Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Xena » 16 dub 2016 22:03

To je slabé slovo. +uculí se+ Však uvidíš u nás, určitě se jim nevyhneme. +protočí vesele oři+ Ah. +koukne na ni lehce zmateně+ A jak tedy víte, že existují? +uculí se a připije si s ní+ A ty v nějaké věříš? +usměje se+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 dub 2016 22:09

No, to nikdo neví, že jo. +zasměje se+ Musíš v ně jenom věřit a to je celý. +pokrčí rameny+ Já? No já v ně spíš nevěřím. +pokrčí rameny+ Jenom když se mi to hodí. +zazubí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 16 dub 2016 22:16

Tak to je u nás podobné, taky se na ně obracíme, jen když se nám to hodí. Možná proto jsou tak nevrlí. +zasměje se+ Ale mně se to líbí víc. +pousměje se+ Když nezávisíš na bozích a řídíš si svůj osud sama. +uculí se na ni+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 dub 2016 22:37

No tak ty jsi naprosto ten typ člověka, co se spoléhá sám na sebe a ne na pomoc shůry, bych řekla. +zasměje se a napije se+ Huh, už mi to trochu leze do hlavy, dáme si panáka něčeho dobrýho. Pojď se mnou. +vstane a mávne na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 16 dub 2016 22:44

Protože pomoc shůry je naprosto nepředvídatelná, a kdykoliv tě může kousnout do zadku. +zasměje se, a zacvaká zubama, pač už to taky v hlavě docela cítí+ A co máš dobrýho? +zajímá se, vstane, a přijde k ní+ Panejo, to je ale silný víno. +zamrká vesele+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 dub 2016 00:14

+ona se ráno taky oblíkne a dojde do kuchyně, kde jim už Maltezius nachystal spoustu jídla, co je dobrý a nekazí se a taky normální snídani, co jim vydrží na cestu a tak to poberou+ Pojedeme? +koukne na ni tázavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 28 dub 2016 00:36

+sbalí část jídla do svých vaků a co se tam nevejde, nechá zabalit wenai+ Dobré ráno. +usměje se+ Připravená? +přejede očima přes její oblečení a tlumok+ Pojedeme. +přikývne, ukousne si kus jablka, a zbytek schová. Ve stáji už čekají koně, tak dojde k tomu svému, pohladí ho a prohodí s ním tiše pár slov+
Xena

Příspěvekod Viktor Lafayette » 11 zář 2016 22:21

No jo, řekl jsem Malteziovi, ať je udělá, když máme takovou návštěvu. +zasměje se a když vejdou do jídelny, tak je tam na stole kopec palačineka všechny možný doplňky, marmelády, tvaroh, povydla, mutela, granko a skořice a k pití je kakao+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 11 zář 2016 22:28

Teda, to je pro mě čest +počká až si posedají každý na svoje a sedne si taky, vedle Viktora. Aby na ně hezky viděla.+ to je jako v nebi, dobrou chuť, +div ji netečou sliny a tak se do toho společně pustí, Syr jim nalije kakao a spoza hrnecek je pořád okukuje a culí se+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 13 zář 2016 13:54

No, když tu budeš častějc, budou i jiný jídla. +usměje se na ni a pomůže dvojčatům s palačinkama. Nici si pomůže sama, páč už je velká holka a Viktor si dá palačinku s tvarohem a usměje se na Syr+ Chutná ti to?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz