Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 01 led 2017 01:07

To si piš, divochu. +zazubí se na ni+ Půjdeš se mnou o půlnoci ven koukat se na ohňostroj a trochu mrznout, abych se k tobě mohl tulit a zahřívat tě a pak ti dát pusu? +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2017 01:13

já jsem divoch? +chichotá se+ tak to bysme už asi měli vyrazit... +poznamená když koukne na hodiny+ ještě něco málo přes patnáct minut do půlnoci. +usměje se na něj+ patnáct minut je docela dost času. +pošeptá mu pod ucho nenápadně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2017 01:16

To teda seš. +uculí se na něj a pak na ni koukne a oči mu zasvítí+ To je docela dost času, to máš pravdu. +uculí se a pohladí ji po kůži pod trikem a zvedne ji a jde s ní do šatny, pro kabát, aby venku nezmrzli, že jo a nenáááápadně se tam s ní zašije :D+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2017 01:22

ale taky docela málo času. +zazubí se a ještě ho políbí, tak s příslibem, a to že mají tak omezenej čas je docela vzrušující, zatáhne ho tam do tý šatny a hned ho začne líbat, okousne mu ret a trochu se chichotá+ chceš mě ošukat na phillipině kabátu? +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2017 01:27

Na mě je to akorát. +zazubí se na ni a natiskne se k ní a trochu ji zatlačí erekcí do stehna, protože tu už teda má a omluvně se na ni uculí+ To bych teda moc rád, kdybys mi to dovolila, kočko. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2017 01:32

to je dobře. +uchichtne se, a přitiskne se mu schválně klínem proti klínu, chytne ho a stáhne ho k sobě mezi kabáty+ ty se ptáš o dovolení, jo, +zachichotá se a líbá ho a přitom mu stahuje triko přes hlavu, ale spěchá, aby to neprošvihli, takže se mu hnedka dobývá do kalhot+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2017 01:36

Já vím, že bych neměl, já si nemůžu pomoct. +uculí se na ni omluvně a už je u ní a kalhoty má i s trenkama někde u kolen a jí vyhrnuje sukni, rozáhne jí nohy a sklouzne prsty do jejího klína, ke vstupu do jejího těla, aby ji připravil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2017 01:41

+moc se snažit nemusí, protože to místo a ta situace a on ji vzrušujou docela dostatečně, nohy pro něj roztáhne víc než ochotně, a do ucha mu zašeptá jak moc a kde přesně ho chce, zatím mu sjede do klína prsty a začne ho hladit+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2017 01:46

+párkrát jí projede klín prsty+ n8dherně mokrá. +uculí se a prsty si olízne, protože nemůže odolat a na jeden příraz do ní vklouzne, až na dno, zasténá slastí a začne přirážet+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2017 01:51

+polaská ho v dlani a uculí se+ parádně tvrdej. +odpoví mu se vzrušeným úsklebkem, a když do ní pronikne, spokojeně zasténá a vyjde mu bokama vstříc+ jo... +zavzdychá, přitáhne si ho za zadek hloubějc do sebe a nemravně se na něj uculí+ ošukej mě. +pošeptá mu+ chci aby to poslední co tenhle rok zažiju byl orgasmus. +zazubí se udýchaně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz