Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 16 led 2017 00:51

Jasně, kočko. +usměje se na ni a vezme kapesník a jde ho namořit, spíš do takový vlažný vody+ Určitě ne, kočko. +usměje se a jemně zabalí Sophii do kapesníku, jak jenom může+ Asi se jenom nastydla, jak jsme lítali po venku. Nebo nějakej bacil.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 led 2017 00:54

jo, myslím že někdo u snídaně trochu pokašlával. +usměje se a otře si oči+ Jen mi přijde děsný, že jí nemůžu ulevít. +pousměje se a trochu se o něj opře+ mezi děckama to hrozně lítá... +pokrčí rameny+ ještě že jsme tady, doma bych nevěděla co dělat... sem děsná matka. +popotáhne a drží sophii a je jí fuk že má mokrý triko od kapesníku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 led 2017 01:05

Ale nejseš. +usměje se na ni a dá Vici pusu na tvář+ Jasně, že bys věděla, co dělat, jeli bysme k doktorovi. +mrkne na ni, když tam vejde Viktor s doktorem, co má kufřík a mile se usmívá+ To je doktor Smith. Náš rodiný lékař. Stará se o dvojčata i o Nicci.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 led 2017 01:08

měli bysme taky mít nějakýho rodinnýho doktora, asi. +pousměje se+ a trochu se o něj opírá+ já jsem moc ráda, že tě mám, víš, +usměje se na něj, a pak tam přijde doktor+ Dobrý večer, děkujeme, že jste tak narychlo přijel... +pozdraví ho a ukáže mu sophii+ ještě večer byla v pořádku, ale ted jenom hoří a nechce moc pít... ale zatím nekašle, ani nic. +koukne na něj nervózně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 led 2017 01:17

Jsem kdykoliv k dispozici. +usměe se na ni lékaře a vezme si Sophii k sobě a uklidňujícně na ni mluví, znova ji změří, a celou ji vyšetří a poslechne si ji+ Je jen nachlazená, nemusíte se obávat. +pousměje se na Vici+ Dáme jí sirup pro děti, to srazí teplotu a snadněji usne,to by měla, aby se vyléčila.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 led 2017 01:23

+sophii mu dá, trochu neochotně, ale moc se jí líbí jak na ni mluví+ Dobře. +oddychne si a vezme si ji zase do náruče, vyposlechne si všechny instrukce jak dlouho jí co podávat, a hrozně moc mu děkuje+ Máš nějaký peníze? +pošeptá Byronovi a houpe Sophii která pláče, pač jí ten sirup nechutná, ale musí ho jíst+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 led 2017 01:26

+všechno jí vysvětlí+ Zítra se na ni přijdu podívat, po pledni, ale kdyby se něco dělo, zavolejte mi hned, samozřejmě. +usměje se na ně doktor+ O peníze si nedělejte starosti. Doktor Smith ode mě dostává apanáž. +usměje se na ni a vyprovodí doktora Viktor+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 led 2017 01:32

děkujeme moc. +usměje se fakt vděčně+ tobě taky viktore. +mávne na něj, a chodí se sophií sem a tam, aby ji utišili, hodinu, druhou, třetí, a ona pořád vytrvale řve+ Běž si lehnout do pokoje pro hosty, ať se vyspíš. +navrhne byronovi a dá mu pusu+ ona furt ne a ne zabrat. +povzdychne si a tiše ji konejší+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 led 2017 01:36

Ne, kočko. +usměje se na ni a zavrtí hlavou+ Já budu tady s váma, steně bych neusnul, když nevím, že ste vy dvě v pohodě. +usměje se+ Ale můžu nám donýst třeba čaj, chceš?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 led 2017 01:44

tak jo. +pousměje se+ Já nic nechci, děkuju. +pohladi ho vděčně, posadí se do křesla a houpe je obě. a nad ránem se malá konečně unaví pláčem natolik, že jí usne v náručí, přitulená, celá ubrečená, ale začíná to vypadat, že jí trochu klesá teplota+ konečně spí. +zašeptá, usměje se na byrona přes pokoj a ani se neodvažuje pohnout aby ji neprobudila+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz