Salon

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Salon

Příspěvekod Victoria » 08 led 2018 00:46

+přikývne, dojde s malou do pokoje, ukolíbá ji ke spánku, přikryje ji až k bradě a vrátí se za ním do salónu+ panejo, my pijem víno ze skleniček. +uculí se a sedne si k němu na opěrku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2018 16:51

No to teda pijeme. +Zazubi se na ni a podá ji skleničku.+ Říkal jsem si že bysme mohli zkusit něco novýho. +Zasměje se a přisune se k ní+ nějaký nový nápady v novým roce? +Zajímá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 led 2018 16:54

Locke Lamora píše:no čaj, na zahřátí. +usměje se, Jean si sedne k němu, a nechají jí místo uprostřed+ Ale prosím tě, nech toho. Já jsem tam kde chci bejt, s tebou. A bavím se dostatečně. +uculí se na ni, stáhne si ji za ruku k nim, a obejme ji, tak něžně, aby byla u nich schovaná+ Protože s tebou je to stejně nejlepší. +usměje se jí do vlasů+

Ty seš děsná kecka, Lamoro. +usměje se n něj a zavrtí hlavou+ Že jo Jeane. +Mrkne na Jeana a stulí se tam k nim+ Co budeme dělat v novým roce kluci? Pojedeme do Camorru? Za nějakým dobrodružstvím?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 09 led 2018 20:44

teda, až takhle dospělý jsme jo. +uculí se, a sklouzne do křesla k němu, aby se mohla namáčknou až na něj+ nějaký novoroční předsevzetí jo? +uculí se+ chtěla bych zkusit nějaký věci, co jsem ještě nikdy nezkoušela, naučit se něco novýho a každej den tě aspoň jednou rozesmát a políbit. +usměje se, a vtiskne mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 led 2018 20:49

Jenom trošku. +zazubí se+ Jo, mám tam něco rozdělanýho. +přikývne locke+ Zatím teda jenom v plánovacích fázích, ale... +uculí se ,a Jean zamyšleně přikývne+ Vypadá to, že se do Camorru stěhuje nějakej novej gang. Zatím o nich moc nevíme, snad nebudou dělat vlny. +pokrčí rameny a pohladí ji+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Byron » 11 led 2018 21:52

Ale to jsou děsně moc krásný předsevzetí a já je chci mít taky. Můžu je mít taky, když už je máš ty? +zajímá se a oči mu svítí a tak ji políbí, aby s tím správně začal+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2018 21:57

tak se podělíme, ne? +zasměje se+ Víš co, jsme manželé, co je moje je tvoje, a tak. +uculí se a pěkně ho políbí+ no a mám i pár jinejch nápadů... +uchichtne se, stáhne ho na zem a pomiluje ho pod stromečkem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2018 22:04

No to je geniáolní. Ty jsi geniální a proto jsem sio tě vzal. +zasměje se a políbí ji ještě jednou, protože je tak úžasná+ A jaký nápady, kočko? +uculí se a pomiluje ji taky, aby se jí to líbilo a nepíchalo ji jehličí, ale on+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2018 22:07

jistě že jsem. +zazubí se, a pak s ním leží pod stromečkem a kouká s ním skrz větve nahoru, trochu se o něj hřeje a usmívá se, ale nakonec se donutí zvednout a odplíží se spolu do pokoje za Sophií, vlezou do postele a spí až do rána+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2018 22:09

+kouká na ni, jak kouká do stromečku a jak se jí na tváři odráží barevný světýlka a přijde mu to kouzelně dokonalý a v posteli ji obejme a tulí si ji k sobě a až do rána+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz