No, tady už to tak chodí. +uculí se na ni a otevře dveře+ Tohle je tvůj pokoj. A támhle je koupelna, ve skříni jsou nějaké šaty, kdyby jsi měla zájem. +odtuší+ No... možná až se uzdravíme, tak využiju tvoje služby. +pousměje se+ Moc dobře bojuješ a já jsem už dlouho necvičila...
dobře, budu spát s mečem, kdyby se tvoje sestra vydala na obchůzku. +uculí se+ díky. +přikývne+ ano? tak to ti klidně můžu slíbit. +usměje se křivě+ až se trochu zmátoříme, ráda si s tebou zabojuju. myslím, že to bude docela výzva. +zazubí se+
No, to snad nehrozí. +uculí se na ni+ Kdyby jsi něco potřebovala, tak stačí zazvonit na sluhu. +ukáže jí na zvonek+ Já bydlím o patro víš, vlevo. Kdyby jsi mě hledala. +pousměje se, tak trochu uculeně a zpod řas na ni koukne+
kdyžtak zazvoním. +usměje se+ aha, a na tebe zvonek nemám? +uculí se+ ani jsem ti nepoděkovala... vlastně jsi mi tam venku zachránila život.+pousměje se+ to monstrum by mi dalo pěkně zabrat. +přizná klidně+ takže... děkuji. +usměje se hezky+
No, na mě zvonek nemáš. +zasměje se+ Ne, já děkuju. +pousměje se+ Zbavila jsi nás mocného netvora. Teda... my sme se ho zbavily. Já bych ne něj taky sama nestačila. Tak... jsi odpočiň. +pousměje se a má se k odchodu k sobě+
tak to byl nejspíš osud, že jsme se obě octly ve správný čas na správném místě. +usměje se a přimhouří oči+ Chystáš se spát? +zeptá se nenápadně+ asi bych radši společnost, stejně teď ještě neusnu. +pokrčí rozpačitě rameny+ Ale jestli jsi unavená, nebudu tě zdržovat. +dodá s úsměvem+
+pousměje se a otočí se zase k ní+ Ne, spát nejdu, +zavrtí hlavou+ Jenom jsem se chtěla umýt a převléknout se, jsem celá od slizu a od krve. +koukne na svý šaty a pak na ni+
to je pravda, taky bych se měla umýt. +uvědomí si a zasměje se, prohrábne si vlasy, a zůstane v nich napůl vězet prsty, jak jsou slepené zaschlou krví+ Bohové vědí, že už to potřebuju. +odloží svoji zbroj a začne se zouvat+
No, vidíš. +usměje se na ni a sleduje její vlasy a pak padne pohledem na její nohy+ Víš, co? Tak já se půjdu taky umýt a pak se můžeme sejít a dát si nějaké víno. +usměje se na ni a vyklouzne ze dveří, i když jí to dá dost práce, tam na ni nevejrat a zamíří k sobě+