze vydechne, protože další výbuch by už asi dneska nezvládla, díky bohům, že k němu nedošlo. Docela jí to dodalo naději, že to není tak špatný, jak to vypadá s nimi dvěma.+ Mám strach, že jednou řeknu něco, čeho pak budu litovat, znáš mě, víš jaká jsem držka a jak si nevidím do pusy, a častěji mluvím, než jednám. +Hrne to na něj, protože to z ní musí prostě ven.+ Vždycky když se na tebe podívám, tak přemýšlím o tom, jak ti je. Je ti dobře? je ti na hovno, jsi smutný, naštvaný... většinou se mi daří to rozklíčovat, ale ne vždycky, a ty mi neřekneš, hele kotě, dneska to stojí za prd... Nemusíš mluvit o.. tom. Ale mluv se mnou. Prosím. +Stiskne mu prsty a kašle na to, přisedne si k němu a položí hlavu na jeho rameno. Servírka jim tam donese jídlo a už se netváří tak přívětivě. Syr ji zpraží pohledem a ona s tichým pf odkvačí.+ Uh, no dobře. +To je docela blízkej časovej horizont. Vezme mu hranolku a namočí ji do tatarky.+ Vlastně, to jsem udělala +koutky jí cuknou, jak mají podobný myšlenkový pochody.+ Jo, to nejsme +přikývne posmutněle a kdyby byla ve vlčí kůži tak sklopí uši a stáhne ocas, protože Gabriel má naprostou pravdu. OPĚT ho oslabila.+ Jsem prostě nemožná, +opře si čelo do dlaně a na chvilku zavře oči.+ jsem jako slon v porcelánu a ne alfa, která... +zavrtí hlavou.+ Nevím, jestli bych s tebou měla jet do států. +Zvedne hlavu a střetne se s jeho pohledem. Myslí to vážně.+ víš jaká jsem... +trochu se ošije.+ nevím, jestli zvládnu tam jen tak stát a nic nedělat, +kousne se do rtu a pak se radši odkloní a ztrestá dalších pár hranolků.+ Jez, stydne ti steak +pousměje se a uloupí mu zeleninu.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me