Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 bře 2016 17:44

+Kapka bolesti smísená s neskutečnou vášní, nejlepší koktejl na světě. Prohne se proti němu, vychází svým klínem vstříc jeho bokům, až se jí nohy chvějí. Oprava, celá se chvěje v jeho náruči. Prosba, nebo příkaz ji pohltí.+ Ano.... +vzdychne a sténá mu do rtů, až sním naprosto dokonale splyne, až se jí nedostává kyslíku k dýchání, ale je jí to jedno+ Och Gabrieli... už... +vykřikne v tom jediném okamžiku, kdy se mu naprosto oddá. Stahuje se kolem něj v silné křeči a nepřestává volat jeho jméno.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 15 bře 2016 19:01

+když se kolem něj sevře v křeči vyvrcholení, popustí uzdu i svému sebeovládání a nechá tu ničivou vlnu, aby je oba smetla. Pevně ji objímá a v několika posledních dozvucích orgasmu přirazí, než se na ni zhroutí. Přesto ale většinu váhy drží na rukou, položených po stranách jejího těla, aby ji nezalehl.+ Miluju tě...+zašeptá jí znovu do ucha, oči zavřené, dokonale spokojený, příjemně unavený a šťastný+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 bře 2016 21:28

+Je celá vláčná a teplá z toho všeho sexu, malátná, jako opilá. Jenom se culí, víčka přivřená a hladká ho po krku, v tom místě, kde začínají růst vlasy.+ mmmm taky tě miluju +otře se líčkem o jeho.+ a děláš mě hromsky šťastnou ženskou, vlčku. +hehe, skoro je slyšet jak přede.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 15 bře 2016 22:21

A ty ze mě děláš nejšťastnějšího chlapa pod sluncem. A taky mnohem míň zlýho vlka. +mroukne jí do kůže a políbí ji na krk+ Ale taky pořádně utahanýho, nevím jestli s tebou zvládnu držet krok. Jsem už vlk v letech. +zašklebí se pobaveně a přitáhne si ji těsněji k sobě+ Takže je pravděpodobný, že brzo usnu. Odpustíš mi to? +zatváří se jako ztracené ščeně, ale koutek mu zrádně cuká+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 bře 2016 22:29

+Nemůže si pomoct, ale prostě furt se culí no, asi nějaký šok nebo co :)+ No tak to si musím dávat bacha, aby mi pak nepřišel Will promluvit do duše, že mám na tebe sice dobrý vliv, ale kazím ti reputaci. +Oči jí žhnout smíchem.+ No... zkusíme zapracovat s tréninkem +hmmm tak představa se jí zamlouvá.+ Ty můj vlku v letech, bacha abys díky mě předčasně nezešedivěl. Ale protentokrát ti to odpustím +zahýbe na něj obočím, a je taky hromsky utahaná, ta cesta a to všecko.+ Ale kdykoliv mě můžeš v noci vzbudit jo? +Zavrtí se mu v objetí, jak hledá tu onu správnou polohu a přitom se mu azdečkem vrtí v klíně. Jak je to jenom možné? :D+ Spi ty můj velký zlý vlku, odpočiň si. +zašeptá mu do kůže na paži.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 15 bře 2016 22:49

Toho bych se nebál...+zazubí se na ni trochu zubatě+ No vzhledem k tvýmu talentu dostávat se do průšvihů si vážně možná budu muset začít barvy vlasy. +poškádlí ji se smíchem+ Tak to se mi ulevilo, rozhodně bych tě nerad zklamal. +v očích mu rozpustile zajiskří a jak se mu tak zavrtí zadečkem v klíně, oči mu potemní a hluboce ji políbí+ Dobrou noc, moje družko. +zašeptá ji do vlasů a políbí ji na ucho. Přestože je opravdu ospalý, dovolí si usnout, až když si je jistý, že Syr spí. A spí jako zabitý až do rána:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 16 bře 2016 13:58

Ts ts, náhodou, já za to nemůžu, abys věděl, je to prostě z hůry dáno +zavře oči.+ Dobrou noc vlčku. +a usne+

+Ráno ji vzbudí horko, je to jak kdyby byla v pekle, až na to, že to je jen její vlk, který hřeje jak ústřední topení. Cítí se hrozně spokojeně, jak ji tak drží i sebe i ve spánku. Zadívá se na něj, jak má uvolněné všechny črty tváře a přes čelu mu spadají vlasy. Musí se usmát, je to prostě kus chlapa, a jen a jen její. Opatrně mu nadzvedne tlapu a sklouzne z postele. Ze země zvedne jeho košili, hodí si ji přes sebe a otevře neslyšně dveře na terasu. Čerstvý vzduch a vítr se do ní opře a dokonale probere.+ Ach to je ráno +culí se a protáhne se, až jí košile vyleze nad zadek, ještě že ji nikdo nevidí hih. Zapálí si cigaretu a otočí se čelem k pokoji, aby viděla na Gabriela, a cítí takový pokoj a klid, jaký už dávno ne.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 16 bře 2016 14:25

+probudí ho závan chladného, svěžího vzduchu, pronikajícího sem otevřenými dveřmi na terasu. Otevře jedno oko a široce se usměje, když ji vidí stát na terase, orámovanou bledým světlem, časně jarního rumunského slunce.+ Dobrý ráno, družko. +zamručí, podepře si hlavu zazubí se na ni+ Vypadáš k nakousnutí...+konstatuje tlumeným hlasem, zatímco po ní klouže pohledem+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 16 bře 2016 15:44

Dobré ráno můj pane +usměje se na něj.+ A ty vypadáš zatraceně, zatraceně sexy můj vlku. +Zkonstatuje, jak je tam tak hezky rozvalený v těch peřinách, ještě celý takový pošoulaný od spánku.+ Nechtěla jsem tě vzbudit, zlato. +Po chvilce típne a... rozběhne se a hopne k němu pod peřinu a jelikož je venku fakt kosa, je pěkně studená. Hned mu ty studené ťapky strčí mezi jeho kotníky a rukama se uvelebí v oblasti hrudíku a zubí se, jak chytá infarktové stavy.+ Dobré ráno +políbí ho.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 16 bře 2016 20:59

+usměje se ďábelsky a když skočí do postele, zasměje se+ Ježíši ženská, jsi jak oživlá kostka ledu. +přesto si ji ale tiskne pevně k sobě; pak se k ní skloní a dlouze ji políbí.+ Dobré ráno...+zašeptá jí do rtů a v tu chvíli se rozdrnčí mobil. Hrubě zavrčí a začne v hromadě oblečení na zemi hledat svůj mobil+
Jo, Wille? +poslouchá a uvolněný a spokojený výraz se mu pomalu vytrácí z obličeje.+ Dobře, díky za informace. +zavěsí a povzdechne si+ Obávám se, že dovolená právě dospěla ke svému konci. A naše válka začíná. +spočine na ni vážným pohledem a je vidět, že mu to rozhodně nějaké starosti dělá+
Gabriel
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti