Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 10 led 2017 23:46

Aha... +poslouchá jí a kouká na ni a kouše se do rtu+ Ty vado... +zašeptá+ No... tvj otec je fakt idiot, to je pravda. +přikývne a když se tam zastaví a kiouká z okna, pomalu vstane a pohladí ji po ramenou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2017 23:49

já jsem to řekla chrisovi, tenkrát, ale... on to bral jako můj způsob truchlení, že to potřebuju na někoho hodit. a já jsem vlastně neviděla... doopravdy nic. +pousměje se a otočí se k němu+ Ale on to udělal, já to cejtím. a prošlo mu to. +usměje se jedním koutkem, tak posmutněle+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2017 23:53

A táty ses na to nikdy nezeptala? +zapetá s ejí potichu a zezadu ji obejme a přivoní si k jejím vlasům a něžně ji u sebe chová+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 00:00

ne, nikdy. +zavrtí hlavou+ on je... +ušklíbne se+ no, dyť jsi ho viděl. +pokrčí rameny a nechá se obejmout a zavře na chvilku oči, protože u něj je hezky a klidně+ jednou jsem ti vlezla do hlavy bez dovolení, na začátku. +zamumlá tiše+ když jsi mě pozval sem na vánoce, poprvé. abych se podívala jestli nejsi od Jadea. +ztuhne trochu a čeká, jestli se odtáhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 00:03

No jo, no. Viděl. +přikývne a trochu se tam s ní kýve sem a tam, aby ji uklidnil+ Aha.... +přikývne a zamyslí se+ Ale nejsem, to víš, že nejsem? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 00:07

no, neumím si představit, že bych se ho jen tak zeptala. +pousměje se+ jo, to vím. tenkrát jsem byla ještě paranoidnější než jsem teďka. +usměje se+ ale neměla sem to dělat, nemám právo to dělat bez tvýho souhlasu. +koukne na něj, aby si nemyslel+ já se snažím, fakt se snažím nekouzlit. aby nám magie nezasahovala do života. +usměje se a poslouchá jeho klidnej tep, blízko u sebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 00:10

No, tak jestli to bylo jenom proto, aby ses uklidnila a přesvědčila, že nejsem od něj, tak proč ne. +pousměje se a pokrčí rameny+ Jade je sviňák, on by byl něčeho takovýho schopnej. +ošije se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 00:14

jo, no právě. +přikývne+ bála sem se, že bys mohl bejt objednanej od něj, byl jsi takovej... hodnej. +pousměje se+ nic moc sem tam nehledala, jenom náznaky jeho magie nebo přítomnosti, to bych poznala. nekoukala jsem ti do vzpomínek ani do myšlenek. +koukne na něj aby jí věřil+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 00:16

No jo, však víš, že se mě můžeš zeptat na co chceš a já ti to taky řeknu. +uculí se a dá jí pusu na tvář+ Kecat ti nebudu. I kdyby to bylo sebetrapnější. Přísahám, slavnostně přísahám. +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 00:25

Jo, já vím. +usměje se+ to je děsně vzácný. +přitiskne se k němu zádama blíž+ myslíš si, že jsem blázen? +pousměje se trochu a pohladí ho rukama po pažích na svým břiše, a pak zavře oči+ když jsem ti poprvé řekla, že tě miluju, tak to ještě nebyla pravda. +polkne trochu+ ale tys to řek a já měla strach že když to neřeknu taky, přijdu o tebe. +pousměje se a doufá, že ji nepustí+ ale podruhý už... jsem to tak fakt cítila. +usměje se omluvně+ no, to jsou tři věci ze seznamu. jsme rozbitý? +koukne na něj přes rameno opatrně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz