Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 01 led 2017 00:12

jo jo, pokecali. +přikývne a šlohne jí pár jednohubek+ Oni kolem sebe s tou Alex budou kroužit snad furt, tak jsem jim doporučil, ať se opijou, že se to značně zjednoduší. +zazubí se na ni vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2017 00:15

jakože pak na to vlítnou jo. +uculí se a na střídačku jim dává jednohubky+ a když se opijem my tak se to taky zjednodušší? +zazubí se a olíbne mu rty od česnekový pomazánky, pač to je ta správná láska+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2017 00:25

Jo, pak na to vlítnou. +zasměje se a přikývne a spiklenecky na ni zamrká+ NO já myslím, že my na to pak taky vlítneme, co ty? +uculuje se a olíbne ji a vezme si taky něco alkoholickýho k pití+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2017 00:30

myslíš joo? +zazubí se vesele a vtiskne mu pěknou pusu+ já teďka vlítnu na parket, lítáš se mnou? +uculuje se na něj, nakloní se k němu a chvilku mu jen tak krouží rty nad těma jeho, jen tak trošičku ho provokuje, a pak ho chytne za ruku a vyrazí tancovat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2017 00:36

Já lítám zásadně s tebou! +zasměje se a je hned za ní, vletí na parket a začne tam s ní tancovat svým osobitým stylem, kroutí boky a vlní se jak on+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2017 00:40

to já jsem ráda. +zazubí se na něj, tancuje tam s ním a okolo něj a všude možně, jako úplný pako, a lidi se jim trochu smějou, ale jí je to úplně fuk a má oči jenom pro něj, a pak ho chytne a zalomí ho jako ženskou při tangu, ovšem trochu se zamotá a oba skončí na zemi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2017 00:47

+to oni obdivujou jejich skvělý figury a odvahu při tanci a Byronovi je to taky jasný a pěkně s ní tančí, hlavně vesele, pak mu podjedou nohy a ona na něm skončí a on neodolá a začne se děsně moc smát, obejme ji a políbí, jak jsou tam spolu na zemi+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2017 00:51

+jenom vyjekne a sjede na zem na něj+ promiň. +rozchichotá se přiopile, polechtá ho pod trikem a zlíbá jeho rty, a nikdo tomu nevěnuje pozornost, pač všichni už jsou taky poněkud upravený, takže si klidně troufne a se smíchem ho líbá, docela odvážně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2017 00:55

Už tě mám v poloze ležmo. +směje se a hladí ji po těle, laská a vůbec si ji k sobě tiskne, jako by tam nikdo nebyl, na zemi si jich taky nikdo nevšímá a on ji pekelně líbá, teda jako pekelně dobře+ Kolik je hodin, kočko? +zajímá se, ale nepustí ji od sebe ani na kousek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2017 00:59

už jsme na to vlítli, jo? +zasměje se a líbá ho, až jí to působí jistý obtíže v oblasti slabin, zvlášť kyž se k ní tak tiskne+ nevim, už bude brzo půlnoc. někdo by měl bouchnout šampus. +zaculí se, ale ani se nehne, a vyměňuje si s ním polibky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz