Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 03 led 2017 22:58

+zasténá jí do klína, vzrušenej a docela hotovej, takže uvítá, jak se změní poloha a přitáhne si ji na klín, iohned se pochví a se zasténáním si ji začne nadzvedávat a sleduje její obličej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 led 2017 23:08

+musí se zasmát, trochu udýchaně, protože je to perfektní, jak do ní klouže a nadzvedá se na něm, sténá a vzdychá a je na ní vidět jak moc si to užívá, trochu se zakloní, ale na polibky nezapomene, vášnivě si ho bere ve vlastním tempu, dokud nevybuchne v parádním orgasmu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 led 2017 23:14

+jenom na ni vyplázne jazyk, aby si nemyslela, že se mu bude posmívat, pak se zasměje a s mích skončí ve vzrušujícím zasténámí. Klouže do ní a sleduje ji, jak se propadne do orgasmu, vykřikne v tom svém a pak ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 led 2017 23:46

+ona se nesměje jemu, jen tak z čirý radosti :D a svůj orgasmus si vychutná se rtama na těch jeho, ještě ho zlíbá, a nechce se jí pohnout, aby z ní nevyklouznul, a jen se k němu tulí+ to bylo moc hezký. +pousměje se mu do rtů pěkně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 led 2017 23:56

+rychle oddechuje po prožitém orgasmu, koukne na ni a pousměje se+ Ty jsi moc hezká, kočko. +pousměje se+ Nádherná. +koukne na ni a ještě ji políbí, pořádně a hluboce a lehce ji kousne do spodního rtu+ A já tě miluju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2017 00:11

myslíš jo? +uculí se a dá mu pusu+ ty seš taky docela fešák, náhodou. +usměje se mu do rtů a tak tiše zakňourá, spokojeně, když ji kousne+ Odpoledne mám první sezení s tím novým psychologem. +pousměje se+ tak jsem... no, potřebovala tě chvilku jen tak cítit. +usměje se+ protože tě taky miluju. +pošeptá mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 led 2017 00:28

Já jsem o tom naprosto přesvědčenej. +uculí se na ni a drží si ji tak u sebe a kouká na ni+ Já jsem fešák? +zazubí se+ Hlavně abych se tobě líbil. +zamrká na ni a jenom se culí+ Už dneska? A budeš pak něco chtít? Nachystat horkou koupel? Nebo nějakej seriál a zmrzlinu? +navrhne jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2017 00:37

no jo, nejseš úplně k zahození. +popichuje ho vesele+ No jo, dneska měl volno. +usměje se na něj+ Já nevim, vůbec nevím, jak to půjde. možná se budu chtít akorát tulit s váma dvěma. +uculí se na něj+ ty jseš nejlepší manžel na světě, víš to? +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 led 2017 01:00

N, já tu budu, pro tebe a Sophie taky, když se vrátíš, my nikam nepůjdeme. +pousměje se a obejme ji+ Myslíš, že jsem? Já si ještě nejsem jistej. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2017 01:07

to je dobře. +usměje se a obejme ho taky+ Já jsem si úplně jistá, byla sem si jistá ještě než jsem si tě vzala. +pousměje se a ještě ho chvilku líbá+ měli bysme jít, než nám piškot zmrzne. +uculí se+ nevadí ti že vezmeme sáňkovat i Vanessku? +pousměje se+ možná bysme měli vzít i ostatní děcka, ať si lidi chvilku oddechnou. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz