od Syriana Spinnel » 27 led 2022 13:10
Podobný blbiny? +obočí jí vyjede až někam do vlasů, protože přesně tyhle blbiny Gabriel dělá, no zdá se, že "dospěl"+ Ale to víš, že já se vrátím, přece těm hydrám, které čekají za dveřmi nedopřeju tak dokonalý kus masa. +obemkne ho nohama kolem pasu, když už je ve vzduchu a hluboce jej políbí zpět+ Já nic měnit nebudu, jenom si tam něco vypůjčím a namísto toho nechám zdařilou repliku. Protože co víme, tak doteď se ten artefakt od té doby neobjevil. Nicméně tuhle myslící část má na starosti.. no Jade. +Pokrčí rameny.+ Nicméně. +zčervená trochu, protože prostě pořád je i čarodějka a to co teď udělá, je proti všem jejich nařízením a zákonům a všemu. Vymaní se mu z objetí a přejde ke svému nočnímu stolku. Vytáhne z něj něco na dlouhém zlatém řetízku.+ Když jsem byla v našem bytě, tak jsem si odskočila vypůjčit +dodá a důrazem na to slovo.+ tuhle věc. +Dá mu do ruky obraceč času.+ Prosím neptej se mě, jak jsem k němu přišla +zkousne si ret, protože za jeden večer toho po něm chce spoustu.+ Pokud bych se nevrátila před úplňkem, zavoláš Charlieho a přijdete si pro mě. Hm? +Je trochu nesvá, protože dávat obraceč někomu, kdo není kouzelník je něco jako svatokrádež. A taky by bylo fajn mít ho sebou, pro jistotu. Jenže je si setsakramentsky jistá, že víc už jich na světě moc není.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me