Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 lis 2018 22:21

+Rty jí zvlní úsměv.+ v tom případě jsme v pohodě +culí se a hezky mu polibek oplácí. Dychtí po jeho dotecích, po kůži na kůži a nejvíc po tom, aby ji nikdy nepustil. Obtočí kolem něj nohy, zády opřená o zeď ložnice a zatáhne mu za lem trika, a pak mu ho vysleče. Tiskne se k němu a přes tenkou krajku se tře bradavkama o nahý mužský hrudník.+ mmm, to mě naučil můj muž +dá mu polibek do koutku napuchajícího rtu a pak mu tak něžně opusinkuje celou čelist. To že nabírá krásný nafialovělý odstín ani nemusí říkat. Určitě to G. zatraceně dobře cítí.+ Mám šílenej nápad... +zadívá se na něj a v očích jí doutnají jiskřičky.+ Až mě tady opícháš opřenou o zeď, možná bysme se mohli vypařit a udělat ten stěžejní krok hned? +zadívá se mu pátravě do očí co on na to. Jo, sice není právě ukázková nevěsta, všechny ty modřiny a rány, a ani nemá šaty, ale.... Chce to. Chce ho. A už prostě napořád. Jen jeho a být jeho.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 17 lis 2018 01:41

To jo. Naprosto v pohodě. +zamručí a nechá si stáhnout triko a jí zručně pomůže z podprsenky. Skloní se a zlehka, ale tak aby to cítila, sevře mezi zuby tu jemnou a poddajnou kůži.+ Opravdu? Další šílený nápad...? +koukne na ni s pobaveným zablýsknutím v očích+ Jestli to chceš, tak to tak uděláme. +přikvýne po chvíli, když se na ni zkoumavě dívá+ V každým případě...+zbaví ji velice obratně i kalhotek+ ...hezky jedno po druhým. +usměje se jedním koutkem, rozepne si kalhoty a jediným plynulým pohybem je najednou hluboko v ní+ Taky tě miluju...+pošeptá jí v té chvilince nehybnosti a pak už se soutředí jen na ni a její horké tělo+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 lis 2018 12:20

+Co na to říct, šílenejch nápadů má zjevně plnou hlavu.+ Vlastně jo, přesně to chci. +Usměje se děsně moc pěkně, a stiskne mu zubama hranu čelisti.+ Mmmm miluju když jsi pečlivý a důkladnýýýýý +to poslední slovo protáhne, protože v tu chvíli se dostane hluboko do ní a Syr spokojeně zavrní.+Teda, jestli mě pořád chceš? +prohne se proti němu, ruky rozpažené do stran, přidržujíc se zdi. Má pocit že příznačné otřesy přenášející se do zdi vibrují celým domem. V následujícíh minutách si dokáží jak mo jsou pro sebe stvořený, jak moc se potřebují a milují. A zdá se, že navzdory přetrvávajícím modřinám se vše srovná do těch správných kolejí. Po přežití zdrcujícího orgasmu, skoro visí Gabrielovi v rukou, dýchá mu do horké kůže krku. Dlaň položenou na té jeho nateklé tváři a jemně ji hladí. Zvedne oči a podívá se na něj s úsměvem.+ Jestli chceš, tak ti to můžu zahojit +nabídne mu.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 18 lis 2018 18:29

V tom případ to přesně tak uděláme. +usměje se jedním koutkem+ A máš snad pocit, že tě nechci? +zavrčí jí hluboce do ucha a citelně zkousne jemnou kůži na krku, až tam určitě bude mít krásný cucflek. Drží ji pevně a nemůže se jí nasytit, chce to co nejvíc protáhnout, ale zároveň se nemůže dočkat konce, ale ovládá se, dokud orgasmus nesmete Syr a ona se mu neroztřese v náručí, až potom se tomu poddá i on. Tiskne ji k sobě a ke zdi zároveň; když k němu vzhléden a pohladí ho po tváři, jen se líně, spokojeně, jedním koutkem usměje.+ Ne, myslím, že si to nechám. Zahojí se to samo za chvíli. +skloní se k ní a políbí ji, pomalu a důkladně. Potom se otočí a přejde s ní k posteli a aniž by ji pustil, padne s ní do peřin+ Myslím, že tohle usmiřování nám docela jde. +prohodí velice spokojeně a v očích mu zajiskří+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 lis 2018 19:50

Jo, myslím, že jsme v tom moc dobří +culí se uspokojeně a hezky ho objímá a prohlíží si to, co mu napáchala na tváři. Každej kdo je potká, si bude myslet, že si někdo dovolil na jejich Alfu, ale budem jim nejspíš stačit jediný pohled na Syr... To bude velká sranda.+ hej... +zasměje se, když padnou do postele, ale pak trochu hekne, páč ji píchne v hrudníku, ale hned to zas přejde. Byla to jen setina sekundy.+ Budeme ještě pokračovat? +zeptá se ho s vyklenutým obočím a úsměvem na tváři.+ Nebo si mě konečně vezmeš a pokračovat budeme pak? +sedí na něm obkročmo, prsty propletené s jeho a sklání se nad ním v záplavě rudých vlasů, jako oponou kolem jeho tváře.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 18 lis 2018 23:31

Promiň...+hned ji začne prohlížet, protože mu to heknutí samozřejmě neušlo+ Jsi v pořádku? +starostlivě na ni kouká a jemně se dotkne fialové modřiny na levé straně žeber+ No..myslím, že jsem to slíbil. +koukne na ni a v očích mu zajiskří+ A já se snažím svoje sliby plnit. Tak šup, oblíkat a pak nás vezmi někam, kde nás hned oddají. Škoda, že nejsme ve Vegas. +uculí se pobaveně a sám se začne hned oblékat+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 lis 2018 23:51

+široce se usměje.+ hmmm, vaše veličenstvo +líbne ho na nos a sleze z něj+. To nic, vážně +stiskne mu prsty na svý kůži a pak na chvilku zmizí v té jejich velké šatně. Má tam už nějakej čas schovaný v jednom zapínacím pytle takové šaty....
Spoiler: show
Obrázek

...Obleče si je a chvilku se prohlíží v zrcadle. Pak si rozpustí vlasy a nanese jen trochu rtěnky a řasenku. Když zase vyjde ven, tak Gabriel je už oblečený, a páni, děsně moc mu to sluší.+ Tak, asi... +přijde k němu, trochu nervozní, potí se jí ruce, když ho čapne za tlapky.+ Drž se mě +přitulí ho k sobě a nadechne se jeho vůně. Je moc šťastná. Přemístí je do nedaleké vesnice v horách, kde je tradiční dřevěný kostelík na kopci nad vesnicí. Už několik desítek let tam slouží starý pastor.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 24 lis 2018 08:08

Syriana Spinnel píše:+Zvonivě se zasměje, vklouzne mu rukama pod koženou bundu a přitulí se.+ Hmm? +čeká co z něj vypadne, přece jen si může přát cokoliv... No pak zůstane trochu překvapeně koukat, ale rty se jí roztahují ve stále větším a větším úsměvu.+ Jak bych na tohle mohla zapomenout +kření se.+ Budu brzy dědit? +zvedne obočí, ale vlastně by si nepřála víc kamkoliv jinam.+ Vaše přání, je mi rozkazem +zavrní svůdně a přesune je před jejich dům.

můj pane, +dopoví, jakmile se objeví před domem.+ Přenesete mě přes práh můj milovaný? +zvedne obočí a potutelně se uculuje. Zničehonic se kolem začnou courat jejich vlci a postaví se tak, aby jim udělali štulíř. Každý z nich cítí, tu obrovskou změnu v jejich emocích, než která tu byla před pár hodinami. Není nic horšího, než když se ti dva hádají. Ale teď.... Dave se kření jako blázen a Will vypadá, tak zvláštně... Pyšně se dívá na Gabriela.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 25 lis 2018 02:53

Ne, miláčku. Rozhodně doufám, že ti polezu na nervy ještě hodně dlouho. A ty mně taky, samozřejmě. +uculí se pobaveně a když je přemístí zpátky před dům, políbí ji krátce, ale důkladně+ Jistěže. Znám přece své manželské povinnosti. +zablýskne mu v očích a jak řekl, tak učiní. Zvedne ji do náruče, jakoby nic nevážila a zamíří k domu. No když se tam začnou rojit jejich vlci, zastaví se a musí se pousmát.+ Tváříš se, jakoby to snad byla tvoje zásluha...+ušklíbne se pobaveně na Willa, když ho míjí a vidí ten jeho spokojený výraz.+ A vůbec, zmizte někam do města, dneska večeře stejně nebude. A kdoví jestli bude snídaně. +dodá ještě, než za sebou celkem definitivně zabouchne dveře a zamíří do jejich ložnice. Položí Syr na postel a znovu ji políbí, dlouze, pomalu a důkladně ji líbá, rukou jí jemně laská tvář a linii čelisti+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 25 lis 2018 03:12

Popravdě v to taky doufám. +usměje se pěkně.+ Hm? opravdu? +hezky ho obejme kolem krku a z jeho náruče má ten nejlepší výhled na ty jejich cvoky kolem. Tomu tedy říká uvítání. Ale je tak plná všech dojmů a emocí, že se pravděpodobně poprvé tváří jak opravdová nevěsta - tedy zářící štěstím na míle daleko, s očima jen pro svého vyvoleného. Sklání se nad ní, tak mužný a velký a přitom tak něžný a romantický. Mazlí se s jeho rty, s jazykem a prsty mu vklouzne do vlasů. Jemně mu sevře ret mezi zuby a pak ho ještě krátce líbne.+ Můj manželi +vydechne, a jo zní to prostě pěkně.+ dovol mi, abych tě přivítala ve zbytku tvého života +přeběhne mu lehounce prsty po tváři.+ nech mne splnit svou povinnost, a dovol mi tě svléct. +zkousne si ret a když mu stahuje s ramen bundu, dělá to pěkně pomalu. Pak to samé s košilí. Rozepíná knoflíček po knoflíčku, a každý kousek odhalené kůže zasype horkými polibky, až se jazykem zastaví na linii černých chloupků, mizících za linií jeansů. Rozloupne knoflík a vydechne horký dech do těch míst. Potutelně se na Gabriela podívá nahoru, v očích plamínky a pak mu mučivě pomalu začne stahovat nejpve kalhoty a pak boxerky. Vtiskne polibek na špičku žaludu a v dlaních sevře jeho boky.+ Můžu, můj pane? +zeptá se s pozvednutým obočím, rty tak těsně u jemné kůžičky, že Gabriel cítí každé vyslovené slovíčko.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti