Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Gabriel » 12 kvě 2016 22:10

Tak odměna. V tom případě je to v pořádku. +zasměje se a líbne ji na nos+ Tajemství? No jasně, sem s ním. +zazubí se a pak mu obočí vyjede skoro do vlasů+ To myslíš vážně? No bylo načase, aby ji zas někdo trochu ochočil. Všichni víme, že nějakou tu kotvu docela potřebuje. +potřese hlavou+ A tak mě napadá…má tahle tvoje odměna něco společnýho s naší zubatou kámoškou a důvodem, proč s tebou chtěla tak akutně mluvit? +zadívá se na ni zkoumavě a rty mu zvlní pobavený úsměv+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 13 kvě 2016 09:33

Boží že? mám z toho děsnou radost, sice jsou oba zabejčení jak pařezy, ale tak, vždycky to nemůže být jednoduché. A jestli má někdo šanci, tak je to Vishous, ne že bych mu fandila +culí se a mele mele mele.+ No jasně že má +protočí oči a zasměje se.+ Pamatuješ si tu hlášku z dávnejch dob, kdy televizní hlasatelka nastavovala zrcadlo kriminalitě? tak já jsem nastavila zrcadlo Becce a možná trochu ji nalákala do střešního apartmána a čistě náhodou se tam to její dvoumetrové zrcadlo objevilo. +Ve tváři má výraz spokojené kuplířky.+ A Payne ho má ráda, lobbovala za něj, co k tomu dodat, snad to všechno klapne. Tak a už jsem vymyslela, jak začneme naši dovolenou +nalije panáka i jemu, když už jsou teda vzhůru.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 17 kvě 2016 02:00

No je pravda, že zrovna tihle dva tvoří lehce výbušnou kombinaci. Nevím kdo z nich dokáže případné exploze kočírovat. +zamyslí se s trochu pobaveným, ale i skeptickým výrazem na tváři+ No ne. To jsem netušil, že mám doma tak zdatnou dohazovačku. +zasměje se a přemýšlí, jestli nebude potřeba kompletní rekonstrukce apartmánu:D+ Vážně? +to ho rozhodně zaujme a spokojeně se chopí skleničky, kterou mu obratně připravila+ Tak povídej, co ta tvoje ohnivá hlavinka vymyslela. +zatahá ji jemně za pramen vlasů a pak jí ho s úsměvem zastrčí za ucho+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 20 kvě 2016 13:06

Já nevím, +zasměje se taky, když se tak nad tím zamyslí je to fakt jak smíchat kyselinu sírovou s chlorovodíkovou dohromady a čekat co se s tane.+ To víš no, pro nejlepší kámošku se obětuju +culí se.+ No napadlo mě, že jsme vlastně kousek od Černého moře. +Zakrouží tekutinou ve skleničce.+ Co takhle absolutně neluxusní trip, s batohy, stanem, spacáky a tak? Trošku vypadnout od konzumu, běhat si po lese.... +to, že uplně mimo lidi už snad ani nemusí dodávat.+ Vypnem, oba dva +koukne na něj, co on na to+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 21 kvě 2016 00:41

Možná bude lepší nevědět. +ušklíbne se pobaveně a pak zvědavě poslouchá její návrh na dovolenou+ Myslím, že to je perfektní nápad. Pod stanem jsem naposledy spal jako děcko. +zasměje se a dopije svoji skleničku+ Teď ale navrhuju jít spát, moje malá kuplířko. Dneska už máš odpracováno a když brzo opustíme civilizaci, je třeba si ještě užít naši úžasnou postel. +zablýskne mu v očích a bez varování ji zvedne do náruče a zamíří k posteli+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 03 čer 2016 08:58

Jsem ráda, že se ti líbí +vyzubí se.+ a uděláme si kotlíkový guláš +svítí jí očka, jak už se vidí na dovolené+. Bude se ti to líbit +nakloní hlavu bokem a zadívá se na ni, s pozdvihnutým koutkem.+ I když nevím jak to zvládnout tvoje starý záda +dobírá si ho zas. Pak se jen zasměje a zavrtá hlavu pod jeho čelist a jemně ho kousne do kůže na krku.+ To mě budeš nosit už do konce života? +hlas má prodchnutý emocí, protože je to prostě děsně hezký a nikdy se to neomrzí.+ čím jsem si to zasloužila? +v postěli se k němu přitulí, nohu a ruku přehozenou přes něj - prostě ho omotala jako liána.+ a nezapomeň, že ještě musíme do nového bytu +vzpomene se najednou.+ než pojedeme mimo civilizaci
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 03 čer 2016 21:46

Hmm, to zní skvěle. +typickej chlap, jídlo je prostě tutovka:D+ No, to nevím, asi mi je budeš muset každý ráno rozmasírovat. +prohodí s vážnou tváří, ale v očích mu pobaveně zajiskří+ Naprosto správně, na to se můžeš spolehnout. +přikývne souhlasně na to nošení a přitulí si ji k sobě co nejtěsněji+ Prostě tím, že jsi. To bohatě stačí. +zašeptá a pomalu, něžně a procítěně ji políbí+ Nezapomenu, neboj. A i kdyby, ty mi to určitě připomeneš. +popíchne ji se smíchem a polechtá ji na žebrech+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 05 čer 2016 10:02

och jistě, vaše chlupatosti, cokoliv si budete přát +oplácí mu se stejně vážnou tváří ale koutky jí cukají...+ hmmmm +jenom spokojeně zamručí, protože to je krásný, romantický jak z nějaké pohádky.+ Někdy mě děsíš +tím myslí jak se z bosse smečky, tvrdého, nesmlouvavého a kontrolou posedlého vlka změní na naprosto úžasného romantika.+ ale moc tě miluju. +Prohrábne mu prsty vlasy a pak výhružně přivře oči na lechtání.+ Počkej až se vzbudíš a nebudeš se moct pohnout +Zamuchlí se pod peřinu.+ Ruku prosím... +čeká až ji nastaví aby se mohla přitulit.+ Jednou jsem četla v nějaké knížce +vzpomene si, jak tam tak leží spolu.+ Že jeden muž nosil každý den svou ženu ráno ze schodů dolů do kuchyně na snídani. Ne proto, že by musel, ale proto, že mohl a dělalo mu to obrovskou radost, že prostě mohl pro ni něco dělat... že tys to četl? +Podívá se na něj a přitom si vrývá do paměti každý kousek jeho kůže, lehké strniště na tvářích a bradě, černotu řas...+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 09 čer 2016 23:12

Doufám, že ale jenom trochu...+ji děsí. Líbne ji jemně na koutek rtů+ Taky tě miluju. +pousměje se a poslušně jí nastaví ruku, aby se mohla pohodlně přitulit+ Hmm a to byla výhružka, nebo slib? +přivře oči a rty mu zvlní ďábelský úsměv+ Pokud vím, tak nečetl. Jenom prostě chci, abys byla šťastná. +pokrčí lehce rameny, jakoby to vysvětlovalo všechno. Opětuje její pohled, stejně vážně a intenzivně+ Několikrát jsem tě kvůli své hlouposti ztratil. Nehodlám ty chyby znovu opakovat. +řekne po chvíli tiše a zní to skoro jako přísaha...+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 13 čer 2016 12:18

Jasně, že jenom trochu +protočí oči.+ díky +zavrtá se k němu. Bože on tak krásně voní.+ To můj milej chlupatej příteli bylo konstatování +v očích jí svítí jiskřičky.+ Jsem šťastná, s tebou. Je to jednoduché. Miluj mě a budu pořád šťastná, stejně jako chci, abys byl i ty šťastný. +pak se trochu zamračí.+ Nejsem si jistá jestli to byly jen tvé chyby +tyto části vzpomínek má pořád zamlžené.+ Ale budem na tom makat společně, co říkáš? +Nevědomky mu prsty kreslí do kůže na břiše a při tom zavře oči.+ A až se vrátíme z dovolené, zajdu za Viktorem ohledně těch papírů +tohle slib rozhodně je. Je na čase pohnout se dál.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti