+domluví se s Wenai a přichystají Byronovi boží narozeninovou párty, pozvou všechny jeho kámoše a koupí obři dort z hamburgůeru, tunu alkoholu a nějakou tu trávu a kouzelnej prášek. Sophie je s Lafayettíma dětma a Vanesskou v dětským křídle, takže párty se může rozjet a trvat dva až tři dny +
úplně kapustově sexy. +směje se, a jak jdou nahoru, sophii má v náručí a malá z ní ojídá kapustu. V pokoji se rovnou svlíknou, a malou dá Jeefesovi, aby ji umyl a vybral jí kapustu z vlasů a převlíknul, a sama vleze rovnou do sprchy+
no ale takhle jsi ještě krásnější. +zasměje se a pustí ho k sobě pod vodu, omyje si z ramen kapustu a probírá si prsty vlasy, a tak na něj kouká+ Máš to tu rád, co? +uculí se pěkně+
Připadám ti tak? +culí se na ni a napne svaly, aby byly vidět a trochu se před ní předvádí, protože se jí chce líbit+ Ty jsi děsně pěkná, víš to? +usměje se na ni a nechá si vybrat tu kapustu z vlasů+ No jo, já vím. Je tu sranda. +přikývne+
to si piš. +uculí se, a ty svaly mu umyje vodou a sprcháčem+ Mně to přijde hezký. Jak jseš tu ve svým živlu. +uculí se, nakloní se k němu nahoru a políbí ho, úplně pěkně+ svítěj ti oči, dost mě to bere. +zazubí se+
Doma sem taky ve svým živlu, tam tě to nebere? +zazubí se na ni a chytne ji za boky a přitiskne ji k sobě+ Ty mě bereš pořád, kočko. +řekne potichu a krásně ji políbí+
mě to bere furt. +uculí se na něj a ty polibky mu hezky dlouze a vroucně oplácí, trochu na ně prší, ale to je jí fuk, přitulí se k němu tělem a rukama mu klouže po zádech až na zadek+ seš totiž můj. +uculí se a trochu hou kousne do rtu+
Ja jsem tvuj naporad. To je totiz uz dany. +usmeje se a polibi ji a dlanema ji klouze po tele+ Ja te miluju vis. +pousmeje se ponekud trapne, protoze vi ze se opakuje ale musi ji to rict+