Salon

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Salon

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 pro 2016 00:19

No já vííím. +směje se+ Ale jeden si otevřít můžu, že jo,jenom abych věděla, co a jak. +koukne na něj a dá mu pusu, pěkně dlouhou a něžnou+ Zařizuje něco venku jo? A kdy to bude hotový? +uculí se a upije mu z hrnku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 pro 2016 00:22

Jo, to můžeš, lásko. +pousměje se a pěkně ji políbí+ No... +koukne na velký salonový hodiny+ jo, asi tak teď. +usměje se, vyskočí z křesla a vytáhne ji na nohy, přehodí jí přes ramena deku+ Ale nesmíš se koukat, že jo. +uculí se a vytáhne pásku přes oči, a jemně ji jí uváže, aby nic neviděla+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 pro 2016 00:31

My jdeme ven? +valí oči a pak je hned nevalí, protože je má zavázaný+ No toto! Ale já jsem skoro nahatá. +směje se ale jde s ním, protože mu věří a děsně se těší+ Budeme mít iglů a budem se v něm milovat! +hádá+ Bude sněhová bitva!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 26 pro 2016 00:39

Máš deku, tak se zabal. +uculí se na ni Locke vesele, chytne ji za paži, a jemně ji vede ven, dveřma do zahrady, a kousek za roh, kam není z oken salónu vidět a kde je takovej koutek stranou, u potoka+

Obrázek

Tam stojí Jean, a vypadá docela nervózně, ale když uvidí jak ji tam Locke vede, tak se zaculí. V závějích okolo něj jsou zapíchaný kytky, zimní pivoňky a červený frézie, a ještě další, a když ji tam opatrně dovede, Locke se uculí a odváže jí tu pásku přes oči, aby viděla, a trochu ustoupí do pozadí a jen se na ně dívá, s takovým pěkným úsměvem. Jean se na ni nejistě uculí, uši má trochu červený, ale to může bejt taky mrazem+ Wenai. +pousměje se tak něžně+ Víš, když jsou ty Vánoce, tak jsem chtěl... +i když je vždycky takovej výřečnej a zručnej se slovama, nějak se mu nervozitou zaplete jazyk+ No, chtěl jsem ti říct, že jseš to nejlepší, co mě v životě potkalo, vy dva, tohle všechno. +usměje se a oči se mu tak něžně usmívaj+ No a tak jsem si říkal, teda s Lockem jsme si říkali, že... vy dva, ty a on, jste se vzali, a bylo to krásný. Jste spolu svázaní, a já bych byl strašně moc rád, kdybys... +zajíkne se trochu nervozně, ale je hezky nervózní, ne špatně+ Kdybys souhlasila, že se svážeš taky se mnou. A udělala ze mě nejšťastnějšího chlapa na světě. Teda, jednoho ze dvou. +uculí se trochu, a z kapsy vytáhne krabičku+ Děsně moc tě miluju, Wenai. +pousměje se, a klekne si tam před ní do sněhu+ Vzala by sis mě? +řekne tiše a rozculí se+

Spoiler: show
Obrázek
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 pro 2016 00:48

Tak jo. +uculí se a přitáhne si tu deku a optrně jde, kam ji Locke vede+ Tak co to je? +vyzvídá+ Koupili ste mi hejno hus! +hádá pořád dokola a když jí sundá tu pásku z očí, tak ji to hádání poněkud přejde+ Ahoj Jeane. +usměje se na něj+ To je tak krásný... tady kolem. +rozhlídne se tam a pak koukne na něj, poslouchá ho a úsměv jí sklouzává z tváře, až to dopoví, znovu se usměje a obejme ho, prodce, že se málem svalí do sněhu+ Jistě, že ano Jeane!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 26 pro 2016 00:51

+Locke vzadu ani nedutá a jen se culí, a Jean klečí ve sněhu, a trochu ho zebou kolena, ale daleko víc ho děsí jak jí z tváře klouže ten úsměv dolů, ovšem pak řekne ano, a jemu se uleví tak děsně, že sebou málem švihne do sněhu k ní, popadne ji kolem pasu a zvedne ji úplně do vzduchu+ řekla jo! +zazubí se na lockeho+ já tě miluju. +uculí se šťastně a pořádně ji políbí, hluboce a vroucně+ A já vás oddám! +zazubí se locke+
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 pro 2016 00:56

+zasměje se a chytne se ho za ramena a dá mu pusu na tvář a pak ho políbí+ Jansě, že jsem řekla jo, co jsem asi tak měla říct, ty blázne? +směje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 pro 2016 01:00

no tak mohla ses mi vysmát, že jo. +uculí se na ni šťastně Jean a objímá ji tam ve sněhu, a Locke ji obejme z druhý strany, až jsou na jedný kupě jako velkej propletenec rukou a nohou+ Já jsem blázen do tebe. +pošeptá jí+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 pro 2016 01:06

To bych přece nikdy nemohla udělat, lásko. +usměje se na Jeana a něžně ho pohladí po tváři+ Já vás budu vždycky milovat, to přece víte. +koukne na ně tak něžně+ Můžeme jít už dovnitř? Já mám děsně zmrzlý nohya tam mi můžeš navlíct prsten. +uculí se na ně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 26 pro 2016 01:10

To jsem moc rád. +usměje se+ Jo, dovnitř. +vyskočí honem a vytáhne ji na nohy, a lockeho taky+ prsten! +plácne se do čela+ Já věděl, že něco zapomenu. +zrudne poněkud, a natáhne jí ho na prst rovnou+ Líbí se ti, +usměje se, když ji vede dovnitř+
Jean Tannen

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz