Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Jídelna

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 úno 2016 22:47

Jídelna též dostála několika změn. Můj milovaný obraz samozřejmě zůstal. Zmenšila se délka stolu, což myslím zase trak nevadí, protože stejně jsme u stolu věčně věků tři (teď už možná čtyři ;) Ostatně, při jakékoliv příležitosti se dá stůl roztáhnout a přidat židle rozestavěné podél stěn.

Obrázek

Hned vedle jídelny jest kuchyně. Je tam vždycky teplo a něco k snědku. Samozřejmě má obrovský krb, kde se dá upéct vynikající pečínka. Někdy vás pozvu. A když otevřete ty nenápadné dveře a sejdete po kamenných schodech dolů, dostanete se do velké spižírny (z té se dá dostat do rozsáhlých sklepení)

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Re: Jídelna

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2016 00:11

Jo, to bude. +přikývne a opatrně jí prohmatá žebra+ Neměla bys je moc namáhat a bude to v cajku. +usměje se na ni a stáhne si napůl kalhoty, aby jí na ten bok viděla+ Nemám nejmenší tušení, takový monstrum jsem nikdy neviděla. +řekne a když jí čistí ránu, tak ani necekne a drží+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 18 bře 2016 00:31

já vím, jsem na modřiny a podlitiny zvyklá. +mávne nad tím rukou, a trochu zamrká, když se jí tam dotkne, přece jen to bolí+ nevypadá to zanícené. +skloní se k její ráně, a hadříkem ji jemně vyčistí. Pak vezme obvaz, a opatrně ale pevně ji obváže, aby se jí do toho nic nedostalo+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2016 00:33

+zapře se o stůl a drží+ Díky. +okoukne pak ten obvaz a zkusí pohnout nohou, když to jde, dojde ke stolu a neleje do pohárů víno a jeden jí podá+ Na zmírnění bolesti. +uculí se na ni+ Měla bys tu pár dní zůstat, můžeš mít otřes mozku, je to nebezpečný.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 18 bře 2016 00:48

Děkuji. +usměje se a vezme si pohár+ možná bych měla, teď když je ta příšera mrtvá, nikam nespěchám. +připustí+ a dlouho už jsem nespala pod střechou. +pousměje se+ tvjí rodině to vadit nebude? +koukne na ni tázavě+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2016 00:52

No, sestra určitě bude remcat, protože ta remcá pořád. +uculí se na ni a napije se+ Na druhou stranu, hlavní slovo má bratr a ten je teď na vykopávkách někde v Řecku... +pokrčí rameny+ Takže vítej. Budeš bydlet v pokoji pro hosty.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 18 bře 2016 01:04

nerada bych ti způsobila problémy. +usměje se+ dobře. +přikývne+ bude to jen na pár dní. +ujistí ji+ stačí mi jen postel a trocha jídla +posbírá si svoji zbroj, a šaty zase spustí dolů+ kdybys dostala horečku, budeme tu ránu muset zase otevřít. +upozorní ji ještě+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2016 01:07

+koukne na ni a musí se pousmát+ Kdyby jsi začala zvracet, tak je to otřes mozku, +zazubí se na ni, dopije víno a položí pohár+ Tak pojď. +mávne na ni a vede ji do jejího pokoje+ Je tu salon, +mávne tím směrem+ Tady je jídelna, v prvním patře knhovna, je tam duch, ale není nebezpečný. +vysvětluje jí+ Do západního křídla nechoď, pokud nechceš narazit na moji sestru. +ušklíbne se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 18 bře 2016 01:23

a nebo to víno. +uculí se a jde za ní po schodech, pak se musí zasmát+ připadá mi zajímavý, že mě varuješ před sestrou víc než před duchem. +směje se+ můžu ti s nčím pomoct? na oplátku za přístřeší+nabídne se+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 dub 2016 21:11

No ale už se mi odvděčuješ tím, že mě vezmeš sebou, nebo ne? +usměje se na ni a za chvilůku jsou u Tvrze+ Morris se postará o koně, půjdeme se najíst. +kývne na ni a zamíří do jídelny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Další

Zpět na Tvrz