Salon

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Salon

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 pro 2016 23:24

Já, nebo moje obrazy. +usměje se na ni a hledí jí do očí+ On je taky velmi zajímavý muž. +řekne podmanivě, když si na to vzpomene+ S Hanibalem jsme byli v restauraci Kobe. Na stejku. +sdělí jí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Alana Bloom » 06 pro 2016 23:37

Ano, vlastníte galerii. +usměje se, taky si o ní něco přečetla+ Máte tam zajímavá díla... se zajímavou historií. +poznamená a koukne na ni zpod řas+ To ano, on... je naprosto neobyčejný. +usměje se trochu+ Oh. +odmlčí se na chvilku a zaujatě si to zapíše+ Předpokládám, že to potvrdí. +pousměje se, a napije se, aby získala trochu času+
Alana Bloom

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 pro 2016 23:57

To mám. +přikývne hrdě+ Vždycky dostanu co chci. V umění také. +pousměje se na ni a sleduje ji, její pohledy, gesta a výraz+ Předpokládám, že jeho se zeptáte také. +pousměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2016 00:08

o tom nepochybuji. +pousměje se trochu+ chcete dostat hannibala? +musí se usmát+ ano, jistě. také byl na té aukci. +usměje se+ spousta děl, které vystavujete, jsou odkoupené z pozůstalostí... opravdu máte neobyčejné štěstí. +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 pro 2016 00:12

+tak trochu záhadně se pousměje a chvíli ji sleduje než odpoví+ Hannibala už mám. +řekne tiše a sleduje ji, co ona na to+ To není štěstí, ale zkušenost. Pohotovost. A psychologie.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Alana Bloom » 07 pro 2016 00:19

Jistě. +usměje se tak shovívavě, a tváří se, že ví svoje+ Samozřejmě, nechtěla jsem vás ani vaše schopnosti nějak urazit. +zasměje se tak tiše+ jen mě to zaujalo, to je celé. +pousměje se+
Alana Bloom

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 pro 2016 10:11

Nic takoveho se samozrejme nestalo. +usmeje se na ni a decentne se napije+ Zaujalo vas jeste neco jineho Alano? +zajima se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Alana Bloom » 07 pro 2016 11:01

+pousmeje se, tim zpusobem Vim vic nez davam najevo, a lehce zavrti hlavou+ omlouvam se, chovam se neprofesionalne. Vzdycky me zajimala tajemstvi, mozna proto jsem se rozhodla spolupracovat s policii. +usmeje se+ zaujalo me napriklad ze jste se dosud nezeptala jak pan Truff zemrel. +usmeje se+
Alana Bloom

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 pro 2016 11:32

Tajemstvi maji sve kouzlo to ano. +zasmeje se a prikyvne+ Ale ja to vim, mluvilajsem s jeho synem s Gabrielem. +pohledne na ni+ Rikal mi, ze byl zavrazden ve sve pracovne. Neni to snad pravda? Myslim, ze kdyby mel infarkt tak se me nebudete ptat kde jsem byla pred tremy dny v jedenact hodin vecer. +zamrka na ni spiklenecky a trochu svudne+ Ale rada vas znovu vidim, Alano.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Alana Bloom » 07 pro 2016 13:49

Jste chytra a pohotova. +pousmeje se a neco si zapise, a pak notysek sbali, ale k odchodu se prozatim nema+ vazne? +usmeje se, a tentokrat je to opravdovy usmev a ne vykalkulovana profesionalita+ no, lhala bych, kdybych tvrdila opak. Jste... Zvlastni. +poznamenan, ale z jejich rtu to zni spis jako kompliment+
Alana Bloom

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz