Pracovna a kancelář

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Pracovna a kancelář

Příspěvekod Syriana Spinnel » 10 říj 2022 12:09

Gabriel píše:To se můžeš klidně vsadit...+ubezpečí ho bez jakékoliv falešné skromnosti+ No tak to je báječný...+potřese hlavou a jeho chuť k jídlu trochu přešla.+ Možná nás tu brzo všechny sežere a bude vyřešeno. +poznamená sarkasticky, ale vzhledem k okolnostem to možná není až takový nesmysl...+

Řekněme za půl hodiny. U mě v kanclu. +upřesní to a zamíří za Syr, protože sprchu a čistý oblečení potřebuje taky. Třeba se pak bude cítit aspoň o trochu líp+

+Cestou po schodech nahoru chvíli polemizuje nad Gabrielovou poznámkou o tom, zda je Sorinek všechny nesežere.+ Možná by mohl sežrat Fenrira... +nadhodí spíš konverzačně, než zapadne do sprchy, a protože mají jenom půl hodiny, dokonce to zvládnou bez nějakého rozptylujícího osahávání. Hodí si na sebe svou letité uniformu, čili černý rifle, triko a steely a než se dospravuje Gabriel, stihne se i pomazlit se Sorim. A protože se malé vlče rozhodne být zrovna zase lidskou bytostí, a to unavenou bytostí, rozhodne se, že ho nikam odkládat do postýlky nebude a raději si ho přiváže do šátku. Chce jej mít u sebe.+ My můžeme, +stáhne si kouzlem usušené vlasy do drdolu a rty přejede balzámem+Dimitrij by měl dorazit za 8 minut. +ano, i to už stihla zařídit. Skrze jejich pouto.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 10 říj 2022 19:03

To snad radši ani ne...tys neslyšela, kolik kultur a společností věřilo, že konzumací nepřítele pohltíš i jeho sílu? +koukne na ni a tváří se tak vážně, že si z ní možná ani neutahuje+ Myslím, že víc moci už náš synáček nepotřebuje. +potřese hlavou; v rychlosti se osprchuje a vyjde mu to akorát přesně, že když vyjde z koupelny a dopíná si černou košili, Syr akorát zmíní, že Dimitrij dorazí za pár minut+ Bezva, mejdan může začít. +utrousí trochu kysele. Jo, sice je mu vděčný, že zachránil Syr i jeho syna, ale...tak nějak ho pořád nemá rád. Protože jestli byl hrozba dřív, po tom všem, co se stalo se to rozhodně nezlepšilo. Spíš naopak. Chvilku po tom, co vejdou do jeho kanceláře se objeví Will s Davem a chvíli na to přes portál dorazí i Dimitrij.+ Dobře, jsme rád, že jste všichni mohli přijít tak narychlo...+začne a tím myslím hlavně Dimitrije, umí si představit, že se mu taky nelíbí přiběhnout na zavolání:D+ ...nicméně situace si to vyžádala. +koukne krátce na Syr se Sorinkem uváznaým v šátku a pousměje se+ Byli jsme varováni, že naši smečku, potažmo smečky...+podívá se na Dimitrije+ může ohrozit něco, s čím nikdo z nás ani náhodou nepočítal. +odmlčí se, protože říct to nahlas mu pořád přijde šílený+ A sice, že by se měl v blízké době probudit Fenrir...+odpálí to nakonec a čeká, co to s ostatními udělá+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 11 říj 2022 19:15

Ach bohové, jsme absolutně ztraceni +povzdechne si, ale začne se smát, snad to nakonec všechno nebude tak horké, jak to vypadá. Nesmějí ztratit naději. Vlastně by měl být Gabriel na svého synka pyšný...+ By mě tak zajímalo, co jsi dělal ty jako vlče, asi se zeptám Willa. +hodí po něm vyzubeným pohledem, když vejdou do pracovny a Syr začne všem vařit kafe. A že ho budou potřebovat.

To, že Dimitrij přichází ví o několik zlomků sekund dřív než ostatní a tak se na to může aspoň trochu připravit. +A přesto, když se na ni zadívá o vteřinu déle než by měl, raději se otočí, proč v tom máchat čumák víc, než je nutné. Když už jsou tam všichni, sedne si vedle Gabriela na stůl. Ona už ví, co je "čeká", takže může pilně sledovat reakce ostatních.+ Náš Bolverk je s tím obeznámen také, +zodpoví rovnou první nevyřčenou otázku.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Dimitrij Ozera » 11 říj 2022 19:22

+Dneska je jeden z těch klidnějších dní, kdy měl v plánu si sedřít kůži v posilovně, akorát zvedat 350kg, když se JEJICH pouto otevřelo, not gonna lie, málem se udusil v tu chvíli. A přesto, teplo, které ho prostoupilo, a nejen jeho, ale i celou smečku, bylo jako tekuté zlato... Da, přijdu potvrdí jí to a odstřihne se. Odloží činky a musí to chvilku rozdýchat. Vlastně ji od porodu prakticky neviděl, jistě, když hledali Sorina, pomáhal, ale... To že ho kontaktovali tak akutně...+

Dobroje utro... +pozdraví ve spolek a ač nechtěl, MUSÍ se na ni podívat, tváří se ale jako pokerový hráč a vezme si nabízené kafe, sedne do křesla a čeká co z nich vypadne.+ To povídačky pro malé děti... +nakrčí nos a pak se nad tím zamyslí...+ Nikdo ho neviděl skoro tisíc let a i před tím to možná jen legendy. Jste si jistí? +Nakloní hlavu trochu bokem a snaží se si vzpomenout na všechno, co kdy o bohu způsobivším Ragnarok, ví.+
Dimitrij Ozera

Příspěvekod Gabriel » 12 říj 2022 20:08

No, to se klidně zeptej, lásko. +usměje se na ni, nebzepečně mile, což neznačí nic dobrýho+ Ale já si v tom případě možná zajdu na pár piv s Charliem...vlastně bych ho docela rád zase viděl...+zamyslí se tak vážně, takže v tomhle případě asi opravdu neblufuje:D+

Jo, to bych fakt rád, aby to byly povídačky. +musí s Dimitrijem jedině souhlasit+ Jenže od doby, co žiju s čarodějkou, zjistil jsem, že spousta stvoření, které jsem měl za legendy a mytologii, vážně existují. A bohužel ne všechna jsou neškodná...+konstatuje suše+ Nicméně, jisti si nejsme vůbec. +koukne krátce na Syr+ Je to svým způsobem věštba. +dodá a i jemu tohle moc přes pusu nejde+ Problém je v tom, že přinejmenším část z nich, které dotyčný kdy vyřkl, se vyplnila...+dodá a má z toho faktu opravdu pramalou radost+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 12 říj 2022 20:43

Tím jen víc zvyšuješ mou zvědavost. A co si nepamatuju jako by se nestalo, + Vyzubí se a Nad poznámkou o Charliem jen pozvedne obočí...+ Dovol abych ti připomněla, že z vašeho posledního dýchánku jsi odešel z modrým čírem...

Teď nevím, jestli se mám omluvit, či nikoliv, že jsem ti a můj svět lehce nabourala idealistický život... +podotkne spíš pro sebe, no naštěstí se do toho vloží Will+

W: Dobře, takže věštba... +podívá se na své Alfy, na Dimitrije a pak na Davea.+ berme tedy jako předpověď že to nastane. kdy, kde, kdo, shrňte fakta co víte +Vyzve je klidně, otcovsky, jak on to umí.+

S: Víme, že to má být v lese, na stromech má být listí, takže teoreticky zimní období, což je tady u nás skoro půl roku můžeme vyloučit...

Dave: Jo, sněžit začne někdy během příštího měsíce

S: Díky, Dave, dál víme, že tam má být Sorin a Fenrir. Takže vlastně toho moc nevíme, a jo ještě že to má být za denního světla.

Dimitrij: +Tady se asi všichni zbláznili...+ To přece není možné, net? věštba? vážně, lidi, já prostě nevím.... +zavrtí hlavou, a i po tom všem co tady s těmi lidmi zažil je pořád skeptický. Halt moc dlouho žil v prakticky uzavřené bublině.+

Will: Možná bych vám měl něco připomenout, mí Alfové +a tím výčtem zahrnuje i Dimitrije.+ Tady náš Gabriel +zadívá se na něj tak hrdě, až z toho chytá za srdce.+ Je z přímé linie Fenrira. +Nechá ta slova vyset ve vzduchu.+ Myslím, že někde v baráku jsou listiny, které to prokazují a obraz...

S: Jo, ten obraz jsem viděla. S Derrekem jsme ho schovali do sklepa... +Nicméně se na svého manžela zadívá ze zcela nového pohledu. Tak přece jen není Král jen tak jako samozvaně, a trochu se zastydí, že kdo ví proč si to možná myslela.+

Will: +Pokračuje, jak Syr domluví.+ Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby tady naše princátko, které už teď kolí dvanácteráky, jako jeho vrstevníci slepice, by byl důvodem Fenrirova probuzení.

Dimitrij: +Prudce otočí hlavu a zadívá se na Gabriela, i pro něj je tohle nové světlo a vlastně to dost věcí vysvětluje. Když ale jejich beta pokračuje, oči se mu zúží a neujde mu, jak si Syr Sorina přivinula víc k sobě. A kurva.+ A kurva +zopakuje nahlas.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 14 říj 2022 22:36

Hmm...+přivře oči a chvilku to zvažuje+ To riziko jsem ochotný podstoupit...+usoudí nakonec a ďábelsky se na ni zazubí+ Každý den děkuju bohům, že ses tenkrát omylem přemístila zrovna do mýho pokoje...+řekne pak tiše, jen pro ni, i když to tam nejspíš všichni slyšeli. Pár vteřin se na ni dívá, než se znovu otočí k ostatním+

+když se Syr chopí slova, nepřerušuje ji, prakticky do chvíle, než se ozve Dimitrij a vzápětí Will s tou exkluzivní informací o jeho rodokmenu.+

Už dávno jsem se smířil s tím, že možné je prakticky cokoliv...zkus to taky, dost věcí to usnadňuje. +poradí přátelsky Dimkovi a ani v tom nezazní žádný osten:D+ Jo, já vím, je to ohromující skutečnost, jenže ani to, že je můj prapředek bohužel neznamená, že by byl přátelsky naladěný na rodinný dýchánek. +ušklíbne se+ Daleko pravděpodobněji bude chtít odstranit veškerou hrozbu a ujmout se vlády sám. A to nad všemi. Vlky, lugaru, vlkodlaky...bez vyjímek. +dodá a přejede všechny pohledem+ V ideálním případě bysme jeho probuzení zabránili, ale obávám se, že tenhle proces už začal...+podívá se na svého syna, co si klidně pomroukává u Syr v šátku a vůbec ho tahle vážná debata nezajímá+ Jo, to je poměrně přessný...+konstatuje suše Dimitrijovo hodnocení situace, ale pak se zarazí a ohlédne se na dveře za sebe.+ co to bylo? +jo, rozhodně to znělo jako prásknutí provázející přemístění+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 říj 2022 18:34

Dimitrij: No možná si třeba bude chtít s námi jen promluvit... +nadhodí optimisticky, ale ani on není idealista a už si zvykl na to že co se této party týká, jde to vždycky všecko pěkně do hajzlu.+

Syr: +Chystá se pokračovat v rozhovoru, ale pak ucítí tlak na své štíty a štíty kolem domu, jak se tam někdo přemístí.+ Sem se ale nemůže nikdo...

Nicci: +Na nic nečeká a rovnou vyběhne schody do kanclu, rozrazí je a udýchaně ze sebe začne chrlit, protože si říká, že to prostě na ně vybalí a pak se děj vůle boží.+ Jsem vyloučená na rok ze školy a vdala jsem se... +má zavřený oči a když je otevře zůstane opařeně stát, protože tam není jen máma a Gabriel, ale taky Will, Dave a Dimtrij.+

S: +Jenom zvedne obočí, jakmile tam vpadne její minikopie, ale než se stihne na cokoliv zeptat už to na ně chrlí. A Syr zbledne tak, že se jak Dimitrij, tak Gabriel posunou blízko k ní. Otevře pusu, a pak ji zase zavře. Tohle je prostě zlej sen, ze kterého se ještě neprobrala. Normálně se jí udělá zle a má nějak strašně slabé nohy. Do hajzlu se vším, prostě sebou kecne na zem a Sorinovi se to moc nelíbí, takže využije příležitosti, přemění se a z místnosti zdrhne.+ Tohle se mi zdá, že jo? +Zadívá se na chlapy kolem sebe, než zapíchne pohled do Niccs, která tam stojí jak nějaká hrdinka z románu Jane Austenové a... svírá prstýnek na prstě, jako by ji měl zachránit. Do kurva hajzlu! Během vteřiny nechá domem proběhnout svou moc s jediným příkazem pro toho zatraceného parchanta.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 15 říj 2022 22:43

+už v okamžiku, kdy Nicci rozrazí dveře, ví, že tohle bude hodně zlý. A tahle domněnka se mu taky vzápětí potvrdí, když to Nicci vybalí rychlostí kulometu. A když vidí výraz Syr, napadne ho, že to možná bude horší než zlý...Nedokáže potlačit slabé zachvění, když se domem prožene její moc. Jen v duchu zadoufá, že Derrek bude mít dost rozumu, tvářit se aspoň trochu kajícně. Jenže i tahle naděje splaskne, když se otevřou dveře a objeví se Derrek, pohledem přelétne místnost a když uvidí Nicci, očividně mu všechno dojde+

Derrek: No...zdá se, že tajemství je venku...+konstatuje celkem suše i přesně, ale k záchraně situace tahle slova úplně nepomůžou... A jeho zatvrzelý výraz už vůbec ne+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 16 říj 2022 14:57

Dave: +V první chvíli se má strašně moc chuť začít smát, protože tohle je tak absurdní situace, kterou by snad ani v Hollywoodu nevymysleli. Když ale Syr pustí svou moc... no nechtěl by být v kůži těch dvou.+ Máte to ale parádní průser, jen tiše zašeptá a regulérně z místnosti zdrhne.+

Will: +Má podobnej výraz jako Gabriel, ale i jeho naděje splaskne, jak mladého uvidí. A tady ten pitomec je čtvrtý ve smečce, no potěš teda.+ ehm, půjdu zkontrolovat.... děti. Půjdu je zkontrolovat +vycouvá taky z místnosti pryč, a za dveřmi se na sebe s Davem jenom podívají, koutky jim cuknou, ale neodváží se zasmát nahlas.+

Dimko: +V duchu spíš sám pro sebe počítá, o kolik je Nicci starší než Ninka, a dojde k závěru že o dva roky. Nooo, naštěstí má ten chlapec štěstí, že její otec není on. Stáhl by ho z kůže.+ Fenrira asi probereme jindy. Zavolej mi. +Řekne Gabrielovi, protože říkat něco Syr teď asi nemá moc smysl.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti