Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 pro 2017 00:13

+usměje se, tak. Zrušené protože si nemůže pomoct, jak je to dokonalý a krásný s nima oběma najednou trochu se kolem nich sevře, ale jenom trosku protože už to víc nejde a pořád se na nich houpe a má pocit že musí vybuchnout+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 31 pro 2017 00:23

+Jean ji u sebe sevře trochu pevnějc, jak už je úplně na hraně vzrušení, lehce ji kousne do kůže na krku a v péru mu zacuká, a Locke zakloní hlavu vzrušením, šlachy mu na krku trochu vystoupí, kousne se do rtu a její horká vlhkost s ním dělá věci, ale hlavně ji chce na sobě vidět, krásnou a vzrušenou, a za ní Jeana, a v tom to Jean nevydrží, zasténá a vybuchne v ní+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 pro 2017 00:25

+cítí ho každej jeho pohyb. Vlastně cítí je oba ale zrovna teď jenom to jak ji Jean vyplni celou a tak horce, taky to nevydrží a stáhne se kolem jich v orgasmu, tiše vykřikne a má co dělat aby se udržela nahoře+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 31 pro 2017 00:35

+Jean ji chytne, opře o sebe, aby nesklouzla, a ještě jednou přirazí, aby ze sebe dostal všechno, přitulí si ji na hrudník, a Locke jen zalapá po dehu, jak se na ně dívá, oba dva v rauši orgasmu, a pustí ten svůj, přestane se držet zpátky, zasténá a několika přírazy se udělá taky+ u všech bohů. +zavzdychá udýchaně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 pro 2017 00:39

+opře se o Jeana a Lockeho pohladí po hrudniku, sleduje jak se propadá do orgasmu. Líbí se jí to a několikrát se na něm pohne aby si to co nejvíc užil+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 31 pro 2017 00:48

+Locke si připadá jako v sedmým nebi, na čele má pot a vlasy se mu trochu lepí ke kůži, ale když křeč v jeho těle povolí, uculí se na ni, tak křivě jak on to umí, natáhne ruku a pohladí ji po tváři zčervenalý vzrušením+ Ty jsi neuvěřitelná. +zasměje se tiše+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 pro 2017 00:55

Já? +Pousmeje se+ a co by na mě mělo být tak neuveritelnyho? +Uchichtne se a sklouzne do postele, Jeana stáhne sebou a tuli si je tam+ Já jsem jenom obyčejná holka.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 31 pro 2017 01:08

To přece není pravda. +zasměje se, stáhne ji k sobě do peřin a políbí ji, dlouze a krásně, protože musí, a setře jí konečky prstů trochu potu z kůže, Jean ji obejme z druhý strany, a spokojeně se zazubí+ Veselý vánoce. +popřeje jim spokojeně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 pro 2017 13:28

Vy dva ste úžasný. +Usměje se na ně a oběma jim dá pusu+ Hezký vánoce kluci.+uculi se na ně+ Myslíte, že bysme se už mohli jít kouknout ke stromečku, když jsem nás tak děsně moc zdržela? +Koukněte na ně strašně moc nenápadně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 31 pro 2017 17:16

Já myslel že to byl první dárek. +uculí se na ni Locke+ A myslím, že žádnej dárek ho už netrumfne. +nakloní se nad ní a vtiskne jí pusu+ tak jdem. +zasměje se a plácne Jeana po zadku, natáhne si spodky, a na to župan+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz