Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Hannibal Lecter » 28 lis 2016 00:31

Rád pomůžu, ale samozřejmě je to vaše akce. Nechci se vnucovat do vašeho zaběhnutého systému. +usměje se, a navíc by ji rád viděl v akci a ta představa mu připadá přinejmenším vzrušující+ Já rád pracuji s noži. Je to taková moje malá... úchylka. +poznamená svým terapeutickým hlasem, ale koutky se mu pobaveně zkroutí+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 lis 2016 00:38

Jen chci znát váš názor. +usměje se na něj+ S noži? Hmmmm +protáhne a zasněně se pousměje+ Jistě vám to s nimi sluší. +odtuší+ Máte nějaký oblíbený nůž? Favorita?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 28 lis 2016 00:42

+musí se usmát+ to nedokážu posoudit. +zasměje se tiše+ Nemám speciální sadu nožů na zabíjení, pokud se ptáte na to. +usměje se+ Nejraději... +přimhouří oči a zadívá se na ni jako by odhadoval co smí říct+ můj šéfkuchařský nůž. Ale nemusíte se bát, před přípravou jídla ho čistím. +pousměje se+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 lis 2016 00:52

Nemáte? +usměje se na něj a trochu ji to překvapí+ Kuchyňský nůž... +pohladí ta slova na jazyku+ To je... poetické. +usměje se na něj+ Svým způsobem. +pokrčí rameny+ Ale maso jako maso. +uculí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 28 lis 2016 01:07

Měl jsem. +připustí+ Ale popravdě jsem časem zjistil, že stejně raději používám ty kuchyňské. Mám je v ruce, takříkajíc. Navíc pokud by snad přišla policie... +přimhouří oči+ Jejich existence se dá snadno vysvětlit. +pousměje se+ To jsou moje slova. +přisvědčí a tak zaujatě si ji prohlédne+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 lis 2016 01:44

Někdy mi ukážete, jak snimi pracujete. +přimhouří oči a lehce zvedne koutky rtů+ Vždycky jste tak prakticý? +zeptá se ho s úsměvem a usrkne kávy+ Je to přece pravda... +sleduje ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 28 lis 2016 01:49

Někdy možná ukážu. +pousměje se, a za neproniknutelnýma očima si představuje, že by ji s sebou vzal na nějakou ze svých nočních výprav+ Vyrostl jsem ve válce. +odvětí s úsměvem+ Ale v tomhle případě... mám zkrátka rád ten pocit rukojeti v dlani. +pokrčí rameny+ To ano, predátorovi tak nepochybně připadáme. +usměje se opatrně+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 lis 2016 01:52

Predátorovi? +usměje se tázavě+ Myslím, že člověk nemá přirozeného nepřítele... Predátor člověka je, inu, jiný člověk. Nejčastěji. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 28 lis 2016 02:12

jako živočišný druh nejspíš ne. +připustí+ Ale zkuste se s holýma rukama postavit hladovému tygrovi, a budete prostě jen maso. +pousměje se+ Ale ano... mezidruhově jsme si největšími predátory sami. +souhlasí s ní+ Nicméně... predátor zabíjí účelově. +usměje se+ zvěř obvykle nezná radost z vraždy. přimhouří oči+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 lis 2016 13:26

+posloucha ho a trochu se u toho usmiva, jako by presne vedela o cem on mluvi. Coz ona taky vi+ Povazujete se za ptedatora, Hannibale? +zepta se ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz