The Bunker

Moderátor: Victoria

Re: The Bunker

Příspěvekod Payne » 25 kvě 2018 00:07

Někdy prostě nemůžeme úplně všechno. +pokrčí lehce rameny+ Ale i to, co máme, stojí rozhodně za to. +pousměje se něžně a když prsty přejede po rtech, jemně ho na špičky políbí. Pomalu, líně a procítěně jeho polibek opětuje+ Hmmm...+zavrní jenom do jeho rtů+ Jasně, že zvládli...+dodá a na rtech může cítit, jak se spokojeně usmívá+ Asi bych měla jít brzo domů...+nadhodí tak neadresně, ale moc nevypadá, že by se jí někam chtělo+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Dean » 25 kvě 2018 11:15

Mně přijde, že skoro všechno mám. +pousměje se, pohladí ji po bocích, a pak jí vtiskne polibek na rameno+ Jo. +pousměje se, tak trochu smutně, protože je mu jasný, že to znamená, že obscurus zaklepal bačkorama+ Jo, přemístím tě tam. +přikývne, ale nikam se nežene, nechce se mu od ní a taky se trochu bojí, že tam rodičové souloží :D Ale mít ji takhle u sebe se mu líbí, a neadresně ho napadne, že by se mu to líbilo častějc. Vlastně pořád. pípne mu mobil, je to smska od Lauren, že se přemisťujou domů, a že děti mrzí, že ho už nestihly vidět, ale rádi ho uvidí v neděli na oběd. Trochu se zamračí, zamyslí se nad výmluvou, ale ještě to odloží+ Nevím, v jakým stavu guns bude. +dodá a vrátí se myšlenkama k předchozímu tématu+
Dean

Příspěvekod Payne » 25 kvě 2018 20:03

To jsem ráda, protože mně taky. +usměje se na něj+ Dobře. +přikývne jenom+ Musíme spěchat? +zeptá se pak, protože se jí nechce a navíc má tušení, že doma bude určitě sama. Když mu pípne smska, neujde jí jeho výraz, ale nevyzvídá.+ Hmm, no jo. To mě nenapadlo. +zamračí se pak a kousne se do rtu+ Bí to určitě dá do pořádku, kdyby něco. Ale snad to nebude tak zlý. +zadoufá a přemýšlí, kam půjde, pokud bude Guns neobvyvatelný, protože pokud ví, v NY žádný náhradní bydlení nemaj. Ale možná o něm jenom neví.+
Payne

Příspěvekod Dean » 28 kvě 2018 12:54

+děsně nenápadně se jí uculí do vlasů a zavrtí hlavou+ Myslím, že nemusíme. Nemám na nic službu a než se bunkr vyprázdní... nikdo mě teď postrádat nebude. +pousměje se+ Při troše štěstí to bude v pohodě. +usměje se konejšivě, ale jistej si není+ A kouzlo toho spraví hodně. +pokrčí rameny, líně ji hladí po zádech, a napadne ho, že by mohla zatím bejt u něj, ale ví, že to by u ní neprošlo, tak se ani neptá+ No, napadlo mě... +začne obezřetně, a po očku po ní koukne+ Za dva měsíce mi bude osmnáct. Už budu legálně zodpovědnej sám za sebe, i v mudlovským světě. +odmlčí se na chviličku+ Chtěl bych si sehnat vlastní bydlení. +vypadne z něj potom+ Jen něco malýho, ale vlastního, víš? +pousměje se+ Mohla bysme se tam vídat častějc, mohla bys... tam třeba bejt pořád, kdybys chtěla. +nadhodí hrozně nenápadně+
Dean

Příspěvekod Payne » 28 kvě 2018 20:55

Dobře. +pousměje se a políbí ho na klíční kost, protože může a protože má to místečko hezky nadosah+ Já vím, Bí to zmákne. +prohlásí s úplnou jistotou, očividně o jejích schopnostech naprosto nepochybuje:D+ Hmm..? +zavrní jen, aby dala najevo, že ho poslouchá, ale když na ni tak koukne, trochu se posune, aby na něj líp viděla a se zájmem se na něj zadívá. No pak trochu překvapeně zamrká, zatím ji nic takovýho nenapadlo, i když ví, že mu už bude osmnáct.+ Pořád...+zopakuje po něm, jakoby chtěla zjistit, jak to slovo zní a pak k němu vzhlédne a usměje se+ Usínat vedle tebe, probouzet se vedle tebe...+nakloní se a políbí ho měkkce na rty+ Myslím, že to by se mi moc líbilo...+zašeptá mu do rtů+
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 30 kvě 2018 19:19

+po cestě z Guns do klubu ještě pošle Payne smsku+

Guns je obyvatelný. Až budeš chtít, můžeš se vrátit domů. Já přijdu za pár hodin. B.
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Dean » 31 kvě 2018 00:43

jo, asi jo. +připustí, že to nejspíš zvládne :D+ Je to jen nápad, ještě jsem ani nic nehledal... +pokrčí rameny rychle, než ho sestřelí, a pak překvapeně zamrká+ Ty bys... vážně? +koukne na ni zaskočeně+ Víš... víš, že jsem se tě zrovna zeptal, jestli bys se mnou chtěla bydlet, že jo? +ujistí se+ Já jsem asi čekal větší debatu. +uculí se trochu a koukne na ni+ Ale bylo by to děsně pěkný. +usměje se na ni a celej se rozsvítí, když mu dojde, že by chtěla+ Hm? +koukne na ni, když jí cinkne telefon+ chceš už domů? +usměje se+
Dean

Příspěvekod Payne » 31 kvě 2018 21:02

+musí se začít culit, když vidí, jak se tváří+ Ano miláčku, rozuměla jsem ti úplně dokonale, přestože nemluvíš mou mateřštinou. +zamrká na něj+ No nemusíme se kvůli všemu pohádat, nejsem snad taková semetrika. +zasměje se+ A navíc se mi ten nápad fakt líbí. +líbne ho na hranu čelisti. Když jí pípne mobil, přečte si zprávu a zase ho odloží.+ Nespěchám. Bí stejně ještě není doma. Každopádně Guns přežilo. +uculí se+ Nebo můžeme jít ke mně...? +koukne na něj tázavě+
Payne

Příspěvekod Dean » 01 čer 2018 22:42

Promiň. +zasměje se+ Ale někdy mě můžeš něco naučit. Ve svojí řeči. +usměje se+ Nejsem na jazyky moc dobrej, ale... něco se třeba něučím. +uculí se na ni+ To nemusíme, ale je to celkem velký rozhodnutí, spolu nastěhovat. +pokrčí rameny+ A myslel jsem, že budeš chtít zůstat s ní. +pousměje se, ale oči mu trochu svítí a je rád, že tak rychle souhlasila+ Můžem si to tam spolu i zařídit. +uculí se+ Já se moc nevyznám v takovejch věcech jako... závěsy. +plácne+ to bude asi lepší, tady se to za chvilku vyprázdní. +přikývne, posadí se na posteli a natáhne se pro tričko+
Dean

Příspěvekod Payne » 02 čer 2018 01:15

Jestli budeš chtít, tak moc ráda. +usměje se na něj; kdovíproč jí to nějak zvláštně zahřálo u srdce+ To máš pravdu. +přikývne+ A přiznám se, že to mě nejdřív napadlo, ale...dřív nebo později bych se stejně odstěhovala. Vím, že s Bí nebudu navždycky. +pokrčí lehce rameny+ A kromě toho, budu za ní chodit a v Guns chci pořád pomáhat. A peníze se taky nejspíš budou hodit. +uculí se a koukne na něj+ No...taky nejsem expert. Přes závěsy. +zasměje se+ Ale pokoj jsem si docela zařídit zvládla, takže tohle zvládnu taky. A možná, že přihlédnu i k nějakým tvým přáním. +zašklebí se vesele a oblíkne si svoje tričko, vezme si ze stolku svoji zbraň, kam ji odložila, prohrábne si vlasy, ale pořád má pocit, že jsou dost rozježený:D pak se ho chytí a nechá ho, aby je přemístil ke Guns+
Payne

PředchozíDalší

Zpět na Jade