Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 23:50

+čeká celou tu dobu, protože on na ni bude čekat klidně i dýl, klidně až do konce světa a když se ona otočí, usměje se, něžně ji obejme a pohladí ji ve vlasech, ale nic neříká, aby nji nerušil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2016 23:53

+ona nic říkat nepotřebuje, jen ho úplně pevně drží a obklopí se jeho vůní a je u něj, protože tam je to nejlepší+ zlobíš se na mě? +zahuhňá mu pak do trika, a zvedne k němu svoje unavený lehce kocovinový oči+ kolik je hodin?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2016 23:59

Nezlobím se n tebe. +usměje se na ni a políbí ji na čelo+ Jsou asi dvě. +špitne+ Nemáš hlad? Nebo žízeň?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2016 00:05

+protře si oči hranou dlaně a vypadá fakt děsně, ale když jí dá pusu na čelo tak zavře oči a usměje se, protože je to krásně něžný+ mám oboje. Ale nikam nechoď, prosím tě. +pousměje se+ koupila sem si drogy. +přizná se mu, protože si tak úplně nepamatuje, že mu je dala+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 pro 2016 00:10

+kouká na ni a zdá se mu nádherná a děsně moc zranitelná a on ji chce ochraňovat+ To nevadí, kočko. +řekne potichu+ Hlavně, že sis je nevzala, to je obrovskej krok. +usměje se+ A přišla jsi za mnou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2016 00:15

+no přesně tak zranitelná si taky připadá :D+ nevzala, já... jsem nemohla. Kvůli ní, víš, ona... si to ode mě nezaslouží. +koukne bokem na sophii+ potřebuje pořádnou mámu co funguje. +usměje se trochu+ ale je to těžký, vrátit se domů když selžeš, já se tak stydím dycky. +zamumlá mu do trika+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 pro 2016 00:20

Ty jsi moc silná, víš? +zašeptá jí do vlasů+ Vrátila ses a nic sis nevzala. Jsi pořád silnější a silnější. Vlbec by ses neměla stydět, ale být na sebe hrdá. +pousměje se trochu,a le hodně hrdě+ Já jsem a moc.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2016 00:24

+no, to teda nedá, a poněkud dojatě se rozbrečí do jeho trika, ale je to takový očistný a správný, a má pocit, že se s tím fakt něco z ní odplavuje+ no, ale chtěla sem. a vyhodila sem za to hodně peněz. +zamumlá a vtiskne mu pusu na stehno, kde mu promáčuje tepláky+ máš to se mnou těžký, každý blbý vánoce. +fňuká+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 pro 2016 00:33

To je fuk, kolik peněz, kočko. +pousměje se a hladí ji něžně ve vlasech+ To neudělala je o hodně důležitější než chtěla. +zopakuje jí a je odhodlanej jí to opakovat pořád dokola, nejenom dneska, ale pořád+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2016 00:37

jo. +pousměje se, a ještě chvilku pláče, ale jen tak trochu, a pak se vedle ní pohne Sophie+ No ahoj koťátko, už ses probudila? +usměje se na ni a vezme ji do náruče, sophie jí strčí prst do nosu a zazubí se+ Ona je můj malej poklad. +usměje se na Byrona, a přitulí se k nim oběma+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz