Salon

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Salon

Příspěvekod Victoria » 31 pro 2017 00:45

mně je to jasný. +uculí se+ To je dobře. +pousměje se, schová se mu nosem o pyžama a voní si k němu+ Někdy mám dojem že ze mě musíš bejt děsně zklamanej. +pousměje se+ No, a... +změní téma+ pamatuješ, jak jsme si říkali, že po vánocích začneme... +uculí se+ Vidíš to pořád stejně? +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 pro 2017 00:47

To nejsem. Mě to přijde super. Všechno co děláš je super. +Usměje se na ni napůl se otočí a políbí ji+ Jo to vidím. +Přikývne+ a ty? Vidíš to stejně?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 pro 2017 00:51

protože ty jseš moc hodnej. +usměje se, natáhne se k němu a olíbne mu rty+ jo, myslím, že jo. +přikývne a koukne mu do očí+ tak... do toho půjdem? +uculí se a trochu mu stiskne prsty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 pro 2017 13:30

To jsem, ale jenom na tebe. Jinak jsem děsně moc desivej a zlej, jo? +Zazubi se na ni+ Já bych do toho šel, kočko, ale to hlavní rozhodnutí je na tobě. Já tě podpořím. +Libne ji na tvář aby věděla že je to pravda a že on to myslí vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 pro 2017 17:10

Oh, to jistě. +zazubí se, a sedne si tam s ním do křesla, na opěrku+ Já vím. Posledních pár týdnů na to hodně myslím, jestli jo nebo ještě ne. +usměje se, vezme jeho ruku do svých a hraje si s jeho prstama+ moc nezvládám ani jedno dítě, a... mám strach, to jo. Já vím, co řekneš, že jsme na to dva a že všechno zvládnem. +uculí se+ Jen mám strach, ale nevim jestli je to můj klasickej strach ze všeho, nebo opravdu strach. +zazubí se+ Se sophií jsem taky měla strach, a nakonec to byla ta nejlepší vě na světě.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2018 20:49

Mslíš, že nezvládáš Sophii, +koukne na ni s obavou a chytne její ruku do své+ Já mám pocit, že to zvládáš, ale mrzí mě, že si myslíš, že ne. Proč jsi mi něco neřekla, +usměje se na ni+ Nejsi na to přece sama.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2018 21:36

No, Sophie je hodná, zatím má záchvaty vzteku jen občas, a docela si věci nechá vysvětlit. +usměje se+ Ale už mě tolikrát viděla brečet a vyvádět a vůbec. +pousměje se+ já se před tebou furt stydím. +usměje se na něj a nenápadně mu vleze na klín+ ty to zvládáš moc dobře. Když se uhodí nebo se bojí tak jde za tebou, to je přece pěkný. +uculí se+ Ale jo, spolu to asi docela zvládáme. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2018 21:43

Já první! Já první! +ječí, když všichni tři vpadnou nastejno do slaonu, na jednu hromadu pod stromek a ona dostane záchvat smíchu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2018 21:45

Ty se přede mnou stydíš? Čeho se stydíš, prosím tě? Vždyť jsem tě viděl i zvracet a ty mě. +zasměje se+ Áááá, pozor, velká voda se žene. +uchichtne se a kouká jak tam ti tři vpadnou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2018 21:51

no... někdy trochu jo. +zasměje se+ to jo, viděl jsi mě rodit, nic horšího už neuvidíš. +uculí se+ ááá +směje se, a kryje se v křesle, jak tam vlítnou+ Ještě tu na vás nějaký dárky zbyly, nebojte. +zazubí se na ně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz