Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Syriana Spinnel » 16 bře 2016 21:10

+Hlavou se jí honí spousta scénářů, jak vyplnit tak krásné ráno-dopoledne-odpoledne-den, tedy do chvíle kdy začne bzučet mobil+. Vážně tyhle věci nesnáším zamrmle +lehce mu prsty mne zátylek a to jak se jeho uvolněný výraz vytrácí se jí ani trochu nelíbí. Vyklouzne z postele a z komody vytáhne čisté kalhotky.+ Co se děje? +zeptá se během toho, co se oblíká, další z hromady nátělníků, ty supr uplé černé džíny, pásek s cvočkama :P.+ Nech mě hádat, někomu se nelíbí jak alfa tráví svůj volný čas hm? +nezní to nijak naštvaně, ani obviňujícně, jen je prostě zvědavá. Protože to čekala, a snažila se na to připravit jak nejlíp dovedla+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 16 bře 2016 21:42

Nepochybuju, že i s tím může mít někdo problém, ale tohle bude složitější. Politika. +ušklíbne se nevesele a v rychlosti se oblékne+ Byl bych rád, kdybys šla se mnou a byla u toho, ale pochopím, když nebudeš chtít. +zadívá se na ni vážně a je připravený na všechno+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 16 bře 2016 21:45

Jakže jsi mě to nazval? +klepe si prstem na rty, jako by přemýšlela.+ Jo družka, kde bych sakra jako asi měla být, když ne po tvém boku? +vyklene obočí a stáhne si vlasy do culíku. Chvilku přemýšlí, ale pak si pro jistotu vezme mazla. Hehe, řešení na všechny problémy? naleštěné 357 :D+ Politiku fakt nesnáším +ohrne ret.+ vzhůru do jámy lvové.... no spíš vlčí
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 16 bře 2016 22:45

+široce se na ni usměje a přitáhne si ji k sobě+ Miluju tě. +zašeptá procítěně a znovu ji důkladně políbí+ To jsme dva. +konstatuje s povzdechem tu politiku a společně vyjdou ven. Nastoupí do auta vyrazí na shromažďovací místo smečky+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 16 bře 2016 22:49

+ještě si vezme bundu a obuje martensky a je připravená.+ taky tě miluju brouku +odpoví mu po polibku a je napnutá jak kšandy, když odjíždějí na setkání. Nikoliv nervozní+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 18 bře 2016 18:51

Syriana Spinnel píše:+V hlavě jí víří myšlenky, jak tornádo. Jedna nabíhá, a hned je tam druhá. Co z toho pro ně vyplývá? Jaké budou důsledky? Kdo za tím vším stojí? Takové návštěvy nejezdí neohlášeně, to rozhodně ne. Takže další zrada za jeho zády? Mimoděk natočí hlavu jeho směrem při jízdě a dívá se na jeho rozhořčený profil. Zdá se, že vlk má ve smečce o hodně větší rozkol, než jí přiznal. Nebo věděl. Což je horší. A co z toho všeho vyplývá pro ni? Hrábne si prsty do vlasů. Je jí naprosto jasné, že to nebude tak, jak si to G představoval. Říct smečce, že si vybral družku... oni to prostě nepřijmou. Posmutněle se usměje. Idealista. I když, kdo ví, jestli si za tím ještě stojí. Takže. jo, už ví, co to z toho vyplývá pro ni. Bude muset bojovat a zabíjet. Což je docela srandovní představa, když máte padesát kilo i s botama, a stojí pro ti vám nasraná rozzuřená vlčice, která je na boje zvyklá. Surprise. Už říkala, že by nejradši mlátila hlavou o palubku? hm, asi jo.+

+celou cestu k domu se v něm vztek stále víc hromadí až dosáhne přímo obludných rozměrů. Oči mu žhnou bledě žlutým ohněm a je jen kousíček od výbuchu. Ví, že se musí dostat pod kontrolu, než se sejde s Devinem a jeho zástupcem, jinak válka začne dřív, než jakákoliv mírová vyjednávání. Zadusí ten hořící plamen a trochu se uklidní. Když konečně zastaví před domem, nevystoupí hned. Otočí se k Syr a vezme ji za ruku+
Pokusím se zjistit, co se děje a co má tohle všechno znamenat. Na setkání se mnou nemůžeš, ale máš mé slovo, že ti řeknu všechno, co se dozvím. +dívá se jí vážně do očí a jemně jí stiskne prsty.+ A taky chci, abys věděla jednu věc. +nakloní se blíž k ní, zaboří jí ruku do vlasů v týle a přitáhne si její tvář k sobě, až může na rtech cítit jeho horký dech.+ Pokud všechno selže a nebude žádná jiná možnost, vzdám se smečky. Předám vedení Willovi. +naléhavě a s určitou dávkou zoufalství jí tvrdě políbí+ Nedovolím nikomu a ničemu, aby nás zase rozdělil...+zavrčí skrz sevřené zuby temně a v jeho očích může jasně vidět, jak smrtelně vážně to myslí.+ Nic a nikdo pro mě není důležitější než ty. Nezapomínej na to. Nikdy. +dívá se jí hluboko do očí a zní to všechno jako přísaha. Je jasné, že sám teď myslí nejvc na to, že ona zítra odjede a on má v baráku alfu cizí smečky, s celou rodinou a nejvýše postavenými vlky. A jeho vlastní smečka je na pokraji vzpoury...+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 bře 2016 21:59

+celou cestu k domu v ní zoufalství klíčí víc a víc. Protože ať počítá rovnice jak chce, vždycky jí z toho vypadne pro ni špatnej výsledk. Smečka ji nepřijme. Gabriel si vezme Lorelei. Umře při boji. Umře při boji.... Proplete své prsty s Gabrielovými, v očích už ne tak hněv jako spíš, smutek, zklamání, bezmoc...+
Dobře +poslouchá ho a když poví že tam nemůže no jo... možná se jí to dotkne, i když ví, že to není jeho vina. Kdyby byla vlk....+ Jo, děkuji, vím, že to budeš mít pekelné. +Stiskne jeho prsty a přitáhne si je ke tváři. Kousek od vlkovy tváře, cítí tu jeho spešl vůni a už se na něj tak nezlobí jak prve. Pak prudce zalapá po dechu a ve tváři mu hledá známky toho, že to přece nemůže myslet vážně.+ To ne, to nemůžeš udělat! +vydechne, jak tomu prostě nemůže uvěřit, ale zároveň by ho nejradši objala, unesla a už nikdy nepustila. Polibek mu stejně tvrdě oplatí.+ Budem bojovat, spolu! Já ti pomůžu! +A myslí to smrtelně vážně, je schopná udělat cokoliv na tomto podělaném světě jen aby se Gabriel nemusel vzdávat smečky. I kdyby ji to mělo stát život.+ Miluju tě. Na to zas nezapomínej ty, až ti bude Devin cpát tu svou mladou do postele. +Při těch slovech jí zas oči trochu přitemní a je to asi tím, že ví, že tam teď pár dní nebude.+ Řekni slovo a já tu výměnu zruším a zůstanu tady s tebou. Udělám cokoliv...+přitáhne si ho k sobě a kdo ví proč, má dojem, že pro ně dva to nemůže skončit dobře.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 18 bře 2016 22:29

Ale ano, můžu. +prohlásí pevně+ A udělám to, pokud nebude jiné východisko. +vypadá, že je už opravdu rozhodnutý tenhle krok případně udělat+ S Willem jsem o tom už mluvil. Nebyl nadšený, ale souhlasil, že by smečku převzal. A vím, že ho ostatní respektují. +ušklíbne se nevesele+ V tuhle chvíli nejspíš víc, než mě. +konstatuje suše+ Neboj, na to nejde zapomenout. A navíc ani není můj typ. +skloní se k ní a otře se rty zlehka o její+ Já mám radši zrzky...+vydechne jí do rtů a pousměje se+ Ne, to nemusíš. +odmítne její nabídku, že výměnu zruší+ Aspoň budu mít skvělou motivaci, abych to za tu dobu vyřešil. +povzdechne si a společně vejdou do domu a zamíří do svých pokojů+ Pokusím se to urychlit. Ať si ještě užijeme těch pár hodin, než odjedeš. +pohladí ji po tváři, pak ji políbí a rychle vyjde z místnosti, jakoby se bál, že když neodejde teď, neodejde nikdy+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 19 bře 2016 14:31

Já... +zavrtí hlavou+ nevím, co ti na to mám říct, jen tě prosím, nedělej to za každou cenu. +To skoro zní, jako by ho nechtěla ale není to pravda. Jen chce předejít tomu, aby ji za to časem třeba nezačal nenávidět. Protože smečka byla celý jeho život.+ Ach díky bohům, tak teď se mi opravdu ulevilo +pousměje se na něj.+ Zrzky jsou totiž nejlepší. +Pohladí ho po tváři a pak se zamračí...+ Dobře... možná to i trochu pročistí vzduch, nebudeš mít tak svázané ruce, když nebudu všem na očích.+ Budu na tebe čekat, i kdyby to mělo být celou noc. +Slíbí mu a dívá se za ním s opravdu těžkým srdcem, zkroušeným starostmi. Nervozně si zapálí a přechází po pokoji sem a tam a tam a sem, pořád dokola, až ji to přestane bavit.+ Hergot! +uleví si konečně, ale ví, že to absolutně nestačí. Hodí na sebe jedny z těch Gabrielových teplákových kraťasů, sportovní podprdu a nike botasky. Z nočního stolku vytáhne ipod a sluchátka, vezme si láhev vody a ručník a zamíří se zničit do tělocvičny. Takříkajíc pokusit se zabít myšlenky a starosti.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 20 bře 2016 00:10

+prudce otočí hlavu, jak se otevřou dveře. A na prchavý okamžik zadoufá, že Gabriel nese dobré zprávy, ale to by se nesměl tvářit tak, jak se tváří. Jako by někdo umřel. Vyhrabe se na nohy, které jsou jak z olova.+ jo, jdeme. +A to, že celou cestu neřekne ani slovo ji děsí.+ U Peruna tak už tu minu odpal nebo se zblázním! +vyhrkne sotva za nimi zapadnou dveře. Pohodí ipod na postel a s rukama v bok, celá spocená a červená čeká na ortel+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti