Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Gabriel » 08 srp 2016 23:08

+s několika posledními, tvrdými přírazy i jeho smete divoké vyvrcholení, vykřikne její jméno a křečovité stahy jejího těla vysílají další a další vlny rozkoše, až má pocit, že to snad neskončí. Nakonec na ni klesne, ale dává pozor aby ji nerozmačkal, schová obličej v ohbí jejího krku, vdechuje její vůni a vtiskne jí na citlivou kůži lehký polibek.+ To byla myslím velmi chutná snídaně. +zahuhle tlumeně do její kůže a může tak cítit, jak se spokojeně usmívá+ Nicméně mám pořád hlad. Jako vlk. +zazubí se na ni, když se odkulí stranou a opře se o loket, dívajíc se jí tak z výšky do tváře+ Co mi uvaříš, ženo? +zatahá ji laškovně za pramen vlasů a v očích mu rozpustile blýská+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 11 srp 2016 08:25

+S očima široce otevřenýma si vrývá každou jeho grimasu do paměti. Je nesmírně spokojená, že ten ukojený výraz má díky ní, a děsně ji to hřeje na srdci. Je hezké, jak je pořád tak opatrný, i když už není tak křehounká, lidská.+ Řekla bych, že vstávat a cvičit už máme dneska za sebou +culí se taky a kroutí si na prst jeho vlasy. Trochu se posune nahoru aby se opřela a vykulí na něj oči.+ To mi to teda pěkně začíná, sexuální a kuchtící otrokyně +zubí se na něj.+ tak ti nevím, asi dostaneš ovesnou kaši +Kření se poťouchle, protože ten jeho úšklebek je k popukání.+ Ale že jsi to ty +sklouzne z postele a provokativně se protáhne a zkusmo, automaticky, zakroutí ramenem,+ slanina, míchanica a sýrové tousty? +oblíkne si triko a kraťase a jde to nachystat, aby se pořádně najedli před cestou.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 11 srp 2016 15:05

Jo, taky bych řekl. +souhlasí s výrazem kocoura, co posvačil kanárka+ Neříkej, že jsi ve vlčí monarchii čekala něco jinýho. +ušklíbne se na ni drze, ale koutky mu zrádně cuknou+ Ovesnou kaši?! +zhrozí se opravdu upřímně+ Copak jsem nějaký kůň? +zatváří se jakoby mu bylo kdovíjak ubližováno; když ale vyleze z postele a tak provokativně se tam vystavuje, sklouzne po ní velmi spokojeným pohledem. Rozvalí se v posteli, ruce složí za hlavou a upřeně ji pozoruje jak chodí po pokoji, obléká se a vypadá u toho velice spokojeně. Pozorně sleduje jak testuje rameno, ale podle všeho to vypadá dobře, tak se mu výraz zase uvolní+ Hmm, to zní přímo božsky. +schválí jí to velkopansky+ Za chvilku za tebou přijdu. Udělej toho hodně. +mrkne na ni s úsměvem a vyprovodí ji pohledem z ložnice.+
+trochu neochotně vyleze z postele, dá si rychlou sprchu a už jako civilizovaný a oblečený vlk sejde dolů, odkud už se line přímo úžasná vůně+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 11 srp 2016 16:49

Tu kaši máš odměnou za tu otrokyni +mrkne na něj ještě než zmizí z ložnice do kuchyně. Zrovna otáčí první várku slaniny, když se tam objeví Dave.+
D: Alfo +pozdraví ji jak se patří+ můžu taky dostat nášup, mám hlad jak vlk
S: +Protočí oči, ještě si nezvykla.+ Ježiš vy chlapi, teda vlčí chlapi jste všichni stejní. +Ale na pánvicu přihodí další hromadu plátků+.
D: No ještě že to pán a vládce neslyšel +začne rozbouchávat plato vajec. Jop, celé plato.+
S: Pán a vládce se nejspíš ještě povaluje v pelechu, ale +míchá ty vejce vařechou co spíš vypadá jak lopata na povidla.+ Chtěla jsem se tě zeptat než odjedem jak to vypadá s Marykou?
D: +S hlasitým křach vyhodí tu kupu skořápek.+ V kolik odjíždíte? +snaží se odvést hovor někam jinam.+
S: +Otočí se od sporáku a dlouze pátravě, a trochu alfovsky se na něj podívá.+ Davide +zavrčí.+ moc dobře to víš, odpověz mi na otázku.
D: No, +malinko, jen malilinko se ošije.+ Nechtěl jsem tě tím zatěžovat, když vím, že máte jet pryč... +Prohrábne si vlasy.+ Vypadá to, že to nezvládne. To že Anton umřel ji dost vzalo a vypadá to že buď porodí předčasně, nebo potratí, nebo umře. To že se nemůže proměnit to dost komplikuje +pokrčí rameny, je chlap, co víc by k tomu měl dodat. Když tomu nerozumí.+
S: +Na chvili si na to musí sednout, pak ale zas vyskočí k míchanici a nandá ji na talíře.+ Stavím se za ní než odjedeme
D: Jsi laskavá alfo, ale to nemusíš máš spoustu...
S: řekla jsem, a jez, ať máš dost sil abyste to tu s Willem zvládli.... A přestěhujte ji sem, do hlavní budovy, je tu vrtulník.... a tak.
D: Jak si přeješ, ale jestli ti můžu dát malou radu, jako dobrý přítel +sedne si ke stolu a opatrně na ni koukne jestli se neurazila...+ neber si to tak, jestli si budeš brát každý jednotlivý problém tak k srdci, tak tě smečka za chvilku semele a vyplivne. Nevydržíš to dlouho...
S: +koukne na něj a zvedne zvědavě obočí. Zrovna ve chvíli, kdy vejde G přimhouří oči do úzkých štěrbinek.+ Od toho jsem sakra alfa, abych řešila každý jednotlivý problém, který nastane ne? Jestli to ta... +na chvilku se zarazí a spolkne slovo, které měla na jazyku.+ jestli to tak do teď nebylo aspoň vím, proč tu bylo tolik rozporů.... Takže díky, ale až budu příště chtít radu, řeknu mu, +kývne na svého muže.+ Nebo napíšu do Brava. +Umyje si ruce a přejde ke Gabrielovi.+ Ještě musím něco zařídit, nech si chutnat, za chvilku jsem zpátky. +Políbí ho letmo a vyběhne se podívat na Maryku.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 12 říj 2016 02:27

+portál je vyflusne v jejich ložnici a sotva stačí zmizet, když na Syr upře velmi významný a vyčkávavý pohled+Takže... O co šlo v té tajné komunikaci s blonďákem? +nevypadá naštvaně, spíš jen zvědavě a maličko ostražitě. Aspoň zatím:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 12 říj 2016 09:22

hmmmm +zabručí spokojeně, že jsou doma. Sundá si koženou bundu a položí ji na křeslo a pohledem zkoukne, jak je venku hnusně, tak trochu přitopí na radiátorech.+ Co? jo tohle +protočí oči a musí se trochu usmát, tak nějak tušila, že mu to neuniklo.+ prostě +opře se lokty o kolena a podepře si bradu, když na něj koukne.+ Chlapci mají tak trochu problém s krmením. V. se krmí od Beccy, ale Rhage a Butch... +pokrčí rameny.+ Prostě, včera, když to tak hnusně krvácelo.... Chtěl tě požádat, jestli by se ode mne mohl +-jednou měsíčně nakrmit. +Řekne mu, jak to je a čeká na reakci, zatím z jeho obličeje není schopná vyčíst ani zbla.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 12 říj 2016 13:33

Jo, přesně tohle. +přikývne trochu prkenně a poslouchá, co mu na to poví. Pořád se trochu mračí, ale vypadá, že se necítí smrtelně uražen, takže asi dobrý.+ No...myslím, že asi dost dobře nemůžu nic moc namítat, pokud nechci zpochybnit důvěru, kterou v tebe mám, že jo. +povzdechne si nakonec trochu odevzdaně, dojde k ní a přitáhne ji k sobě+ A stejně tak mi přijde blbý chtít po tobě, abych byl při tom. + očividně by přesně to chtěl, ale nechce, aby si myslela, že jí nevěří+ Takže pokud souhlasíš ty, já ti to těžko můžu zakazovat. Je to tvoje krev. +nelíbí se mu to, ale respektuje ji a nechce mezi nimi vytvářet žádný zbytečný, umělý problémy+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 12 říj 2016 17:01

+Tak trochu očekává další výbuch emocí, ale pak jen překvapeně zamrká. Už se vnitřně připravovala.+ Ale zlato +povzdychne si trochu a měkce se na něj usměje. Přitulí se k němu a nasaje tu tolik známou vůni. Zvedne k němu hlavu až se nakonec vidí v těch jeho karamelkách.+ Víš, já bych ale byla moc ráda, kdybys u toho byl, kdybys teda chtěl. +Pohladí ho prsty po křížích.+ Nechci před tebou mít nějaký tajnosti a vyvolávat zbytečný pochybnosti atd. víme, jak to dopadlo s minulou alfou, která tohle dělala +zahýbe na něj obočím, a povalí ho na křeslo a uvelebí se mu na klíně.+ Ale zkus se na to podívat z politického hlediska... +Chich, diplomat v akci.+ Tohle spojenectví s Beccy a jejími chlapci, by se nám někdy mohlo hodit. Nikdy nevíš, co za trotla se zas zkusí nás odsud vyšoupnout. A pár deci krve za to stojí. A i kdybychom je nepotřebovali...+pokrčí rameny.+ Chci říct, že mi to nevadí, ale pokud to vadí tobě, tak to odpískám. A teď, když už jsme u toho, +zašmátrá hluboko v kapse džínů a vytáhne malinkatou lahvičku.+ bych potřebovala pár kapek tvojí krve. +Drží ji mezi prsty asi ve výšce jeho brady, aby na to viděl. Protože maj s Vicky jistý plán a je to nezbytná ingredience.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 13 říj 2016 14:53

Dobře, jestli ti to nevadí, půjdu s tebou. Ne pokaždý, ale budu asi klidnější, když budu vědět, jak to bude probíhat. +konstatuje s úsměvem a líbne ji do vlasů+ Hmm, nestačím žasnou, jaký diplomat a politik se z tebe za tu chvilku alfování stal. +poškádlí ji a v očích mu pobaveně zajiskří+ Nicméně máš naprostou pravdu, tahle banda by jednou mohla přijít velice vhod. +přikývne souhlasně+ Takže máš moje požehnání k dárcovství krve. +zazubí se, ale pak ho úsměv poněkud přejde+ Moji krev? K čemu, jestli to smím vědět? +zdívá se na ni zvědavě+ Mám totiž svou krev docela rád tam, kde je. +ušklíbne se+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 13 říj 2016 22:38

To víš, že nevadí. +Dá mu pusu na čelo a proplete prsty jeho vlasama.+ To ví, učím se od mistra +mrkne na něj a usměje se.+ Ale přiznávám, že jsem si trochu oddychla +zkonstatuje, že je ráda, že hned nechce blonďáka zakousnout.+ Děkuju ti. +tentokrát ho políbí pěkně, důkladně.+ V poslední době se stalo dost nepříjemných věcí, abych přehodnotila i naši bezpečnostní stránku, ráda bych ti udělala ochranné kouzlo na míru, ale bez kapky tvojí životodárné esence to nebude mít žádnej účinek. +Docela dlouho si tuhle malinkatou lež trénovala, takže teď na ní nepozná vůbec nic, ani po ňufu.+ Prosím. +Je si vědoma, jak málo tohle slůvko používá.+ Dovol mi to.
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti