ale kape ti na podlahu. +zasměje se a tak hravě ji olíbává a chutná po borůvkách+ Oh, já mám pořád hlad. +uculí se jí do rtů+ na palačinky... +políbí ji na krk+ a na tebe taky. +zasměje se tiše+
+uculuje se, namočí si prst do marmělády a zvedne ho k jejím rtům+ No tak to by ses měla nejíst. +uchichtne se a nechá ji na rtech fialovou šmouhu od marmelády+
+uculí se a ten prst vezme do rtů, olízne ho špičkou jazyka a přimhouří oči+ No to bych asi měla. +zasměje se, přitáhne si ji za ramena blíž a těmi fialovými rty ji dychtivě políbí, prostě si nemůže pomoct+
+pohladí ji po ramenou a po zádech, zlíbá jí rty a pak ji políbí na krk, pohladí rty to citlivý místo, a pak sklouzne prsty až k lemu jejího trička a vklouzne na kůži pod něj, aby ji tam polaskala+
+zasměje se a zakloní hlavu a prsty vklouzne do jejích vlasů a jemě se jimi probírá, pohladí ji palcem po tváři a pak si ji přitáhne k vášnivému polibku+
+ještě chvilku ji líbá, dlouze a hluboce, a pak se odtáhne a ještě jí vtiskne drobnou pusu+ vezmeme si snídani ven? +navrhne a uculí se+ je tam krásně. +vykoukne z okna+ borůvky a čerstvý vzduch. +zazubí se+
+popadne hrnky s čajem a nese je za ní ven, tam se posadí, natáhne si nohy a vystaví nos a obličej do sluníčka+ naskáčou mi pihy. +povzdychne si tragicky, ale pak se na ni uculí a palačinky si bere jen tak rukama+