Území smečky

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Území smečky

Příspěvekod Syriana Spinnel » 05 pro 2018 06:36

+Přemýšlela nad tím celých těch skoro 12 hodin, jak je to vůbec možný, proč to udělal, co ho k tomu vedlo. Jenže když se to pak konečně dozví... Studená sprcha na její vztek. Ztuhne mu v náručí, šokovaná a vyvedená z míry. To jako.. To... Znovu se na něj podívá a ten pocit sebezhnusení, který z něj sálá ve vlnách.+ Ježiši... +vydechne nakonec. Hlavou jí ale promítne to pitomé video, na kterém to nevypadalo zas až tak, že by to nechtěl. Cítí se rozervaná na kusy. Hrozně moc by chtěla mu to věřit a u všech bohů, jestli je to pravda, tak je to... znásilnění. Zašeptá jí malý tenký hlásek někde vzadu v mysli. Ale. Viděla... Představa že málem spadli s letadlem... Viditelně se zachvěje strachem. Jenže musí znát pravdu, musí vědět, že jí nelže i když cítí pravdu z každého jeho slova. Trochu se uvolní a když znovu najde hlas, už v něm není po tom šíleném spalujícím vzteku ani památky. Jsou v něm jen obavy.+ Ty se přece nemůžeš opít... zkoušeli jsme to spolu už tolikrát. +Opatrně, spíš jakoby ujišťovala samu sebe položí dlaň na tolik známou tvář, vydechne a zavře oči. Jemně přejíždí prsty po jeho kůži až ke spánkům+ Můžu se podívat? +zeptá se tiše, nikdy by to neudělala bez svolení, protože to je jen další forma znásilnění. Jen by nakoukla, aby to pochopila, sama netouží po tom, vidět to "video" znovu. No když jen bezeslovně přikývne, lehounce, nenásilně mu vklouzne do hlavy pomoci nitrozpytu. Hledá a snaží se přeskočit posledních deset hodin.... Vidí to jídlo, cítí vůni, a uvidí.... Vyklouzne ven tak lehce, že to prostě vůbec nebolí a když se na Gabriela podívá znovu, je tam něco z jeho staré Syr. Pořád doufala, že Gabriel, její Gabriel, který by si radši usekl hlavu, než aby jí někdo ublížil, by nikdy nic takového neudělal. Říkal pravdu. Nejen, že ho zjevně zdrogovali, protože jinak si to vysvětlit neumí, aby během pár minut přešel z takového rozpoložení do naprosto uvolněného, ale...+ Zabiju je, +řekne mu ocelově pevně.+ Raven, toho čaroděje a... +polkne.+ A Lorelei taky. +A pak ho konečně pořádně obejme. Hledá v tom objetí stejnou útěchu jako on. Tiskne ho k sobě, odhodlaná, že už ho v životě nikdy nikam nepustí.+ Omlouvám se.... +hlesne a bože ty zatracený slzy...+ je mi to tak moc líto, myslela jsem... měla jsem strach, protože tě tak moc miluju, že ta představa.... +drmolí ze sebe slova a nemá odvahu se podívat mu do očí, protože pak by si musela naliskat. On je oběť, ne iniciátor. Vůbec neví, jak se s něčím takovým vypořádává chlap... Znásilnění. Ježiši.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 05 pro 2018 19:58

+cítí, jak mu ztuhne v náručí, ale vnímá i určité váhání. Jasně, že mu nevěří, pokud to viděla. Nejspíš by nevěřil ani sám. I jemu se vkrádá do mysli to hrozný slovo, ale odmítá si ho pustit dál, protože ví, že by ho naprosto otrávilo. A nehodlá těm sviním dopřát vítězství v tomhle směru.+ Nemyslím, že by šlo jen o alkohol. +zavrtí hlavou a tím si je poměrně jistý+ Drogy na nás působí. Nejspíš i na tebe by působily. +pokrčí rameny a pak si vzpomene na vargamora a na to, jak si s Raven něco šeptal a pak se na něj podívali. Ramena mu znovu ztuhnou a oči zezlátnou vzteky+ A možná magie. Mají vargamora. +procedí skrz zuby a ví jistě, že kdyby se dokázal přemístit, dávno by byl na tom prokletým místě zpátky a udělal tam z toho jatka. Takže je dobře, že to udělat nemůže. Když mu jemně položí prsty na spánky, jen přikývne a skloní hlavu. Netrvá to dlouho a když se na něj pak zadívá, ví, že tomu už věří. Ale když se na něj dívá s lítostí...bože, to ne. Se vztekem, nenávistí, s tím by si dokázal poradit. Ale s lítostí ne. Na okamžik odvrátí pohled, zhluboka se nadechne a když se na ni znovu podívá, oči má tvrdé a plné ohně.+ Nemáš se proč omlouvat. Sám bych vyváděl nejspíš mnohem hůř. +pokusí se o úsměv, ale je to opravdu jen pokus+ Jen mi něco slib, dobře? +zvedne si k sobě její tvář, aby se mu dívala do očí+ Už žádnou lítost. +řekne pevně a chladně+ Chci pomstu a dojdeme si pro ni. +prohlásí a zní to ve všech směrech jako slib. Jako přísaha. A ta bude vykoupena krví.+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 05 pro 2018 20:15

Vargamor... +zopakuje po něm, zavrčí při tom a nejradši by si odplivla. Proč sakra k něčemu takovému volali vargamora? jestli ho chtěli... polkne a má co dělat aby se nepozvracela. Jestli ho chtěli zneužít, drogy by stačili, jak už řekl, tak proč... Zděšení jí prostoupí každou buňkou těla. Má dojem že se jí podlomí nohy. Jeden zatraceně pádnej důvod by tu byl. Má dojem že každou chvilkou sebou sekne. To mu nikdy nemůže říct, jen se může modlit, aby se to nestalo, protože.. .Popravdě neví, jak by se s tím vyrovanala. Nebo hůř, Gabriel.+ Hm... +prsty na bradě ji skoro pálí. Takový slib... Nejspíš, asi nebude schopná ho dodržet, ale pevně přikývne, hroutit se z toho může v zamčené koupelně. Rozhodně se pokusí pro něj být silná a dát mu vše, co bude potřebovat. Má ale strach, že před ní právě uzamknul jednu svou stránku a bude těžké ji zase odemknout. V hlavě jí duní, vír myšlenek silný a rychlý jak tornádo... můžu se ho dotknout, políbit, chtít ho....+ Na to bude spousta času +řekne nakonec a o kousek od něj ustoupí, a ihned pocítí obrovskou prázdnotu. Připadá si děsně divně.+ Asi bychom se měli vrátit. +Vybaví si, jak vyjela na Davea. Chudák. Celou dobu po útoku smečky ji hlídal, aby se jí nic nestalo a mohla si pořádně odpočinout, a ona mu to vrátí takhle. Umíní si, že se mu půjde osobně omluvit.+ Půjdu ti nachystat nějaký nový pokoj.. +řekne nakonec a ztěžka si oddechne.+ Náš byt... bude potřebovat pár oprav. +přizná nakonec a doufá, že se vrátí dolů spolu.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 05 pro 2018 21:56

To asi bude. Ale ne zbytečně moc. +pomsta sice chutná nejlépe za studena, ale...nic se nemá přehánět. Uvolní paže a pustí ji, když se od něj odtáhne a krátce přikývne.+ Jo, měli bysme. +vezme ji za ruku a jemně ji stiskne, když spolu zamíří zpátky k domu+ Vrátila se s námi Rina. +řekne pak tiše a krátce se na ni podívá+ A taky máme novýho člena smečky. Je vlkodlak. +dodá ještě ten drobný detail. No když řekne, že mu půjde připravit nový pokoj, všechno se v něm sevře. Ale nemůže se divit, jestli s ním nebude chtít být v jedný posteli. Ne, nemá jí to za zlý, ale...je potichu trochu déle, až skoro ke dveřím domu+ Pár oprav? +zvedne tázavě obočí, když dostanu tu úzkost pod kontrolu a usměje se jedním koutkem, tím svým způsobem+ A jak jsi to tady vlastně zvládla? +vzpomene si najednou, že úplně snadno tady asi nešlo+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 05 pro 2018 22:32

+Proplete své prsty s jeho a loudavě se vydají zpět domů. Do jejich společného domu. Plného vlkodlaků, kteří, jak skrze pouto cítí, jsou napnutí jak struny.+ Jo, viděla jsem ji. +Hlas má spíš než naštvaný unavený.+ Bohužel ti nemůžu slíbit, že na ni budu milá a přívětivá, +to už by bylo prostě moc.+ Ale nejspíš ji nezabiju. Hned. +ušklíbne se a pak se na něj se zájmem podívá.+ Adoptoval jsi ho? +pozvedne trochu obočí a koutek.+ Trochu... +Jdou k jejich bytu, a když Syr s nepatrným zaváháním otevře dveře, tváří se, no provinile je slabý slovo.+ Trochu víc, možná? +podívá se na něj a jen pokrčí rameny, protože k tomu, jak to tam vypadá, tedy totální demolice, není co dodat.+ Bude ti muset stačit se se mnou krčit na jedný z těch malých postelí, než nám vyrobí novou obří bude asi chvíli trvat. +Řekne to tak schválně, protože toho ticha si všimla.+ A chci aby bylo mezi námi jasno... +opře se o futra otevřených dveří.+ Zapomeň na to, že se přede mnou uzavřeš, nebo stáhneš. +dívá se na něj děsně vážně.+ Jsi můj manžel a i když to ve zlém přišlo kurevsky brzy, jsem s tebou a nikam neodcházím. +Pak trochu váhavě, spíš opatrně, aby měl čas případně uhnout, mu vtiskne lehounký polibek na koutek rtů. Vejde do pokoje a zatímco jim balí těch pár věcí, které přežily její řádění, mu odpoví.+ Víš, dokud to byly jen výzvy, byla to celkem sranda... +ušklíbne se, vážně se těší, jak se ty ludry budou před Gabrielem cítit provinile.+ Jenže potom... Dave ti asi řekne víc podrobností. +dopakuje to tam a je připravená nastěhovat se, s ním, do provizorního bytu.+ Možná bys měl navštívit Rola, a přátelsky si s ním pohovořit. Pokusil se anektovat tvou smečku a ženu. Možná by ti to pomohlo trochu upustit páru.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 05 pro 2018 23:18

To po tobě asi ani nemůžu chtít. +pousměje se trochu+ No, vlastně nás tak nějak všechny zachránil před pádem z jedenácti kilometrů. +upřesní tu "adopci" a povzdechne si+ Je omega. Proměnili ho jen kvůli tomu, že to vycítili. +dodá ještě a čelist mu opět trochu ztuhne. Ale zjišťuje, že když myslí na ostatní, nemá čas myslet na sebe a to je rozhodně přesně to, co chce.+ No..moc pěkný. +konstatuje, když vidí tu kůlničku na dříví, co zbyla z jejich bytu. Když se tam tak postaví do dveří, dívá se jí do očí a s tím sliibem jakoby se část toho hnusu, co se na něj nalepila, rozpustila a odtekla někam pryč. Když se natáhne, aby ho políbila, na chvilku trochu ztuhne, ale pak by si dal nejradši facku. Tohle je Syr, krucinál. Jeho žena. Vklouzne jí prsty do vlasů a přitáhne si ji k sobě a políbí ji, dlouze,pomalu a důkladně.+ Miluju tě. +zašeptá jí do rtů, než ji pustí. Pomáhá jí balit, ale pak se zastaví v činnosti a podívá se na ni+ Ne. Ty výzvy tedy rozhodně nebyly sranda. +zavrčí temně a dotyčné dámy se asi mají na co těšit. No pak se k ní otočí tak prudce, že mu skoro křupne za krkem a oči mu zahoří zlatem tak náhle, jakoby někdo škrtnul sirkou u nádrže s kerosinem.+ Cože si ten parchant dovolil?! Stáhnu toho zmrda z kůže+procedí skrz zuby a i tohle zní dost jako slib+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 led 2019 06:21

Gabriel píše:+obočí se mu zvedá stále výš, jak postupně přidává podrobnosti+ Ježišikriste ženská, já z tebe fakt jednou skočním v blázinci. +zavrčí a chvilku ji špendlí pohledem na místě, no pak si povzdechne a zavrtí hlavou.+ Co má s tebou dělat...+protočí oči+ V každým případě jsem rád, žes ji nezabila...+řekne potom a koukne na ni+ ...protože bych u toho nerad chyběl. +ušklíbne se pak mrazivě a hodí jí klíče od jejich teréňáku+ A řídíš ty. Já jsem na to moc nasranej...+oznámí jí suše+ A rozhodně nemám v plánu to jen tak přejít. To mi věř. +ujistí ji a v očích mu vztekle zablýskne+ Tak jedem, nebo umřu hlady. +ušklíbne se a pohodlně se usadí na sedadle spolujezdce+

+trochu se pod jeho pohledem zakroutí a sklopí oči, ale pak jí lehce ztuhne čelist.+ No taky bys mi mohl třeba poděkovat za skvělé zprávy, že. +Řekne mu lehce vztekle, chytí klíče ve vzduchu a když s nimi pípne, a zabliká na ni...+ ježiši. no ještě tohle k tomu. +Ten obří jeep ještě neřídila. Fakt bezva.+ Jistě, vaše Veličenstvo. +Zavrčí, když šplhá nahoru na sedadlo řidiče, které je skoro výš než ona. Hezký, fakt hezký. Ovladačem otevře garáž a pak se pomalu rozjede do města. Řídí trochu ztuhle, než si zvykne, co a jak. Pak po něm střelí pohledem, a skoro zaskřípe zubama. Blbá, fakt blbá, místo rande...+ Víš co? seru na to. +Stiskne trochu víc volant, až jí zbělají klouby prstů a plast zmučeně zaskřípe.+ Chtěla bych vidět tebe, v opačný situaci, jak jen tak sedíš v klidu s rukama založenýma v klíně a neděláš nic do tý doby, než se dám do cajku a začnu to řešit. +Střelí po něm pohledem znovu, no pak prudce zabrzdí před křižovatkou na červené. Srdce jí buší o hodně víc. A když naskočí zelená, tak pořád nejede a už na ni začnou troubit zezadu další auta.+ Kurva! +praští rukou do volantu a vypne motor.+ teď jsem moc nasraná já. Jdu pěšky. +Odpoutá se a vyleze z auta ven. Do restaurace jsou to už jen dvě odbočky.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 18 led 2019 23:43

+trvá mu jen chvilku, než mu dojde, že opravdu nechápe, v čem je problém. Trochu zoufalým gestem si prohrábne vlasy+ Mě nevadí to, žes tam byla, jako spíš to, žes mi o tom zase neřekla. +potřese hlavou a upře pohled před sebe, ale pak se zase zadívá na ni+ Jo, tak to zkus i ty, představit si to opačně. +zavrčí čelist mu trochu ztuhne, protože to, co se stalo ve Státech ještě rozhodně nepřekonal. To se stane až ve chvíli, kdy za to zaplatí všichni, co s tím měli něco společnýho+ Kdyby ses s tím, kdo je za to zodpovědný, nemohla vypořádat. +řekne tiše+ Vím, že se Sianou to tak docela nevyšlo, ale...ta možnost byla. +zavrtí hlavou, pořád má pocit, že mluví úplně jiným jazykem a nedokáže správně vyjádřit+ Možná jsem prostě beznadějně staromódní a mám pocit, že bych se měl starat o tebe. Ne naopak. +ušklíbne se sarkasticky, no když vystoupí z auta, zůstane chvíli zírat+ Kurvadoprdelepráce! +vystoupí, přejde na druhou stranu a nastoupí za volant a před tím ještě zpraží jedním speciálně nasraným bledě-žlutým pohledem troubící řidiče za nimi. Zaparkuje před restaurací, vystoupí a se založenýma rukama se opře o auto a čeká na Syr. A aspoň má čas trochu vychladnout. Oba mají...+

Spoiler: show
Autíčko:D Lexus NX 300h Obrázek
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 19 led 2019 09:52

+Má neutuchající dojem, že oba mluví jiným jazykem a vůbec neví co s tím. Venku na vzduchu si zapálí cigárko, přitáhne si bundu víc ke krku a ty dvě zatáčky k restauraci se děsně loudá. Hrozně přemýšlí proč se poslední dobou kvůli všemu hádají. Představí si, že by to jeli do USA vyřídit a ta mrcha by na něj vyrukovala s tím co na ni... Stiskne zmrzlou dlaň v pěst. Jen ho před tímhle chtěla uchránit. Ale asi to zase bylo špatně. Achjo. Típne cígo a zvedne hlavu. Samozřejmě, že už tam je. A čeká na ni. Opřenej o to svý krásný fáro, s bledě žlutým pohledem. Docourá se až k němu a podívá se mu do očí.+ Ahoj, +řekne trochu ztraceně.+ je mi líto, že jsem nám zkazila rande. +Zamumlá a opravdu to tak je. Chtěla by mu toho ještě tolik říct, ale neví, jestli by to ještě nezhoršila, jestli by pochopil, co mu vůbec chce říct, tak je prostě potichu, a trochu smutně se opře čelem o jeho hrudník, nad založenýma rukama.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 19 led 2019 23:34

+pozoruje ji, zatímco se pomalu blíží a zjistí, že vlastně není naštvanej. Nebo ne jen na ni. A když k němu dojde a omluví se, povzdechne si a zavrtí hlavou+ Ale nezkazila. Vždyť ještě nezačalo. +cukne koutky, obejme ji a na chvíli přitiskne k sobě+ Taky se omlouvám. Nemusel jsem tak vyletět. +řekne po chvíli a políbí ji do vlasů+ Tak pojď, jdme se najíst. +pousměje se pak, vezme ji za ruku a vejdou společně do restaurace+
Gabriel
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti