Však já vím, ona je jen větší mamánek než Sophie. +uculí se, a Zo už cestou pryč dělá na Davea baf baf a chce mu sahat na uši, takže bude určtě v pohodě+ to mě mrzí, že to máš tak náročný. +koukne na ni soucitně, pač jenom samotný radosti těhotenství jsou dostatečně náročný+ V sousedovi joo? +zvedne obočí zaujatě+ No a jak to dělají ženský u Vás normálně? +zajímá se+ přece musí mít taky problém s proměnou ne? +pokrčí rameny+ nee, my jsme si hrály akorát. +zasměje se+ já úplně zkušenost upřímně taky nemám... těhotenství i porody jsem měla normální. Vím, že brácha to tenkrát řešil, ale v tý době jsme se moc... nestýkali. +dodá diplomaticky. pač v tý době žila zrovna s Jadem
+ Vím, že jim nabízeli nějaký možnosti, mohli magii dítěte svázat do doby po porodu, ale musela se svázat k něčemu, protože magii nejde jen tak pozastavit nebo zrušit. +zadívá se zamyšleně někam z okna a snaží se vzpomenout si, co o tom kdy slyšela od Chrise, a zároveň potlačit hlas ve svý hlavě, kterej zní trochu moc jako Jade, protože většinu svý znalosti o magii má od něj+
Můžeš... někomu magii vzít úplně. Což není tak jednoduchý, a předpokládám, že to ani nechceš, pač se u toho poničí to magický jádro, a už to nejde vrátit. Můžeš někomu tak jako... přerušit přístup k jeho vlastní magi. +zastrčí se vlasy za ucho, jak hledá ty správný slova+ To se dřív dělávalo vězňům. A bylo to fakt hnusný. +zašklebí se+ Protože tvoje magie v tobě pořád je, cítíš ji, vnímáš ji, ale nemůžeš se k ní dostat. Popisovali to jako... když ochrneš, a najednou nemůžeš používat nohy. Některý lidi se z toho zbláznili. +oklepe se trochu jen při tý představě+ Mohli bysme asi udělat to, co se dělá teď, když chceš někomu zabránit čarovat. Vytvořit antimagickou bariéru, která kompletně brání použití magie. Mají to třeba některý skřetí banky, nebo soudy a vězení, aby zabránili vloupání. Nebo ty antimagický pouta, co používají bystrozoři. Ale neumím si představit, jak bysme to dokázaly udělat jenom na tvoji dělohu. +pousměje se+ Asi by se to muselo vztáhnout i na tebe, a pak bys nemohla do konce těhotenství kouzlit, byla bys zranitelnější. Navíc kdyby se ti něco stalo, bylo by těžký ti magicky pomoct. +promýšlí to a podvědomě zatřese hlavou, jako by strkala Jadea vevnitř někam do šuplíku
+ No a pak se dá něčí magie dočasně svázat, jako spoutat. Záleží na způsobu, ale dá se to udělat i docela jemně, asi bych to přirovnala k tomu, když mimino balíš do zavinovačky, aby si nepoškrábalo obličej nehtama. +uculí se. Jo, kdysi dávno ji tohle všechno fakt bavilo+ Musí to udělat někdo s dostatečně silnou magií, aby ty pouta byly dost silný. +dodá+ Ten rituál neznám přímo, ale nemělo by bejt těžký se ho naučit... otázka ale je, co to udělá s vlčí podstatou miminka. +koukne z jedný na druhou+ Protože když mu někdo začne šahat na magii, může to cítit jako ohrožení, a kdoví jak zareaguje. A druhá věc je, že my nechceme jenom spoutat magii, ale i ty proměny, což je úplně jinej druh rituálu. +povzdychne si trochu poraženě+ No... upřímně bych to asi nejdřív konzultovala s někým... kdo se v tom vyzná trošku líp. +ušklíbne se trochu. nenavrhne ho a nenavrhne. ale asi jim to musí bejt jasný
+