Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 16 led 2017 01:48

+je tam s nima a vykládá jim pohádku, i když malá pořád pláče a sedí u nic v jiným křesle a drží Vici za ruku+ To je dobře. +špitne, když malá usne a pousměje se+ A co teď?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 led 2017 01:54

+pohladí ho po prstech a tak unaveně se usměje+ chuděrka malinká. +hladí ji jemně po zádech+ no... teď bych si taky trochu zdřímla, dokud ona spí. +pousměje se a trochu víc se v tom křesle stulí, okolo ní+ Dík žes tu se mnou zůstal. +kouká na něj tak něžně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 led 2017 01:57

Tak se vyspěte, ano? +usměje se a vstane a donese deku a přikreje je+ Já vás nespustím z očí, máte mí slovo. +zazubí se na ně+ Jsem váš ochránce! Váš rytíř Jedi!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 led 2017 02:08

ty se taky vyspi. +usměje se na něj a zachumlá se do deky+ vypadáš dost přejetě. +zazubí se, pohladí ho po ruce a pošle mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 led 2017 02:11

Já jsem rytíř Jedi, já čerpám sílu z... síly. +uculí se na ni a chytne tu pusu, dá si ji na pusu a pak jí pošle taky jednu+ Jenom spi, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 led 2017 19:28

jenom chvilku, hodinku. +usměje se na něj a spí ještě než dřív zavře oči, Sophii přitulenou na sobě, a spí tam pěknejch pár hodin, protože malá se konečně unavila. Když se zavrtí už je skoro poledne a hledá jídlo, tak si akorát vyhrne tričko a strčí malý k puse prso, hladí ji jemně po vlasech a je moc ráda, že už je jí líp, a pěkně potichu tam spolu jsou aby byrona nevzbudily+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 úno 2017 21:19

+po chvíli se stejně zavrtí, vzbudí se a usměje se na něj+ Dobrý ráno. +uculí se a protáhne se+ Tak co? Snídaně a pojedeme domů? Ať tu nezapustíme kořeny? +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2017 21:24

Ahoj. +usměje se na něj a zívne+ Jo, to bude nejlepší... vypadá to že už jí je líp, ale radši ať tu nenakazíme ostatní děcka. +uculí se na něj+ Potřebuje trochu opláchnout, je z tý teploty celá zpocená... vezmeš ji nebo chceš radši zabalit? +nabídne mu vybrat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 úno 2017 21:27

Tak já nám zabalím. +usměje se a pohladí malou po vláscích+ Běžte se cachtat holky moje, já to všechno zařídím. +zamrká na ně vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2017 21:30

Slyšíš to, jde se cachtat. +uculí se na Sophii, která už vypadá dobře, ale není tak veselá jako obvykle, vezme ji do koupelny a posadí ji tam ve vaně. Voda se prckovi líbí, takže za chvilku je slyšet jak se směje a výská, a když tam byron za chvilku nakoukne, je na podlaze pár čísel vody a vicky je mokrá až po ponožky, zato sophii svítí oči a zuby v úsměvu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz