Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 02 led 2017 01:07

To všechno tak nějak samo. +usměje se na ni a když k němu přijde blíž, tak si ji pěkně přitáhne k polibku a krásně ji líbá, aby jí tím polibkem řekl, že on ji taky miluje a navždycky a moc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 led 2017 01:11

A o to je to hezčí. +usměje se+ Přiznám se že sem si neuměla moc představit jak budem rodičovat, ale... tobě to jde hrozně samo. +uculí se a přitulí se mu k boku, aby je měla oba blízko, hezky dlouze a něžně ho líbá a pak u něj jen tak leží+ Není moc těžká? můžu ji dát vedle. +usměje se+ nevadí ti že nejsme dole a nepaříme do bezvědomí? +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 led 2017 01:22

Já ani nevím, co mám dělat, takže na tom nemám žádný zásluhy. +uculí se a chvilku ji ještě líbá+ Není, lásko, je to maličký miminko. Úplně maličkatý. +uculí se na ni+ Tak to mi ani náhodou nevadí. Je to trochu divný, ale tak pěkně divný. To, že mi to nevadí. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 led 2017 01:32

ale děláš to moc pěkně. +usměje se na něj hezky+ No už je to skoro desetikilový miminko. +zasměje se tiše+ Jo... je to trochu divný, ale mně to taky nevadí. +usměje se+ Tohle bude moc pěknej rok. +usoudí a trochu se usměje+ Možná bysme letos už mohli někam letět na dovolenou, všichni tři. Ne moc daleko, ale mohli.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 led 2017 01:40

A kam bys chtěla jet na dovolenou? +usměje se na ni+ Někam k moři? Třeba do francie? To je docela kousek, no ne? +pousměje se a sleduje ji, jak je krásná+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 led 2017 01:46

ty bys chtěl? +rozsvítí se úplně+ Já bych ti ukázala kde jsme bydleli, a jeli bysme k moři a na levandulový plantáže... a do naší vsi. +usměje se na něj+ A sophie by to viděla... +nadchne se, chytne jeho obličej do dlaní a krásně ho zlíbá+ Já jsem do tebe tak strašně zamilovaná. +pošeptá mu tiše do rtů a zaculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 led 2017 01:58

No, právě proto mě to napadlo a taky je to blízko, že jo. +uculí se na ni a je děsně moc moc moc rád, že se jí ten nápad líbí+ Já bych to moc chtěl vidět. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 led 2017 17:56

to tě napadlo moc hezky. +usměje se na něj+ ukážu ti stromy na který jsme s bráchou lezli, a kudy jsme zdrhali přes plot do hospody. +zazubí se a vtiskne mu pusu, obejme ho i se sophií na břiše a uvelebí se mu na rameni, zavře oči, a ješt si s ním povídá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 led 2017 20:10

To bude pěkný, já se už teď těším. +usměje se a drží si ji ednou rukou kolem ramen u sebe a povídá si s ní a poočku na ni kouká, jestli nespí a tak+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 led 2017 20:44

+odpovídá mu a pak najednou odpovídat přestane protože u něj usne a je jí pěkně, rty schová sophii do vlasů a má je oba u sebe a spí hezky v klidu až do rána, kdy se sophie probere a začne hledat na byronovi kde by jí tak teklo mlíko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz